Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)
Raspunsuri - Pagina 18
coca1978 spune:
Fancy nu am facut nici un tratament pentru asta desi cred ca ar fi trebuit. Mie frica sa nu-mi dauneze peste cativa ani ,la ora actuala nu am nici un simptom de rau. Nu am facut nici o analiza pentru osteoporoza sa vad daca sa declansat ceva .
Magdalena78 spune:
Buna fetelor,
Va doresc multa sanatate la cele ce urmeaza sa se opereze, burtici fara probleme si multa sanatate tuturor si MULTI BEBEI VA DORESC LA TOATE.
SA devenim tot mai puternice si mai optimiste in lupta cu aceasta boala.
Se pare ca incep durerile pe la ovare... se pregateste ovulatia sa inceapa; sper din tot sufletul sa iasa ceva
luna asta ![]()
Multa bafta la toate
hopefull spune:
Va multumesc mult pentru sustinere!

FIV-ul il voi face la ML cu dr.Albu...tot el m-a operat, asa ca stie exact care-i situatia la mine in burtica, si ce are de facut in continuare. Am dat o gramada de bani pana acum (din martie si pana acum, de cand merg la ML) dar nu-mi pare rau, macar am rezultate......ca si-n astia 10 ani am dat o groaza de bani, si......degeaba!
Stiu ca DD ne va ajuta si mai devreme sau mai tarziu vom fi cu toate mamici! Sa nu va pierdeti niciodata speranta!
Va pupik!

Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
lalely07 spune:
Magdalena78..bafta luna asta.Tinem pumnii sa iasa cu ochisori..
Hopfullconteaza mult sa ai incredere in medicul tau...asa ca pt un copil faci orice sacrificiu.Este super ca-ti permiti un FIV,si eu as face daca as avea posibilitate.Imi doresc mult un bebe.
Chiar daca sunt off topic va intreb:auzisem ca pot obtine un FIV gratis cumva?Stie cineva ceva legat de asta?
Ellyshor sa ne ajute Dumnezeu pe amandoua sa devenim mamici..pana atunci asteptam..
Beatrice75ce faci?Cum te mai simti?
AditzaC..ce face bebe?pupic burtica..
broscuta7 spune:
Fetelor, iertati-ma ca dau buzna asa
. Am si eu endometrioza si as vrea va rog sa-mi spuneti cum se ia Vitex-ul. Daca se tine cont de cm, daca se ia incontinuu si daca se poate ramane insarcinata sub acest tratament.
Va multumesc anticipat
xdidi spune:
salutare fetelor
Ellyshor bafta, in legatura cu scaderea densitatii osoase in menopauza indusa, este o chestie reversibila la noi si se datoreaza inhibarii estrogenului, eu am luat calciu si iau in continuare pt ca din cate stiu eu calciul este antiinflamator, deci bun in endo.
eu am luat calciun cu d3 si cea mai mare concentratie de pe piata 1g ca si 300 ui de d3, parca astea erau concentratiile la cal-d-vita.
tot eu mai iau si vit c si cand eram inhibata luam imunostim, apoi dupa terminarea menopauzei am luat kamaiani.
acum am reluat kamaiani si ma tot inteapa prin burtica si la sani, asta in conditiile in care lunile trecute nu simteam modificari si am si fsh-ul astronomic.
fetelor caut vitex si nu gasesc....daca a gasit cineva in bucuresti sa-mi zica si mie unde.
va puuup pe toate
didi
aditzaC spune:
hello
ce imi place cand avem activitate aici !
Lucia , laly , panselutza , didi , irina si restul care mi-ati ras ....am incercat cu prune uscate de ieri am papat vad ca au avut efect , le pap dim pe stomacul gol numai ca imi vine sa cam vars de la ele , mananc una doua trei si gata stop !!!....cu fructele nu prea ma impact , cum ziceam am un stomac asa pacatos imi forofoteaza intr-una dupa fructe , faza e ca am mom cand o dau din una in alta adika dintr-un tranzit lenes in unul fffffff activ , si e tare deranjant !
Am incercat si cu tarate nu le suport , beau apa pe stomacul gol mai tot timpul .....mierea ma baloneaza .
Lucia ...i-am zis dr ca sunt constiptata si mi-a zis sa dau cu prune , iaurt cu prune , sup cu glicerina sau ceaiuri de la plafar pt gravide pt constipatie , eu am cautat la plafar si nu gasesc decat diuretice pt gravide .
Faza este ca uneori ma apuca atunci cand sunt la servici si eu nu prea pot sa ma desfasor oriunde si ma abtin normal . o mare greseala , stiu , iar cand ajung acasa numai vrea .....
dau in continuare cu prune uscate si oi vedea daca reusesc sa ma reglez asa , credeti ca doar cateva prune sunt suficiente ?
lalely
..burticutza face bine , nu mai stiu daca v-am zis ieri am fost la dr si l-am vz pe bebe cum creste , ma scuzati daca am mai zis dar sunt aiurita . E totul bine ....voi merge la 13 sapt pt morfolofie fetala , iar sambata merg sa imi fac virusii
Va dau un sfat cu toate ca eu am stiu si nu am tinut cont de el .....cele care vreti un bebe: faceti analize la virusi inainte de a fii gravide , daca doamne fereste aveti ceva tratati si apoi ramaneti insarcinate .
In rest ma lupt cu caldura cu statul pe scaun la birou atatea ore .....cu unele senzatii , discomforturi , stari de la sarcina . Ma plang ca o baba in loc sa ma bucur ![]()
va pupik pe toate cu mik cu mare .....si capul sus o sa vina si randul vostru , sunt sigura de asta ! nu va pierdeti speranta , poate spuneti ca ati mai auzit cuvintele astea, stiu ce inseamna sa lupti cu endometrioza dar uita-ti ca ea poate fii invinsa asa ca nu va lasati batute .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
beatrice75 spune:
Aditza, eu am probleme cu balonarea. Orice mananc, zici ca am cu o luna in plus. La mine persista starile de lesin, desi toate analizele de sange au iesit foarte bune, legate de Ca, Fe, etc, glicemie, etc.Si au inceput durerile de spate, carceii, sar din pat noaptea tipand. Am trecut de faza cu greturile.
17+

Mami de baiat
xdidi spune:
fatelor faina activitate de la gravidutele noastre
adita eu cred ca borcanele cu papa de bebe sunt putin prelucrate termic , nu crude....cand mergi la supermarket vezi la prune cum sunt facute si poate le tolerezi , sunt mai ok la gust si poate nu te gretosesti de al ele
Bea ce trece timpul, incepi sa simti greuatetea bebicului, foarte frumos si multa sanatate cu tiroida
Boo iubita ce faci?
azi de dimineata a inceput sa ma ia cu fiori, ca mai e putin si intru la taiat....sper sa merite
va puuup

didi