Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 19
Adee spune:
poze de la intalnire
http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/22052010IntalnireGhioceiDanes#
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 an si 1 luna
Anaan spune:
Mai, ce faini oamenii, ce placut ambientul! Am savurat fiecare poza
. Ma duc sa imbaiez puiul si revin
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:

ce de ghiocei... Pe Iuca si pe Simona nu le-am recunoscut din prima, noroc ca pe copii ii stiu mai bine. Ma gandesc ce debandada tre' se fie acolo, ay, ay, ay, ce fain!
A, si tre' s-o caftim pe Pisik, ati vazut o Ana umblareata?
Adee, vad ca Ariana vrea sa te faca bunica in curand ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adee poze de la intalnire purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna |
Super-super-super!

Noi am fost in oras, am...fugit fara copii

Facem baita, inhalatii si la

Pupici

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - 15 luni
Arborele care daruieste
cativ13 spune:
Buna seara sau bu-hu-hu!Am vazut pozele...maaaamaa ce m-am ofticat ca nu am mai mers si iar l-am bombanit pe B. si cursurile lui
dar cu ei ne-am luat casuta asa ca am bombanit in soapta
Ayla, ce ma bucur c-ai revenit! pupacim copilasii minunati

Noi intindem rufele in balcon dar las cosul in usa astfel incat sa nu poata inchida usa. ca sa nu se plictiseasca, imi da pe rand cate o soseta sau un tricou sau isi pune in cap cate o pereche de ...chiloti
o sa-i fac o poza N-am somn...ce s-or fi distrand fetele la pensiune
mami de Silvia Ioana
olishka spune:
| citat din mesajul lui Maya25 Aris, inteleg ca aveti dormitoarele la etaj (am citit ca l-ai dus pe Vitamina la sus sa doarma). Si noi avem casa cu dormitoarele la etaj dar mi-e teama sa ma mut cu Maria acolo pt ca bucataria e jos, la fel si camera de zi si daca o culc ziua sus si eu am treaba jos, cum o mai aud eu cand se trezeste? Tu cum procedezi? |
Si eu am bucataria jos, dar in timp ce doarme David imi fac treaba pe sus. Mai cobor si jos, dar mereu pe fuga si cu urechile ciulite.
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui Adee Tocmai ne-am intors de la intalnirea piticilor de la Danes. Super mamici, super tatici, iar de copii ce sa mai zic...toti sunt niste dulci, numai buni de smotocit . Ma bucur mult ca am avut ocazia sa ii cunosc. Acum descarc pozele. Revin purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna |
Of ce rau imi pare ca nu am fost

olishka spune:
| citat din mesajul lui Adee poze de la intalnire purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze 1 an si 1 luna |
Foarte frumos!!!! Ma bucur ca ati avut vreme faina si se vede din poze voia buna si distractia

olishka spune:
Si David ma ajuta la intinsul rufelor. Eu le pun pe uscator si el le trage jos ![]()