Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
la multi ani/lunitze pt toti sarbatoritzii zilei!
multumim frumos de tratatzii!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
Neatza si de la noi,
Baly, merci pt cafea.
Elena.iulia, e normal ca dupa patru luni sa ia mai putin in greutate. OMS zice minim 350gr/luna intre 4-6 luni asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nikole, tu esti cea mai buna mami pt puiuta ta asa ca nu iti mai face atatea griji. ca sa ridicam moralul.
Sunt pe la pag 3 asa ca o sa incerc sa recuperez si revin.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel m-am apucat de citit/raspuns inainte de a da buna dimineatza si a face cinste imparateasca. noi suntem o familie de sfinti, io imparateasa elena, tati constantin. bine, ne aducem aminte doar pe 21 mai de asta, k e numele dat de la nasi, nu ne zice nimeni asa. sooo: bunutzuri Monti, ca d-alea interzise a dat Plateea si La multi ani printesa de Cris Mario, Elefantica si...cine mai are numele de azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
Multumim de cinste si
![](birthday.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Pt toti sarbatoritii zilei de azi, Elene, Constantini si pufuleti nascuti pe 21.
pozele mele
Charles Baudelaire
cristies spune:
Buna dimineata fetele! La multi ani sarbatoritilor cu nume de sfinti imparati!
(Cris.dogarel, Sotul de Cris.dogarel, Elefantica, Elena_iulia, Alexandra de Cris.mario, soacra si mama de Cris.mario si celor care mai poarta aceste nume si nu le au la vedere!)
La multe lunite sarbatoritilor: Ana, Tudor, Iustin, Caius, David si Stefan! Sa cresteti mari sanatosi!
Multumim de tratatii Plateea si Cris.dogarel!
Multumim de cafea bAly!
Revin...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mandruta spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem ...crek io-s singura care nu am asa ceva... mami de ![]() |
Buna dimineata! Ce fac fetele? La multi ani celor care-si serbeaza ziua numelui!
Nici eu nu am povestea nasterii ca am venit tarziu la voi. E scrisa intr-un caiet.
mandruta spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() ![]() Terminat proiectul de practica!! Ce usurata ma simt (mai tre' sa bag doar diacritice). ![]() ![]() ![]() ![]() Noi maine (sambata) avem botezul. Sper numai sa nu ploua si sa fie bebeii cuminti (ii botezam pe amandoi ca doar sunt obisnuiti sa imparta tot, chiar si cristelnita ![]() Ma duc si eu incet spre pat. ![]() ![]() ![]() ![]() Mirela ![]() |
Sa va iasa cum v-ati propus si petrecere frumoasa!
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
distractie placuta la botez! ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Da chiar, care amandoi?
![](confused.gif)
mandruta spune:
citat din mesajul lui cris_mario buna dimi ![]() multumim de coffe baly ![]() miremia mersi mult ptr colac ![]() noi mai bine....azinoapte,k ieri a urlat continuuuuu ![]() la multi ani tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nume(si nu numai) si sa fac si eu cinste k e ziua printesei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
La multi ani si sa fie sanatoase! Iar printesa ta sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos!
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
facem un duel ca pe vremuri sa ne nimerim reciproc? ![]() ieri am incercat de 5 ori sa ies afara. tzipa asa de ascutzit ca m-a intrebat o vecina:"vaai, da' ce are? nu a papat nik?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
Ce mama! De ce nu dai copilului sa manance?
![](radtare.gif)