Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela, daca mai angajeaza aia la voi , pune te rog o vorba buna si pentru mine Ca vad ca se bea si se mananca bine
Si sa stii ca la 2 Mai, cand te uiti spre santier vezi niste vapoare. Ma rog si niste macarale Daca faci abstractie de astea din urma, zici ca esti in Porto Caras Si sa stii ca e liniste, ca doar e la noi in Romanika, nu lucreaza nimeni ca sa deranjeze
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Stela, daca mai angajeaza aia la voi , pune te rog o vorba buna si pentru mine Ca vad ca se bea si se mananca bine
Si sa stii ca la 2 Mai, cand te uiti spre santier vezi niste vapoare. Ma rog si niste macarale Daca faci abstractie de astea din urma, zici ca esti in Porto Caras Si sa stii ca e liniste, ca doar e la noi in Romanika, nu lucreaza nimeni ca sa deranjeze

Mimo,mi-e ca-mi vine rau citind dupa ce am si mancat si am beut atat....in Porto Caras,aa?Aproape ca m-ai convins...
Si,no,zau ca nu ai vrea sa vii aici pe asa salariudar cand e de beut si mancat,eheee...
Hai pa..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am pus si eu fundul pe un scaun ca de dimineata m-am apucat sa fac un blat de tort pentru socrelini..am facut cu crema de afine...de abia astept sa-l gust..acum l-am bagat la rece... am zis ca daca tot e criza macar sa le fac o mica surpriza le-am luat si cate o mica atentie...soacra mea a primit cadoul aseara de la Andrei si i-a zis "mamaie a muti ani"..s-a topit soacra mea dupa el...

zoze

Citat:
Dar te rog eu,amana proiectul bebe pt luna viitoare
eu as vrea sa aman mai mult timp,e vorba de 1-2 ani ..deci o sa avem grija de acum incolo

mihule gratareala placuta si musai poze cu cuscra si ginerele mic

luny sanatate Mateiului
claudia sanatate Dacianei si sa ai o sarcina usoara si Bb sanatos

ma inspaimanta mesajul despre Patrick de clodute...off saracutul si doamne cate se pot intampla..ale naiba de infectii,carcaiasi si toate cele...doamne ajuta sa fie bine si le doresc multa sanatate si putere

vali ma bucur ca Matei e bine

nico sanatate puiutilor

raluca mamicii pt agenda telefonica..al meu socru memoreaza nr ..cand trebuie sa sune pe cineva ,sta se gandeste si zice "mda ,hai sa incerc sa vedem asta e ...e ff tare..si de fiecare data le nimereste"...
edit:mstela sa-ti fie de bine ospatul..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pentru Valen si alte amatoare , iata doua oferte interesante la 2 Mai. Din pacate pentru mine, cam aglomerate. Ma ia cu capu' numai cand ma gandesc ca ar putea sa tropaie aia dimineata la 7 prin fata usii mele tarandu-si slapii din dotare pe langa urechea fina a Dudelului
www.hacienda-camping.ro/pagini/despre-hacienda-camping.php" target="_blank"> Hacienda Camping Luny, remember this? Asta e si langa plaja cea mai buna, cu vedere la Porto Caras Mie chiar imi place, nu glumesc. E plaja lata, nisip fin, umbrele multe, gratis, liniste, nu vinde nimeni samanta de floare...incredibil pt litoralul romanesc
Helios Inn asta pare f profi si m-a atras ca are pe o masa (daca va uitati la poze) un TOTOA a al lui Dudu Deci cazare cu totoa, cine mai doreste cine mai pofteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

CloduteDoamne-ajuta!!

Claudia,felicitari pentru bb mic!! Sanatate multa, Dacianei!!

Vaai,nu sunteti normale!! Am ras azi,cat pentru toata saptamana(trecuta)!! Maine merg la serviciu!!

