Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)
Raspunsuri - Pagina 22
xdidi spune:
salutare fetelor
filipa eu nu am purtat nimic pe operatie, doar niste chiloti de bumbac mai inalti si aveam grija cand coboram din pat sa ma tin bine de opeartie , sau cand facem miscari solicitante...iar drenul la mine a fost primul vindecat, impreuna cu mijlocul taieturi. Bine ce sa zic cred ca sunt buna de carne ca n-am avut nici o inflamatie la operatie dacat cojite si n-am luat nici un antibiotic. oricum parerea mea este sa lasi operatia cat mai libera sa respire pilea si se va vindeca repede, un brau poate sa te faca sa transpiri=bacterii si crede-ma ca nu vrei asa ceva langa operatie...
Lalely si eu tot spre iarna am fost operata, in oct ,intr-adevar frigul m-a suparat si pe mine la taietura, dar i-am facut fata
Panseluta multumesc de detalii, foarte bune...macar sa stiu ce se intampla, sper sa ma misc bine dupa operatie, la serviciu nu ma streseaza nimeni, insa vreau sa ma odihnesc bine poate se mai prinde si cartea de mine, ca ma bate gandul sa mai fac o facultate..![]()
va puuuup pe toate

didi
xdidi spune:
si era sa uittt, ce doctori sunt astia care te opereaza de endometrioza...si iti lasa un mic chistulet,

cat te poti chinui cu toate recuperare si cat de repede se reface nenoricirea asta asa natural, dar si cu ajutor.....doar un mic chistulet.....mie mi-au zis ca m-au spalat in burtica dupa ce au curat tot sa fie siguri ca n-a ramas vreo celula....si mi-au dat si 6 luni de menopauza , ca daca a ramas ceva microscopic sa fie distrus...
scuze de reactie dar m-am satura de macelari, vreau si eu sa dau de doctori....care ar trebui sa trateze , nu sa taie in "carne vie".
va puuup si scuze again
didi
lalely07 spune:
Xdidiai dreptate..ce medici sunt aia..
Uite ca eu ii cunosc..si pot spune ca nu m-am operat la orice medic..ci la unul renumit..si totusi...
Eu nu stiam prea multe de endo...atunci..dar acum stiu ca el nu va trece..decat daca se scoate..asa ca...
Sper totusi sa ma ajute Doamne Doamne in continuare..atat...
xdidi spune:
lalely stiu situatia asa de bine incat cred ca drama fiecareia dintre noi se tot repeta, sunt constienta de boala mea si stiu cu ce ma lupt si sunt constiincioasa, merg la eco din 3 in 3 luniasa cum mi-a fost recomandat si descopar tot timpul cate o balarie...
plus ca eu am incercat sa fac bebe vreo 3-4 luni poate nici atat, fara monitorizari, fara stimulari, fara analize....vreau si eu mai mult timp de a incerca si dupa sa-mi scot trompele de exemplu (asa mi s-a recomandat), am 25 ani cred ca totusi am o urma de fertilitate, macar in tendinta cu varsta , chiar daca ma mananca endometrioza....
scuze iarasi nu stiu ce am azi.....
de sunt asa , cred ca au schimbat astia cafeaua la dozator![]()
va puuup 

didi
lalely07 spune:
Xdidi..eu acum citesc capitolele din urma..si am citit si despre tine.Parca tu ai facut si depovera..sau ceva cu o substanta asemanatoare la Diphe???
Nu inteleg cum nu te-au lasat sa incerci mai mult...poate ai sanse..
Eu o sa incerc acum dupa ce vine CM...
inainte nu imi puneam problema de bebe..si a aparut nenorocirea.
Am zis ca asteptam sa ne luam casa..sa fie totul ok..doar ca dupa ce ne-am luat casa..am descoperit eu boala..asa ca..nu stiu..
Si eu am 27 de ani si mi se pare crud ce mi se intampla..dar tie la 25 de ani..si plus ca tu incerci mai demult.
Eu am incredere..cel putin acum..si sper ca voi reusi sa obtin o sarcina...
Ma rog pt asta
mada23 spune:
Fete frumoase poftiti la capitol nou aici
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota