Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit la 10.30, asa ca-s fresh, Andrei face inventarul jucariilor, iar eu am zis sa va salut.

Olishka, si Andrei e mare fan uscator...a reusit sa si-l traga de cateva ori in cap, dar nu renunta la pasiunea lui!

Dodo, succes cu referendumul ala...Sa fie bine!

Bianca, isi fac de cap baietii tai!

Ina,discoteca?!...singura?!...you rock, girl!( cum ar zice tineretul din ziua de azi). Sa te distrezi la botez!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Si noi avem intrerupatoarele la nivelul lui Andrei, asa ca ne trezim si noi in intuneric foarte des si-n cele mai nepotrivite ocazii( mai ales cand avem musafiri). Ziua, evident ca stam si noi -vrem, nu vrem- cu toate luminile aprinse!

Mergi la inceput

Ma duc sa-l echipez pe domnia sa, ca vremea e cat de cat rezonabila si profitam, sa iesim putin la aer.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Si noi avem intrerupatoarele la nivelul lui Andrei, asa ca ne trezim si noi in intuneric foarte des si-n cele mai nepotrivite ocazii( mai ales cand avem musafiri). Ziua, evident ca stam si noi -vrem, nu vrem- cu toate luminile aprinse!

David ajunge doar sa aprinda luminile. De stins nu mai poate. Trebuie sa mai creasca vreo 3-4 cm. Inca nu ni s-a intamplat sa ne lase fara lumina.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Acum am priceput cum pot aprinde copiii singuri becurile. Intrerupatoarele noastre sunt cam la 1m 45 asa ca numai adultii ajung la ele din picioare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Maya, Maria tot la categoria grea a ramas? Ce meniu are seara? Caci si noi suntem mai grasunei si ne-a interzis pediatra masa de cereale si sunt cam in pana de idei ce as putea sa-i gatesc seara sa-i tina si de foame si nici sa nu-l deranjeze la burtica.

Mergi la inceput

Ne-am intors de la plimbare. Este soare si cald, dar o caldura umeda, care te oboseste groaznic. Am vazut ca nici lui Andrei nu i-a placut, fiindca nu mai voia sa stea nici in carucior, nici pe jos...doar in brate-asta inseamna, de obicei, la el, ca vrea acasa. Acum a halit o jumatate de banana, ca inca nu i-am terminat masa si cutreiera pe aici cu o ratusca in gura.

Mergi la inceput

Pofta buna!( ca ma gandesc ca sunteti pe la masa)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Trebuie sa mai creasca vreo 3-4 cm. Inca nu ni s-a intamplat sa ne lase fara lumina.

Atunci sa vezi tu romantism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Olishka, tot la categoria grea, da. Acum mai bine de o luna am cantarit-o si avea 12 kg. Dar e si inalta, avea 82 de cm, asa ca mie nu mi se pare grasa. Are niste muschiuleti la manute si la pulpite de numa-numa' . Medicul cand i-am spus la telefon ce greutate are a zis ca-i mult dar cand a vazut-o nu a zis ca nu-i in regula. Si eu am fost la fel de mare si mai avem verisori de-ai ei tot asa robusti in familie, asta e, avem pedigree bun . Eu cred ca e important sa fie sanatos copilul.
Eu nu i-am dat decat o singura data cereale, si atunci nu i-au placut. Nici nu prea am incredere in ele, mie nu mi se par prea naturale... La fel nu-mi plac nici borcanelele, produse gen Danonino, ceai granulat pt copii, etc. Asta-i parerea mea, sa nu se supere pe mine cine le foloseste, fiecare cu parerea lui.
Seara ii dau ori numai lapte de la titi (inca mai sugem cu spor, mi-e greu sa ma gandesc la intarcat desi va veni si momentul asta), ori lapte de vaca simplu (desi nu se compara cu titi si nu ne prea dam in vant) - pana de curand ii mai dadeam cateodata lapte Nestle Junior, laptele de vaca e achizitie de data recenta, ori gris cu lapte, ori orez cu lapte, ori mamaliga cu iaurt - asta de obicei pana pe la 19.30, nu mai tarziu. Aseara i-am dat un pic de miez de paine inmuiat in mult lapte - noi suntem mare fan paine, daca ar fi dupa ea, ar manca toata ziua numai paine, chec si titi. Dar indiferent de meniu, la culcare trebuie sa fie titi, musai. Si sugem si noaptea de cateva ori (4-5-6-depinde de noapte). Dulciurile le evit, ff rar a primit cate un pic de chec pt ca nu vreau sa-i stric dintii si nici sa nu se obisnuiasca asa devreme cu ele.

Mergi la inceput