Moaaa,pentru taina despre mare si soare nu va iert

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic eu am facut chiftelute de vaca si pui, o data le-am amestecat si cu cartof dat pe razatoarea mica,le-am pus in tava pe hartie de copt fara alta grasime, dar sa pui tava la mijlocul cuptorului si sa lasi fc mai mic, 180 grade, ca sa se coaca bine si treptat si la mijloc, si le intorci pe toate partile.. eu le aplatizez putin, nu le fac bile, tocmai sa pot sa le intorc pe amandoua fetele. si sosul ala de care zice mimo ma face sa , doar ca as pune in el si lamei sa-l marinez putin si patrunjel ca nu imi place mararul, poate si nitel ustuiroi, moamaaa, ce pofta!!
clodute tin pumnii sa nu fie nimic serios si sa veniti rpd acasica!s-a zbarlit pilea pe mine, convulsii din senin asa, n-am mai auzit, Doamne feri, ce panica tre sa fi fost pe voi
vali ma bucur ca e bine Mateiul tau, a pasat la al meu, virtual, cate ceva carcaiasi tusitori
stela eu cred ca o sa-i treaca frica de muste, stii ca Muf era in panica daca vedea fulgii de la perna? la fel si matzisoii aia lungi ce cad din copacii, de seamana cu un fulg, au ceva puf pe ei, nu calca pe ei, fata, mergea cracant si cu picioarele in exterior de frica a durat cateva luni, acum e ok, alaltaieri i-am dat un fulg sa-l arunce la gunoi si s-a dus fara probleme, desi eu credeam ca ma refuza
nicoleta sanatate, os a fie bine!
bubuuuu, ce faceti voi?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca facusem plan de iesit,sa cautam inghetata la cornet,de-aia de la masinarie de-aia stradala si i-a venit lui Dan ideea minunata de a-l duce pe Mih in gara Eu in gara nu ma mai duc,pt.ca suiera prea tare trenurile alea si mi-e teama ca-mi sperie bebelusha Asa ca..Am primit o inghetata la caserola,ceea ce e muult prea mult pt.mine,caci sigur o sa-mi tot umplu cupele..pana o termin..in seara asta si-un sut in fund,inapoi acasa Fac un dus,ma cremu.iesc si-mi fac sarsanaua pt.maine la serviciu

Ce tare e Muful cu frica de pene si viermisori dintr-aia din pomi

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am vorbit cu clodute, sunt la babes, Patrick tot cu febra, varsaturi, diaree...l-au perfuzat, ii fac antibiotic la 6 ore. Au primit o parte din analize, insa ea nu stie inca ce este, insa dr. care a asteptat sa vada daca e viral sau nu, a decis sa i se dea antibiotic...nu am vb mult, caci Patrick tocmai incepuse sa vomite iar. ufffff! sanatate, pui mic!

stela, teo iubeste mustele si le-o declara mereu

azi a dansat cu "Comunas", pe care am vazut ca nu ati ghicit cine e . este Mickey Mouse, caruia stie sa-i zica numele pe silabe, insa legat...iese "Comunas" .
acum au plecat la valeni, se intorc luni seara. sper sa nu-i ploua prea mult. i-am dotat cu cizme de cauciuc si cu pelerine de ploaie, caci teo e fascinat de balti si cred ca abia asteapta sa se balaceasca in ele.

fug la treaba, am primit muuulte hainute si tre' sa le etichetez. sper ca pana luni sa-mi termine programatorul siteul, ca sa va pot arata mineralele pana in expo.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca i-au dat antibiotic la Babes, mai mult ca sigur nu e ceva viral...Numai la noi in oras dau astia antibiotic la orice... Pana sa ajungem noi la Babes l-au terminat pe David cu antibioticele si, pentru viroza intestinala planuiau sa-i dea Cefort. Asta dau indiferent de ce apare sau nu la analize...

Doamne ajuta sa-si revina repede! La Babes sunt pe maini bune.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariel, schimba si tu semnatura! De fiecare data cand vad bebele ala infasat imi vine sa te felicit pt bebele pe care-l astepti...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput