Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
Ce haios e Mihai 

Pe mine ma enerveaza ca Luca vorbeste prea corect, nu prea le stalceste 
Zilele astea ne-am distrat cu jamalaua = pijamaua si cotzolin = cretzulin 
In alta ordine de idei, mai m-am gandit si nu mai venim in Bucuresti, sper totusi sa ne vedem alta data in vara asta ![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
ramo_cata spune:
la stalcit ma bag si eu
la noi cafea=tafea..si stie ca bia=bea mami,mamaie,tataie si tati ..cand il intreb Andrei ce bea..zice apte=lapte,apa si us=suc...nooo ,noo tafea...
mor dupa el cand imi cere sa-i cant: albinita=zice abiza mieeee...anuno=alune..se stie ca vrea ori in padurea cu alune ori alunelu'..mam-mam sau atza e cantecelul ratustele mele...pif-puf -poezia cu mos andrusca iepuras...toto-gainusea cea motata...ghi-ghi-vulpe tu mi-ai furat gasca...aion taeee=avion cu motor si tre'sa=l dau utza tareeee...tutu=cucule pasare sura...si apoi imi povesteste ca tutu nu bia,nooo sete,noo papa...
...
vorbeste multe si nevrute... azi il schimbam la pampers si imi zice cioacia,noo putza..apoi zice usineee...cand vine ocra'miu pe la Bals si apoi tre'sa pece inapoi la tara stie ca trebuie sa mearga la tataie batan=batran ..nooo pape,noo nani=adica nu poate sa manance singur si nu poate sa doarma singur....
la noi musca=e biz biz..
am o 'problema' cu el,...m-a vazut pe mine ca rup corcoduse din pom si a inceput sa rupa si el si sa duca la gura...ii spun ca nu-s bune,ca trebuie sa se coaca,sa se faca rosii si atunci le mancam...trece pe langa pomi.corcodus sau visin ..rupa una-doua apoi zice ,tot el,fara sa-l atentionez eu..mama ,nooo ,toata,osie....
eii si cam asta fiind zise..ma duc si eu la nani..va pup noapte buna...
edit:
pentru Patrick..doamne ajuta sa auzim de bine cat mai repede
..ca tot zicea cami de pijama..la noi e "bijama"![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Salutare.
Nu m-am dus la aeroport ca ne.am trezit la 4.30, eu si Matei (ca Stefan nu serveste somn la pranz), la 5 ar fi trebuit sa plec, insa matei a gasit de cuviinta sa faca circ la masa si sa nu manance...
Mi-a adus Adrian niste sapunuri si o crema bio, sapunuri de la Galador si crema Shea, 100% naturala, MAYAM. Mi le-a comandat o prietena. Sapunurile sunt super, am mai avut, cu galbenele si catina, de data asta am mai luat si un sampon solid. Crema nu am mai avut, sa vad daca reuseste sa ma intinereasca
.
...sunt cam obosita si cam nervoasa... dar imi trece...
Azi am luat copiilor lapte de migdale, Stefan a baut cu chiu, cu vai 200ml, Matei a gustat si a refuzat sa bea... nu-i nimic, il beau eu, ca e dulce si bun! Am luat si quinoa, dar nu faina, oare ce pot face cu ea? Si gris de hrisca, pot face galusti din el? Mai am si linte... Sa vedeti de vegani ne facem! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mimonix spune:
Wow, chiar sunt curioasa cat costa un cal de rasa si mai ales ce se poate face cu el
Ioana, nu ma fierbe!
Cami dat fiind prognoza meteo nu te fugaresc de data asta. Tare ma tem ca si ferma animalelor va mai astepta, ca o sa fie noroi pe-acolo si balegar ud 
Ramo te specializasi in pasareasca vad
Noi n-avem taine asa multe ca eu n-am inclinatii spre limbi straine 
Si nu mai manca corcoduse verzi, ai grija cu puterea exemplului
Nicoleta io-s chiar curioasa ce zici tu acolo ca ai achizitionat din Ro si ce va fi mancat pana la urma din toate alea ![]()
Noapte buna va doresc 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
No, no, am achizitionat din ro numai sapunurile si crema, deci nimic de papa. De aici toate celelalte! Vreau sa fac chiftele de linte, mancarica de linte, lapte cu quinoa... ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

ramo_cata spune:
mimo
tre' sa ma specializez si eu ,nu ca sa ma simtesc bine
eu ma inteleg ff bine cu Andrusca pe limba pasareasca,animaleasca
..v-am zis ca e tare pupacios si cand il apuca vine si ma pupa...de ceva timp ii zic ca e dulce
..asta seara l-a pupat pe ta'su de l-a albit ,dupa ce-l pupa zicea"duce a mieee" =dulce ca mierea...despre corcoduse ce sa-ti zic mor,lesin cand trec pe langa ele...sunt preferatele mele
si nu rezist sa nu fur cate una ,ma feresc de Andru dar tot ma prinde in offside
..dehhhh...
gata acum chiar ca merg la nani...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mihutza11 spune:
offf!! sanatate lui Patrick de Clodute!
Claudia felicitari pt sarcina!
Stelutz si Andra e o fricoasa de numa cand vede muste.. ma rog pt ea toate sunt BINA-albina..
tare haioase mai sunteti!
stalceli avem si noi multe.. si mai nou a inceput sa invete poezia "cutzu cutzu".. mereu vine la mine imi pune degetul pe gura si zice "cutzu cutzu" si normal ca tre sa execut si ea repeta dupa mine..
si e asa haioasa ca isi ia la revedere de la orice.. si ma refer ca nu neaparat la persoane, de ex: bye alolu=bye avionu; bye lulosei=bye USA (este un steag chiar la intrare in complex), etc..
sau striga dupa lume-tanti,nenea/animalute "ghe back"=come back, asta prinsa de la tv, ca eu cand o strig ii zic vino.. bine zice si vino, dar am obs ca pe afara mai des zice "ghe back".. si multe multe..
si bineinteles ca facem maine poze.. abia astept sa ne vedem.. o sa fac o prajitura racoroasa cu capsuni (jabibi-cred ca v-am mai zis de fapt), ca tot e sezon..
Mica dansatoare
mihatp spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2968036070103392202ljDSVl
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
tuchita spune:
'neata!
for pt toata lumea!
Si o mare felicitare pt Miha!
Sanatate tuturor!
am fost de garda, ziceam ca stau cu voi la povesti pana predau...numai ca tocmai m-au sunat ca a venit o internare!
Se pare ca inca sunt de garda!
Sa-mi tineti pumnii azi, ca ma duc sa vad o casa frumoasa!
luny spune:

mihaaa, felicitari si sarcina usoara!!!!!!!!!!!

taci si faci![]()
cafea si ptr mine?? muuuultaaaaaaaaaa!!!
la 6 s-a trezit.. la 4 eram in pat..deci, 2 ore..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!