Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Irina merci de info cred ca dupa operatie voi actiona cu vitex-ul
Adita, ca sa mai usurez treaba cu tranzitul , eu ma trezesc dimineata cu o ora mai repede si merg prin casa, beau apa, face sotu' cafeaua(tu poti mirosi cafe) si apoi poate , poate, mersul te ajuta sa se declanseze acasa...cand m-am operat mi-au dat carbune pt tranzit si balonare si m-a ajutat foarte mult. Carbovita ii spunea, intreaba medicul daca poti lua....si carbunelul face bine si la stomac. sanatete multa.
mada , boo ce faceti?
va pooop pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

LALELY, iti multumesc ca ma vezi asa curajoasa, dar vrei sa-ti spun un secret?Eram cea mai pesimista fata de pe forum, cea mai speriata. Aici, fetele m-au incurajat mereu!

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

panseluta nu am incercat cu ce zici tu o sa ma documentez.Nici eu nu am fost gretoasa , ma rog am avut senzatia de greata dar nu ma pot plange ca am fost gretoasa. In ciuda altor dureri , simptome m-am simtit destul de bine , m-am simtit mult mai rau cand am facut trat cu DIph , atunci a fost infernal . Asa e ...in primul trimestru parca nu te poti bucura f tare , stai cu emotii sa vezi cum evolueaza , mai stai cu frica in san pt analize ..app maine merg sa fac virusii , am niste emotiii ...ufff ! sper sa fie totul bine .
SUnt convinsa ca sunt mom unice atunci cand incepe sa miste , abia astept sa le traiesc si eu .

didisor eu nici inainte nu beam cafea ..deci acum nici atat ! sa ma trezesc de la ora 6 ??? si sa umblu prin casa ...vaiiii pai eu abia trag de mine la 7 , n-as putea .

lalely si pe mine ma durut stomacul multttt ...cred ca avea legatura cu endo .ai grija de tine

va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

mai din cate vad cele care au avut reactii urate la meno au ebici aacum, eu n-am avut bufeuri , decta mici stari de nervozitate si imi venea sa plang din orice...cat despre stomac nu mai vb , doare si ma balonez.
Adita stiu cu trezitul....e ingrozitor....iubesc
va puuup si week palcut

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Beatrice75..nu mai conteaza ca erai cea mai pesimista..conteaza ca ti s-a demonstrat de catre viata ca trebuie sa fii optimista si ..a aparut minunea.Oricum la cat ai lupta..si cu endo..acum cu tiroida...esti o femeie puternica...
Ai grija de tine si de bebic..si nu uita:esti foarte norocoasa...ti s-a implinit visul...

AditzaC..nu mai sta cu teama..totul va fi bine..vei vedea...
Vor iesii toate analizele bune..il vei simti pe bebe mic...
Multumim fetelor care sunt insarcinate si mai intra alaturi de noi...ne dau forta si putere..sa le citim simtirile...

Xdidi cand urmeaza interventia?parca pe 24 ai zis?
te rugam sa ne lasi ceva date de contact sa te sunam...

va pup si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu este nimeni pe aici???
Doamne este asa cald afara..am fost la plimbare si am facut si lucruri interzise in endo;am mancat inghetata si covrigi.
Fetelor..nu stiu cum puteti voi sa va abtineti..dar eu..cand vad inghetata..
Daca ati gasit voi vreo solutie...spuneti-mi si mie..caci eu..nu stiu cum ma voi impaca cu poftele vara asta...

Si mai plec si in concediu..in iulie...atunci sa ma vad...ce voi papa..

pupic fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

pup fetele dragutee
revin si eu dupa o perioada de 2 sapt de pauza, n-au fost 2 sapt tocmai usoare. ultima data cand va scriam aveam febra care s-a inrautatit, in final am fost operata clasic la iasi
se pare ca am avut o infectie combinata cu edometrioza si cu chist. ovarul si trompa stanga nu mi-au mai putt fi salvate dar din fericire ovarul si trompa dreapta imi sunt ok.nu se stie de unde a provenit infectia, e posibil sa fie de la punctia pe care am avut-o. imppt e ca sunt bine, operatia a decurs ok, am stat 5 zile in spital, acum sunt acasa de 2 zile si astept sa ma refac.
da am si eu o intrebare p fetele care au fost operate clasic - poate sa-mi schimbe mama pansamentele, desi nu e cadru medical?mai trebuie azzi schimbate, apoi maine trebuie sa merg sa imi taie capetele de la operatie si mai imi pun odata pansamente. eu am vazut ca nu e mare lucru sa schimbe pansamentele
si mai am emotii cand imi vine menstruatie, peste o sapt - la voi a fost vreo schimbre dupa operatie?cu doctorul meu n-am apucat sa vb f multe pt ca a trebuit sa plece din tara dar o sa merg la control si o sa ma lamureasca mai bine

Mergi la inceput

salutare fetelor
filipac eu am avut op clasica si poate sa-ti schimbe mama ta pansametele atat timp sunt sterile, insa eu n-am mai stat cu pansamente acasica decat 1zi sau 2, adica pana la scoaterea firelor si am stat asa de frica. mi-a recomandat doctorul sa fac si dus , ca se prinde mai repede plaga.
Sa bei multe lichide, eu beam si sucuri naturale facute la storcator din toate fructele si sa manaci usor, incearca sa eviti dulciurile , iar daca ai tensiunea mica poti bea putina cafea. sa te ridic si sa te misti atat cat poti si daca ai probleme de tranzit si balonare sa iei carbovita eu asa am scapat. .....sicel mai imp sa nu ridici nici macar sticla de 2l de apa, roag-o pe mama ta sa-ti puna in bidoane de 0,5l...
In legatura cu menstra, mi-e trebuia sa-mi vina la 5 zile dupa operatie, insa mi-a venit a doua zi, dupa ce mi-au scos sonda urinara...n-am avut dureri cand a venit...si am avut sangerari aproape o luna, mi-au zis ca e normal ca se curata ovarele...
daca vei avea mult cm sa iei si fe ca oricum ai pierdut si la opeartie.
daca mai vrei info sunt aici...recuperare usoara si grabnica
Lalely da pe 24 ma operez, in 2 zile sunt inapoi pe forum si am si net la spital , iar in ceea ce priveste inghetata.....incerc cat de cat sa ma abtin ca e post, dar manac din aia fara lapte, din ceai...deci nu tin regim, mi-a greu sunt fan lactate si chestii bune(gen orez, paste) mai incerc sa ma abtin, dar mi-e tare greu.....iar cafeaua....sunt dependenta....nu aruncati cu pietre
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ufff, ma Didi, iar tre sa treci prin nenorocenia de operatie?Tot clasica?
Bafta multa, tinem pumnii stransi!

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

salutare
Bea de data asta e laparo , dar tot op este...si-a luat concediu sotul, ca de data asta sper sa ne descurcam doar noi doi data trecuta nu a putut sa-si ia concediu decat la 2 saptamani dupa operatie si am stat o saptamana cu mama si una cu soacra....dar acum o sa fie mai usor..
Voi in cat timp v-ati dus la munca dupa laparo?
va puuup

didi

Mergi la inceput