Papucii Crocs

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
si elefanten din deichman (30 de lei)

Ieri am cumparat elefanten din Deichmann cu 54 lei. Cei Spiderman erau 30 si ceva de lei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

e o diferenta uriasa intre crocsii - crocsi si ceilalti papuci care arata cam la fel. Ai mei copii au din ambele "modele" - adik si crocsi luati din elvetia cu vo 50 de euro si falso-crocsi luati din carrefour cu 9lei 90 (ca le-au placut culorile) si elefanten din deichman (30 de lei). Iar diferenta intre calitati e la fel de mare ca cea intre preturi, de la felul in care e "turnata" / construita talpa, la felul in care sta piciorul, la mobilitatea baretei din spate si la felul in care sustine piciorul pana la faptul ca in unii transpira piciorul si in ceilalti nu (ghiciti voi in care ).
desigur, mie mi s-a rupt sufletu' cand am dat atatia bani pe crocsii crocsi (as fi preferat sa le iau sandale de piele) DAR eram intr-un context in care a fost o alegere obligatorie.
mie imi plac pentru gradinita, copii se simt ok in ei, ii recomand pe cei originali.

A... singurul lucru pe care il au in comun crocsii si imitatiile de crocsi e ca TOTI sunt "made in china" (asa, cam ca i-pad si i-ped)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Nu TOTI
ai mei (originali) sunt din nush ce tara europeana fosta-iugoslavia, o sa ma uit exact pe talpa.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gabi, vezi c-or fi falsi
(ai mei sunt toti din china, toate 6 perechile, I mean)
eu de la deichman le-am luat cand erau reduceri in primavara, de-aia am dat mai putin, nu contest ca pretul e 54 de lei, ca habar-n-am

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Faptul ca sunt facutin in china nu dovedeste nimic. O multime de firme bune fabrica sau asambleaza in china pentru ca e mana de lucru ieftina. Dar materialele, designul...sunt originale nu ale chinezilor.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sotul meu mare fan Boss-lui, acum vreo 13-14 ani in trecere prin Germania s-a abatut multi km pana la firma Boss sa-si ia el haine de care vrea ca vezi domne se duce direct la ei acolo. Si-a luat multe haine, incantat nevoie mare......imi spunea la telefon ca ce haine adevarate si-a luat el chiar de la Boss . Ajuns acasa am vazut ca multe dintre ele erau made in Romania.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve gagici,
Crocs-ii originali au un crocodil pe butonul care imbina bareta din spate de papuci.
Ce sa va zic, la noi a fost dragoste la prima vedere.
Cei originali sunt intr-adevar foarte comozi si nu trsnspiri si nu faci ciuperci.
Sunt practici in calatorii , si ca slapi si ca papuc de mers si ca slapi prin baie..
Au vreo 100 de grame deci in bagaje e splendid...
Atentie insa ca dupa un timp...de vreo un an se roade talpa si poate sa devina alunecosi pe loc umed...nu e de gluma.
Eu am si imitatiile care sunt ok, pe distante scurte sau pe acasa. Dar daca vreau sa ies intr-o excursie, atunci merg la sigur ce cei originali.
Pe aici sunt sute de modele, care mai de care, si pt adulti si pemtru copii.
La noi e o tara calda si acesti papuci s-au incetatenit atat de adanc in cultura noastra ca zau nu e nici o prob sa vezi femei in fusta sau rochie cu crocs sau pers cu bluza cu nasturi si cu crocs...
Eh dar asa e in tarile calde.
Oricum eu ii recomand cu caldura....
Concedii placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna,

Am vazut prin parc ca papucei de acest gen poarta copilasi de la varste fragede (gen 1 an, de-abia au invatat sa umble).
Sunt sanatosi pentru copii asa mici? Ca nu mi se par foarte fixi pe picior, glezna nu e sustinuta deloc, talpa e destul de inalta... I-as lua si eu fetitei mele (1 an 7 luni) dar nu stiu daca se preteaza de la varsta ei.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna,

Am vazut prin parc ca papucei de acest gen poarta copilasi de la varste fragede (gen 1 an, de-abia au invatat sa umble).
Sunt sanatosi pentru copii asa mici? Ca nu mi se par foarte fixi pe picior, glezna nu e sustinuta deloc, talpa e destul de inalta... I-as lua si eu fetitei mele (1 an 7 luni) dar nu stiu daca se preteaza de la varsta ei.

Multumesc.

Cel mic , al meu, a purtat de la 1 an si jumatate. Mergea bine deja, chiar incepuse sa alerge asa incat s-a simtit bine in ei ( originali).
I-a preferat, de departe, fata de alte sandale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am gasit subiectul asta la "Parinti", eu am vrut sa deschid unul despre crocsi la "Femina". Vorbesc de cei originali, cu buton cu crocodil. Ii iubesc, sunt foarte comozi, m-am uitat pe siteul original si am vazut o multime de modele pentu toate marimile si culorile. Cel mai mult imi place modelul Mary Jane, cu 2 barete, ii stiti? Astia sunt: http://demandware.edgesuite.net/aadb_prd/on/demandware.static/Sites-crocs_us-Site/Sites-masterCatalog_Images/default/v1281236063049/product-images/standard/10029_side_410.jpg
Dar n-ati zis nimic despre "jibbitz", chestiile alea care se pot prinde de ei, unele sunt foarte dragute, mai ales pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna,
www.amazon.co.uk trimit in romania , noi am luat foarte multe de la ei
Si au crocsi la preturi mult mai bune decat in magazine la noi

Mergi la inceput