Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Ariel, schimba si tu semnatura! mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
aoleuuuu!!! acum o schimb! nu astept pe nimeniiiii

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
gata, l-am facut baiat mare ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
numeioana spune:
asa, asa
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
bai, ce mi-ati facut cu chiftelutele voastre in sos si piureul de cartofi?! Mor aici de pofta, numai la ele ma gandesc si n-am nicio sansa sa mananc in viitorul apropiat
. Cartofi nu am decat 2 si carne tocata nu pastrez la congelator, ca mancam din an in paste. La piata nu pot sa ajung, ca daca ies din casa nu pot sa mai intru decat cu david in spinare care urla din toti rarunchii... si nici paine nu am! Cred ca nu-mi ramane decat sa fac putina mamaliguta cu branza si ou![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Stela, Si sa stii ca la 2 Mai, cand te uiti spre santier vezi niste vapoare. Ma rog si niste macarale Daca faci abstractie de astea din urma, zici ca esti in Porto Caras ![]() Si sa stii ca e liniste, ca doar e la noi in Romanika, nu lucreaza nimeni ca sa deranjeze ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
fata, asa o fi, dar eu n-am reusit sa vad Porto Carasu' in 2 mai, oricat m-am straduit, d-aia am migrat in Vama si parca eram mai aproape de Vourvourou

stiu Hacienda, doar din poze, dar poate nimerim si p-acolo un we ceva..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ariel multumim de vesti, tinem pumnii stransi Patrickului..
zoze mai lasa si ptr maine din tona aia de inghe![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Mimo, la mine amandoua linkurile duc la hacienda, n-o vad chiar pe aia fitzoasa
. Da e suficient, daca au melci pe mine m-au convins.
In concluzie melci si tractoare sa fie ca in rest cara tati cu camionul.

.
Bai, nu v-am povestit cand era Briana mica si am mers la mare. Nu vroia sub nici o forma sa faca pishu decat in olitza ei rosie. Eram ceva de filmat cum apaream noi pe plaja, cu carucior, prosoape, creme, lopatele si olitza rosie. Si la restaurant mergeam cu ea. sa va povestesc cum au apucat-o nevoile la Majestic?? A iesit tati cu ea afara in gradina palmat, si-a facut copilul treburile si... tati.... sa te vad cum arunci olitza.
Si tot din capitolul copil fitzos, in anul ala nu suporta sa o atinga nisipul pe picioare si statea copilul cu dansa goala si cu sosete so sandale. Ce sa mai ....eram o adevarata aparitie.![]()
mimonix spune:
Am modificat fata Raluca, special pentru tine, ca inseamna ca numai tu te-ai uitat
Ce noroc pe noi ca inca nu face Dudu pipi kk la olita 
D-aia nu vreau eu la gramada, daca plimba aia olita pe acolo 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
numeioana spune:
Ba si eu m-am uitat, Mimo, dar am cautat pe google Inn-ul... Mi-a placut, dar mai mult m-a incantat plaja aia noua kazeboo, de la Mamaia Nord. Mi-ar placea o pensiune linistita aproape de palaja aia. Apoi m-am uitat pe booking la hotelurile din Bulgaria si iar mi s-a pus pata pe Griffid Arabella
. Nu stiu unde, dar trebuie sa mergem si noi undeva. Numai ca randunoiului veterinar i s-a pus si lui pata. Deh, fiecare cu pata lui!
Pe ce credeti? Pe un cal de rasa, si se gandeste sa-l cumpere, desi n-avem bani sa punem tabla pe ce am construit in fata casei
. Dar daca are bani de cal, atunci inseamna ca are si de vacanta, ca eu vreau la mare!!![]()
Edit: Cat credeti ca costa un lipitan? Si saracul n-are decat 18 ani
zozela spune:
Clar nu sunteti zdravene!! Rad singura pe-aici!!
Apropo de cuvinte stalcite,
Goofy e Gupsi
cafea e cap-sia
buna e muna
bine e mine
spatiu e patzu-luna e sus,in spatiu=muna e suus in patzu
mama merge la baba si mosu=> mosu=poshu
..si lista poate continua! Oricum,ne stalcim de ras,mai ales la cuvintele mai complicate,pe care chiar nu le pot reproduce-de genul-indicator,publicitate,automobil
A,si babutza=baputza![]()
In alta ordine de idei,bebelusa misca intr-una si mie mi se pare ca-i treaba extraterestra
Daca as fi la prima sarcina,ar fi explicabil,dar asa..
Claudia,te trec in lista,sa stii![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!