Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Ayla multumesc 
Sanatate multa si voua si bine ati revenit 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Ayla un PSP ar fi perfect pt ce aveti nevoie. Noi avem unul si il pun la tetiera, in fata lui David. Problema este ca uit sa-l incarc si se termina bateria cam in 3 ore, asa ca nu il folosesc decat cand imi amintesc.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
Olga, multumesc! Cred ca asa ceva caut dar nu stiam cum il cheama si unde gasesc.
_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - 15 luni
Arborele care daruieste
Maya25 spune:
Ayla
ma bucur sa ne "intalnim" pe aici. Luana e bolnavioara? Oh, saracuta! Insanatosire grabnica ii dorim, draga de ea. Ce bine ca sta cumintica in scaunel. Si Maria cere sa-i deschidem centura de la scaunel, Claudiu o face singur, e mai mare.
Maya25 spune:
Inapreda felicitari ca ai rezistat in fata doctoritei si ati facut numai un vaccin. Bravo mamico, vezi ca ai putere sa lupti pt binele puiului tau? Socrela a tinut cu lupul? Ce m-as fi enervat eu in locul tau!
Noi nu am facut niciodata prevenarul, vad ca multa lume l-a facut impreuna cu Infanrix. E optional, nu? Noi numai infanrix am facut pana acum, ROR nu vreau. Care e urmatorul vaccin obligatoriu? Si la ce varsta? Stie cineva?
Maya25 spune:
Aris, inteleg ca aveti dormitoarele la etaj (am citit ca l-ai dus pe Vitamina la sus sa doarma). Si noi avem casa cu dormitoarele la etaj dar mi-e teama sa ma mut cu Maria acolo pt ca bucataria e jos, la fel si camera de zi si daca o culc ziua sus si eu am treaba jos, cum o mai aud eu cand se trezeste? Tu cum procedezi?
m_monique spune:
Maya25 prevenarul e optional. eu nu l-am facut la nici unul dintre copii, si nici nu cred ca-l fac.
urmatorul vaccin e la 4 ani. asa scrie in carnetul de vaccinuri.
ramona7575 spune:
Aoileu, m-ati cam speriat cu povestile horror despre ramasul in balcon... mi-as scos jumatate din garnitura de la usa sa fie mai greu de inchis... se pare ca merge treaba. Mi-am pus si o cheie de rezerva pe bacon, acum tre` sa am grija cand inchi usa de la intrare sa o "potrivesc" asa fel incat sa pot deschide pe dinafara. Ufff !!! Cred ca o sa-mi montez si fixul pe bacon
... glumesc, of couse!
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12
Monnvas spune:
Mah, ce combinatie astrala o fo' pe 25 martie, de au iesit 2 plozi asa simpatici?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Adee spune:
Tocmai ne-am intors de la intalnirea piticilor de la Danes. Super mamici, super tatici, iar de copii ce sa mai zic...toti sunt niste dulci, numai buni de smotocit
. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa ii cunosc. Acum descarc pozele. Revin![]()
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 an si 1 luna