Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla multumesc

Sanatate multa si voua si bine ati revenit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla un PSP ar fi perfect pt ce aveti nevoie. Noi avem unul si il pun la tetiera, in fata lui David. Problema este ca uit sa-l incarc si se termina bateria cam in 3 ore, asa ca nu il folosesc decat cand imi amintesc.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga, multumesc! Cred ca asa ceva caut dar nu stiam cum il cheama si unde gasesc.

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - 15 luni
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ayla ma bucur sa ne "intalnim" pe aici. Luana e bolnavioara? Oh, saracuta! Insanatosire grabnica ii dorim, draga de ea. Ce bine ca sta cumintica in scaunel. Si Maria cere sa-i deschidem centura de la scaunel, Claudiu o face singur, e mai mare.

Mergi la inceput

Inapreda felicitari ca ai rezistat in fata doctoritei si ati facut numai un vaccin. Bravo mamico, vezi ca ai putere sa lupti pt binele puiului tau? Socrela a tinut cu lupul? Ce m-as fi enervat eu in locul tau!
Noi nu am facut niciodata prevenarul, vad ca multa lume l-a facut impreuna cu Infanrix. E optional, nu? Noi numai infanrix am facut pana acum, ROR nu vreau. Care e urmatorul vaccin obligatoriu? Si la ce varsta? Stie cineva?

Mergi la inceput

Aris, inteleg ca aveti dormitoarele la etaj (am citit ca l-ai dus pe Vitamina la sus sa doarma). Si noi avem casa cu dormitoarele la etaj dar mi-e teama sa ma mut cu Maria acolo pt ca bucataria e jos, la fel si camera de zi si daca o culc ziua sus si eu am treaba jos, cum o mai aud eu cand se trezeste? Tu cum procedezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Maya25 prevenarul e optional. eu nu l-am facut la nici unul dintre copii, si nici nu cred ca-l fac.
urmatorul vaccin e la 4 ani. asa scrie in carnetul de vaccinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Aoileu, m-ati cam speriat cu povestile horror despre ramasul in balcon... mi-as scos jumatate din garnitura de la usa sa fie mai greu de inchis... se pare ca merge treaba. Mi-am pus si o cheie de rezerva pe bacon, acum tre` sa am grija cand inchi usa de la intrare sa o "potrivesc" asa fel incat sa pot deschide pe dinafara. Ufff !!! Cred ca o sa-mi montez si fixul pe bacon ... glumesc, of couse!

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mah, ce combinatie astrala o fo' pe 25 martie, de au iesit 2 plozi asa simpatici?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Tocmai ne-am intors de la intalnirea piticilor de la Danes. Super mamici, super tatici, iar de copii ce sa mai zic...toti sunt niste dulci, numai buni de smotocit. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa ii cunosc. Acum descarc pozele. Revin

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 an si 1 luna

Mergi la inceput