Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Xdidi curaj, totul va fi bine apoi.Va trece imediat si cum presupun ca faci laparo..chiar ca totul va fi super ok.Eu am operatie normala si tot mi-am revenit..gandeste-te ca apoi trebuie sa vina ..asa ca merita

AditzaC pacat ca nu merg leacurile noastre..poate totusi intr-un final vei reusi sa te reglezi cu ceva..pupicei

Beatrice75 sunt atat de impresionata de cazul tau..cand vad prin cate ai trecut..si totusi tu esti pe pozitie..

Fetelor eu simt niste intepaturi in partea unde sunt operata.Oare asa se pregatesc rushii sa vina???Poate cineva sa-mi explice care au fost simptomele inainte de a venii dupa lunga asteptare CM-ul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lalely si eu am operatie clasica si cred ca voi face laparo, altfel nici nu vreau, dar acum ce stiu eu....sper sa n-am prea multe aderente de la cealalta operatie si sa se poata opara laparo.
la prima operatie n-am avut nici o teama, decat atunci cand m-am urcat pe masa, atunci am realizat ca mie mi se intampla treaba aia.....asa ca poate ma detensionez pana pe 24 cu crize mici de frica

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Bea , ce trece timpul...17 +.
Multa sanatate
Lucic drag
Am trecut peste esecul primului meu FIV.
Concluzia , endometrioza isi face rau de cap prin burtica.
Doctorul a facut slalom printre chisturile endo(2 pe un ovar)la punctie.
Calitatea ovocitelor...pe romaneste...varza.
Acum eu nu prea vreau sa ma reped intro noua laparo pentru chisturi; ma gandesc ca si asa nu stau de loc bine la rezerva ovariana...daca umbla doc. iar pe acolo....
Ma gandesc si eu la o incercare pe natural , asa ca Panseluta si poate se indura DD :).
Ma ajutati? Ce sa iau sa mai scad chisturile endo si sa cresc calitatea ovocitelor.
Elly eu am luat la greu calciu , magndeziu , omega3.
Am avut probleme doar cu bufeurile.
Xdidi ,iti tin pumnii stransi la operatie si ff stransi dupa
Mada te pup tare.
Boo tare rau motzata ta.
Nu acceptam decat doua liniute cu codite :)Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara scumpelor!

Am comis-o si eu!
Prima injectie de Diphereline....astazi!

Luca te pup scumpo! Asa am sa fac si eu, perioada menopauzei am s-o asociez cu suplimente de Ca si Mg. Sper sa trec cu bine de ea.
Pentru chisturile endometriozice nu stiu sigur ce sa-ti spun. Eu am mare incredere in Vitex, Extract de mladite de zmeur si coacaz, iar pt calitatea ovocitelor stiu ca se recomanda Evening Primrose (ulei de primula).
Poate stiu fetele si alte remedii.
Iti doresc multa bafta!

Va pupiccccccc scumpelorrr, dulce, dulce!
Revin cu impresii din epoca menopauzei!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Ellyshor..va trece si perioada asta.Eu am fost in menopauza (..de fapt inca sunt) si a trecut...
Nu este chiar atat de oribil..va fi mai greu cu bufeurile..
Cine maajuta si pe mine :cum se i-a Vitexul??in ce zile dupa CM..si de cate ori pe zi?
Aceeasi intrebare pt ulei de primula...

Multam fetelor..si o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bea ce simtome ai tu sunt de la glanda .....nu au tb cu analizele de sange plus k in sarcina sunt intalnite ametelile, si pe mine ma doare spatele , am ditamai burta de la balonare ....asta e

lalely sper sa reusesc cumva ........ in leg cu intepaturile ..draga mea si eu am avut mult timp dupa operatie, sunt normale ...ma rog contribuie si endo pe undeva ...in leg cu vitex nu ai prospect ??? ulei de primula ..eu luam unul pe zi ...app omega 3 e f important poti lua si din ala .

didisor...da stiu ca borcanasele sunt prelucrate ........ oricum nu sunt de accord cu ele , nu ca as manca eu bio dar nu le-am placut niciodata . Sper sa o rezolv cat de cat ...vad ca de doua zile e ok am avut tranzit , sa vedem de maine .

va pupicesc pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Didi, eu am comandat vitex fruit pe internet. Daca dai vitex fruit pe google iti apar toate magazinele virtuale unde gasesti (asta ca sa nu fac eu reclama la vreunul). Coletul a venit prin posta, in 5 zile. Am platit la posta. Se poate si prin curier, daca te grabesti, dar platesti mai mult la transport.

Inainte de vitex fruit eu luasem donavital, care contine vitex, si pe prospect scria clar a nu se lua in timpul cm. Acuma, la vitex fruit nu mai scrie chestia asta, dar m-am gandit eu sa o aplic in continuare. La tincturile de coacaz negru si de zmeur iar nu scrie nimic in legatura cu administrarea in timpul cm, asa ca pe astea le-am luat in fiecare zi. Dar am vazut ca au un nr de tel pe prospect unde poti suna pentru intrebari (vorbesc de cele de la plantextrakt). Oricum, imediat se fac trei luni de cand iau tincturile, deci trebuie sa fac o pauza. Dupa care voi merge sa fac o eco, sa vad daca au avut vreun efect (acum o luna din cele trei chisturi pe care le posed, doua scazusera, dar cel mai mare, care era si cel mai problematic, crescuse).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

neata fetelor,

Aditza, ma bucur ca tratamentul cu prune funtioneaza, chiar daca cu dificultate. Cateva prune ajung. Poti incerca si altceva, ia prunele seara, de ex.cand te uiti la TV, la vreun film. Nu le lua insa scurt inainte de culcare, poate nu mai dormi din cauza digestiei lenese...Ai incercat cu cativa samburi de "almonds" (engl.)imp.arsurilor la stomac? Se iau numa 2-3, vezi daca iti fac bine.
Starile pe care le descrii le inteleg f.bine, nu iti fa griji. Sunt cam nasoale, asa e. Eu am fost dintre cele fericite, fara greturi majore sau constipatie...si tot mi-a displacut primul trimestru de gravi. Deci cine zice ca e super...nu stiu, o fi exceptia . Mai tarziu e fain, o sa vezi.Cand bebe incepe sa miste, sau il vezi la echo...sunt niste momente minunate.

luca2008, da-mi adresa email pe PM, ca sa iti pot trimite programul. Cum am precizat inainte, programul a fost "adaptat" la problemele mele, nu e o chestie de genul "try it at home". Il arati medicului...si daca el considera ca e cazul sa aplice aceeasi strategie si la tine, atunci ok.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

..astazi mi-a fost foarte rau la serviciu si a trebuit sa vin acasa.O durere puternica de stomac..iitial credeam ca vor veni rushii..dar pana la urma a ramas doar o durere de stomac..

Mie una mi-e teama de momentul cand va venii menstra..de fapt ma gandesc ca dupa 6 luni de pauza..va fi destul de dificil..

AditzaC..multam de raspunsuri!Nu am citit prospectul pt ca inca nu le-am cumparat...dar stiu ca undeva pe aici am citit ca sunt unele care se iau in perioada ovulatiei..unele nu se iau la menstra..si nu mai stiam ce si cum..

Mergi la inceput

...si cum sint acasa .. stau cu laptopul in brate si citesc pe ..
Va povestisem eu ca m-am apucat sa citesc subiectul cu endo de la primul capitol..acum sunt la cap 36...citesc despre evolutia multor fete care inca mai scriu si acum..

M-a impresionat si Lucialu car tot timpul a debordat de optimism..parca am citit mai acum ca si ea ar bebe..inca nu am ajuns la acest aspect..cum a reusit..natural,FIV,IA...

cred ca trebuie sa...este asa cald afara..probabil voi toate sunteti la serviciu..

ma gandesc la voi si va

Mergi la inceput