Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Si espresso cald, va rog

Mi-a plecat fata in excursie, am crezut ca mai adorm dupa ce pleaca ...am crezut doar 
Miha
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bebe sanatos!
Tuchi bafta, sa fie pentru tine casa!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cami33 spune:
Neata!!!
Dau si eu un rand 

Copilul meu, care se trezeste in fiecare zi la 8.30-9, in we are program special si face ochi la 7 
Miha, felicitari!!!!

Cata, bafta, sa gasesti casuta perfecta 

Mimo, cat sta Teo in excursie??? Emotii???
Hai, ca poate ne vedem in trupa completa in we cu concertul 
Ma dispera vremea asta!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mihatp spune:
-ici
este una dintre cele mai aglomerate perioade din viata mea (si acum va scriu de la serviciu
), si am pus intarzierea de CM pe seama oboselii, stresului si dereglarii hormonale (ca in ultimele luni imi venea tot cu cel putin o saptamana intarziere). ieri, zic, hai totusi sa-mi iau un test, ca nu e o avere. si in prima zi cu soare dupa multa vreme (la propriu) a mai venit o veste buna. acu' sa fim sanatosi si roz daca se poate
... sa vina Ilinca![]()
tuchi
, luny
, mimo
, cami
tuchi
, hai ca ziua se anunta buna
, sper sa gasesti casa ce sa fie ACASA pentru voi.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
numeioana spune:
Mihaaa, felicitari!! Roz si fara greturi daca se poate!![]()
Cata, iti tin pumnii!
Mimo, un lipitan tanar costa in jur de 5000 Ron iar asta de l-a gasit randunoiul, pt ca e batran deja, e "doar" 2000 si el zice ca e o mare afacere! Si ca il ia pentru copii
. Numai ca pana cresc copiii si vor capata curaj sa se urce pe un cal de 160cm mi-e ca da ortu' popii
. Iar daca ar pune tabla pe casa ne-ar costa vreo 3000 Ron si tine o viata![]()
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Neata!
Miha, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun rezultatul de la test! Si sa fie Ilinca.
Tuchi, bafta astazi, sa fie casa pe care o cauti!
Ioana, nu e ma asa scump calul! Ma gandeam la jde mii de euroi... Si ai dreptate, e cam batranel, pana cresc si copiii... se cam duce... Poate il ia pentru prasila :).
La noi si astazi este innorat, asa m-am saturat de vremea asta plangacioasa si mohorata!
Ma duc la ale mele, toata saptamana am experimentat treziri la 5.30, azi s-a milostivit si la 6.40 venea dupa noi in dormitorul mare...
Sper sa adoarma devreme, ca si eu, si A suntem obositi, am avut amandoi o saptamana grea...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

numeioana spune:
Nu zic ca e scump, decat pentru bugetul nostru, care este zero
. Trebuie sa-l conving sa mergem la Arabella in vacanta!![]()
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Teo a plecat la mare 
Nici prin cap nu ne-ar fi trecut ce vreme o sa fie afara zilele astea
Aici ploua cu bulburuci si bineinteles ca am emotii. Nu stiu cu ce fel de autocar au plecat, se anunta cod nu stiu de care, sigur unde se vor caza nu va fi incalzit, d-astea
Nu si-a luat cine stie ce bagaj pentru doua zile, n-are alte incaltari in afara de adidasii din picioare, daca se uda, uda ramane
.Daca ziceam sa o dea incolo de excursie va dati seama ce iesea
Asa ca stau aici si-mi rod unghiile si ma gandesc cum sa fac sa nu ma mai consum atat ca simt deja ca mi s-au aprins beculetele rosii (ati jucat vreodata SIM's
) Si in plus, ma uit cu drag in fiecare zi la pag de FB a iubitului dumneaei ca sa vad si eu ,ca o tzatza ce sunt,ce mai e nou (inimioare, declaratii, poze, etc) Mi-e drag de nu mai pot ca e implicat in tot soiul de actiuni de voluntariat, citeste mult, scrie frumos pe blog...deci nu ma uit cu teama...ma uit cu, curiozitate si cu drag
Azi dimineata ce vad? Un link catre un pusti care canta la pian un cantecel care se intituleaza "paparazzi" si scrie el "ca bine canta pustiul asta" 
Va dati seama ca mi-au cazut chilotii de pe mine, ca eu sunt sensibila la subtilitati si m-am simtit prinsa cu mata-n traista. M-am interesat si am aflat ca exista aplicatii cu ajutorul carora poti vedea cine ti-a vizitat profilul, cine ti-a vizionat pozele 
Deci....o fi fost sau nu pentru mine dedicatia, chelu-si pune mana-n cap si cu asta adio meserie ...sunt pedepsita 
Ca sa vedeti si voi cu ce-mi mai ocup eu timpul liber si ce framantari mai am in calitate de mama de adolescenta 
PS Daca radeti, ma transform in Achmed imediat 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Nicoleta spune:
Mimo, da-mi mie adresa blogului, spionez eu si iti dau raportul! ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mimonix spune:
Ioana,aoleo ce de banet pentru un cal 
Sa inteleg ca e un cal special, de rasa,nu? Ca altfel incep sa invidiez toti taranii care au cal si caruta si pe care eu ii credeam saraci lipiti pamantului
Te inteleg perfect si cu tabla si cu Arabela
De banii astia se plimba copiii cu poneiul la zoo toata viata 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
cami33 spune:

Lasa, mimo, ca rad eu acum, dar iti vine si tie randul peste cativa ani 
Pe mine m-a mancat undeva si i-am facut Alexandrei cont de mess si sa ma vezi pe mine in fiecare seara cum fac sapaturi prin arhiva sa vad ce si cu cine a vorbit 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."