Papucii Crocs

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Crocs originali am vazut eu la Hervis in Militari. erau 100 de lei. Si de copii si de adulti.

Alti papucei "gen" crocs gasesti pe toate drumurile.
Eu i-am luat unii foarte-foarte frumosi anul trecut...erau in fapt niste pantofiori din acel material, albi, care se spalau f usor si aratau impecabil dupa. I-a purtat toata vara, si toata lumea i-a laudat. I-am luat de la Office Shoes din Outlet Fashion House, am dat vreo 20 de lei pe ei.
Anul asta nu am mai gasit, si i-am luat unii de la Humanic...frumusei, dar nu se compara.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

se mai gasesc in complexul militari, la magazinul ala mare de articole sportive intre C&A #351;i Humanic, ceva cu H..

dianocica cu d (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Pai da. Hervis. Ce am zis eu mai sus.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

De la Deichman am luat si eu pt pici. N-as crede ca-s originali, dar ne facem foarte bine treaba cu ei. Oricum n-as da 100 ron nici pe mama originalului pe niste cauciucuri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

ralucuta, scuze, de cand am dat eu reply si pana am trimis raspunsul a trecut ceva timp, nu ti am vazut mesajul

dianocica cu d (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Multumesc mult pentru ajutor.
Sunt la Miniblu acesti papuci. Pe Mosilor nu i-am gasit o sa ma duc in Feeria sa-i iau.
Multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am originali (i-am primit, nu as fi dat 40 de euro, cat era acum 2 ani). Nu-mi transpira picioarele, nu ma jeneaza, e super. Si ma tine de 2 ani. Vara ii port non-stop, si umblu f. mult pe jos.
Fiimea are "populari" de Leonardo. Ii transpira picioarele, si i-au facut basicute de mai multe ori. Nu zic ca diferenta e din calitate si din pret, dar e altfel totusi plasticul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Crocs originali sunt facutin dintr-un material foarte usor si moale in care nu iti transpira picioarele, si din cante am inteles nu lasa sa se dezvolte bacterii (ciuperci). De aici si pretul mare. Eu personal nu am purtat niciodata pentru ca din prima clipa in care i-am vazut mi-au adus aminte de papucii de plastic chinezesti. Fiind dintr-un material care arata ca plasticul (sau chiar e un plastic superior) pot fi imitati usor.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Crocs originali sunt facuti din ceva cauciuc moale, sunt foarte moi si comozi. Eu i-am cumparat ieri baietelului meu de la Deichmann www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=196728" target="_blank">asa, au fost 54 lei. Sunt mai moi decat cei de la Leonardo.
Am vazut si eu la Hervis cu 100 lei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

e o diferenta uriasa intre crocsii - crocsi si ceilalti papuci care arata cam la fel. Ai mei copii au din ambele "modele" - adik si crocsi luati din elvetia cu vo 50 de euro si falso-crocsi luati din carrefour cu 9lei 90 (ca le-au placut culorile) si elefanten din deichman (30 de lei). Iar diferenta intre calitati e la fel de mare ca cea intre preturi, de la felul in care e "turnata" / construita talpa, la felul in care sta piciorul, la mobilitatea baretei din spate si la felul in care sustine piciorul pana la faptul ca in unii transpira piciorul si in ceilalti nu (ghiciti voi in care ).
desigur, mie mi s-a rupt sufletu' cand am dat atatia bani pe crocsii crocsi (as fi preferat sa le iau sandale de piele) DAR eram intr-un context in care a fost o alegere obligatorie.
mie imi plac pentru gradinita, copii se simt ok in ei, ii recomand pe cei originali.

A... singurul lucru pe care il au in comun crocsii si imitatiile de crocsi e ca TOTI sunt "made in china" (asa, cam ca i-pad si i-ped)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput