Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Maya25 prevenarul e optional. eu nu l-am facut la nici unul dintre copii, si nici nu cred ca-l fac.
urmatorul vaccin e la 4 ani. asa scrie in carnetul de vaccinuri.

Mersi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Si David este mare fan de aprins becurile. Si in sufragerie avem muuuuuulteeee si le aprinde pe toate toata ziua Aseara ne-am pus la un film si am stins din becuri...s-a uitat in sus, a vazut ca este cam intuneric si a fugit repede la intrerupatoare. Apoi se uita la noi ceva de genu: "ei nu e mai bine asa?"

Dar nu ajunge inca singur la intrerupatoare, nu? Ca tot ma intrebam, cum face sa le aprinda? Noi o tinem in brate pe Maria la "operatiunea" cu aprinsul becului.
Deci cu casa cu etaj e cam cum banuiam eu, cand doarme puiul esti consemnata la etaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Olishka multa sanate lui David

Ayla bine ai revenit Insanatosire grabnica si Luanei

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Acu' m-am intors de la chef, dupa ce-am dat o tura so prin SINGURA discoteca din oras.

Am intrat doar pentru ca speram sa fie ceva vesti de la exursionistele vesele, si, cin colo....pooooooze! Faina gasca
Multu' Ade

Va pup ca miine am botez.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si David ma ajuta la intinsul rufelor. Eu le pun pe uscator si el le trage jos

Olga, mamica lui David iepurasul

asa face si Isabella ...

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aylaa ma bucur cand vad ca scrii...
Am vazut pozici cu excursionistele si ghioceii..

Azi iesim la referendum...in Navodari e despre "depozitul ecologic" de deseuri toxice ce vor sa-l construiasca (un italian...ce are niste aprobari ...si inca cineva....multi bani cred ca s-au luat pentru acele aprobari).Dar tare imi e ca va fi ca la votare "votezi ce crezi si iese ce trebuie"....vom trai si vom vedea.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

vazut cateva poze din excursie.

Eu am plecat ieri sa ma tund si am lipsit vreo 45 de minute. Can am ajuns acasa baietiimei eraca intr-un bungalou de drogati. Ascultau rock, beau bere si se pictasera cu rujurile si dermatografele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Bianca sunt mortali baietii tai Pai in ritmul asta, data viitoare nici nu-i gasesti acasa

Maya la noi toate intrerupatoarele sunt la nivelul lui David. De aceea stam cu toate luminile aprinse ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da de ce nu luati frumos un interfon, il plimbati dupa voi, si daca bebe se trezeste la etaj, ii auziti primul mrrr in interfon si va duceti la el...?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da de ce nu luati frumos un interfon, il plimbati dupa voi, si daca bebe se trezeste la etaj, ii auziti primul mrrr in interfon si va duceti la el...?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Am si interfon, dar nu l-am folosit decat in primele saptamani de viata ale lui David. Acum este pe post de jucarie. Vorbeste la telefon.

Eu stau mai mult pe sus caci David doarme in patul mare si il pazesc sa nu cada. Daca pun interfon si ma duc jos si il aud cum cade din pat nu am reolvat nimic

Mergi la inceput