Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dupa o saptamana am mers la serviciu, dar din a treia zi incepi sa te refaci. Sa nu te sperii, eu doua zile am dormit in fund, aveam dureri puternice de muschi, intreaba de la inceput ce sa iei ca si calmant. Mie stiu ca mi-au facut niste injectii in spital, ca abia puteam respira de la durerile de muschi, dar odata facuta injectia, a fost foarte bine.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Parca Piafen injectabil

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Merci Bea sper ca imi fac astia ceva, mi-au facut si data trecuta la antiinflamatoare, diclofenac si ketonal si n-am avut dureri...
daca e asa poate stau ceva acasa sa ma linistesc si poate prinde vreun bebe, asta daca nu e compromis ceva pe acolo.
va puuup

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Filipac..si eu tot operatie clasicaam avut.
Eu pansament am avut decat in ziua operatiei si ziua urmatoare.
In acesta perioada eram in spital..asa ca mi le-a schimbat asistenta.
Sunt sigura ca iti poate schimba mama pansamentul...
Bafta

xdidite astept sa-mi spui cum a fost laparo..mai ales ca ai trecu prin clasica...deci si eu ma gandesc..ca o sa ajung la inca o operatie..pt ca mai am un mic chistulet..

Iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Lalely nu te mai gandi....eu nici nu concepeam sa mai operez, dar mie teama ca se agraveaza trompele...ia naturiste, tratamente si apoi operatie...eu vreau sa merg la sovata asa de control
va poooop

didi

Mergi la inceput

Xdidi..nu vreau sa ma gandesc la o noua operatie, mai ales ca am facut operatia clasica acum 6 luni.La mine nu a curatat si celalalt ovar.unde aveam un punctulet...si am facut eco dupa 3 luni de injectii..si era tot acolo.
Acum am 6 luni de la operatie..nu am mai facut eco..dar sigur dansul este tot acolo.
Poate Domnul Dzeu ma ajuta si raman gravi..dupa ce trece efectul injectiei..

Mergi la inceput

Doamne, imi vine uneori sa bat doctorii astia!!Iti faci operatie, speri ca totul sa fie bine si afli apoi ca mai ai un punctulet, ca doctorul nu a curatat chiar tot 100%!Si pt acel punctulet sa o iei iar de la capat!Operatie, injectii

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

multumesc de sfaturi
ieri mi-am schimbat aproape singura pansamentul, cu mama asistand dar a fst f ok. zona arata f bine, o sa mai stau 2 zile cu pansamentul si apoi gata, scap si de el. mai am si un semn de la tubul de dren, ala mi se pare mai naspa, da o sa se cicatrizeze si el. in seara asta merg sa-mi taie capetele de la firele operatiei pt ca medicul a zis ca firele se absorb.
voi ati purtat o burtiera ceva?eu mi-am pus un brau din acela clasic i ma simt f bine cu el.
in schimb mi-e destul de greu sa stau toata ziua in pat, eu sunt o persoana activa, nu stiu cum o sa rezist saptamanile astea - am concediu medical pana la sf lunii.
cat despre curatat ca lumea, si eu stiam ca am un chist mic pe ovarul celalalt dar medicul a spus ca nu nu e endometrioza si se rezolva prin tratament.peste o sapt m-am programat la control si sper sa aflu mai multe
dupa recuperarea asta iar o sa reincepa lupta pt bebe.
off

Mergi la inceput

Filipac eu am purtat centura medicala..pt ca asa ma simteam eu bine, plus ca eu m-am operat iarna si daca ieseam afara nu mai simteam frigul...la frig ma ustura foarte tare.

Si la mine operatia arata cel mai rau la tubul de drena..dar s-a vindecat acum..crede-ma la 6 luni arata ca o taietura normala..care se vindeca,fara umflaturi..arata ok...bine cat de ok poate arata o operatie...

Si eu am stat acasa 3 saptamani...dar mergeam tot timpul prin casa..ieseam pe afara..eu cred ca este mult mai bine sa circuli...

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

didi, mult succes la operatie si sa vii cu vesti bune! Laparo e excelent, te recuperezi extrem de rapid! In principiu, in aceeasi zi iti si dau drumul acasa (eu m-am operat la 10, la ora 3 eram acasa).
Nu stiu daca medicul ti-a spus deja despre procedura, la laparo ei umfla burtica cu un gaz (da, stiu...detalii de care nu vrem sa stim, da mie mi-au explicat procedura) ca sa poate distanta organele si vizualiza bine ce e in burtica. Din aceasta cauza s-ar putea sa ai dureri de umeri dupa operatie, pt ca gazul se localizeaza in zona aia. Insa nu e ceva atat de rau sau insuportabil, iti spun numai ca sa stii de fapt de unde sunt acele dureri, in caz ca le vei avea. Ele trec repede, gazul iese treptat din corp (cateva zile dupa OP o sa ai un pic burtica umflata).

In rest, toate bune si frumoase: nu tu dureri de burtica sau de cap, te deplasezi rapid, chiar de a doua zi. O sa te minunezi a doua zi ca ai facut operatie.Eu am primit 2 saptamani concediu medical, dar practic 1 sapt. ar ajunge cu varf si indesat pt recuperare. Daca esti kamikaze, poti sa te duci deja dupa 2 zile la serviciu.

Filipa, parca tu intrebai de ciclu? La mine el a intarziat de fiecare data (dupa cele 2 operatii clasice). Eu imi aduc insa aminte ca doctorii m-au bagat pe niste pilule, care sa puna ovarele in repaos, timp de 3 luni.

Mergi la inceput