Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*
Raspunsuri - Pagina 19
NataliaS spune:
"LA MULTI ANI COPII!!!!"
Sanatate bolnaviorilor!
Ginette - eu m-am distrat de Stef cand i-am scos sange - plangea de rupea, cu lacrimi de crocodil si se oprea din cand in cand sa-mi spuna "mami, mie-mi vine sa planggg"
Sper sa va iasa bune rezultatele.
Mary - le-am lasat cu mama si cu tanti...a fost ok pana la urma, a plans Stefi in prima noapte, dar apoi s-au calmat si vorbeam la telefon de 2 ori/zi.
Eu azi am program de cusut costum de serbare - Anushca e cow girl si trebuie sa-i fac vesta si carambi de cizma.
Habar n-am ce sa facem azi de ziua copilului. Any ideas?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
grati.ela spune:
astazi, de ziua copiilor Ozi va da teste la scoala (cel putin unul!)
Duducu e la mama pt ca eu am examen de engleza joi (ma scarpin precum Zambilica - engleza imi lipsea...vreau insa sa scap de complexul asta - nu pot vorbi frate si pace mai ales cu persoane necunoscute). Le voi cumpara un tortulet de mere pentru seara. Ozi a primit anticipat cadourile (ca-s destule) dar bietul Dudu nu are nimic. Nu stiu ce sa-i cumpar mai ales ca are jucarii gramada.
jelimoni spune:
LA MULTI ANI CLOPOTEI!!! SA AVETI O ZI FRUMOASA PLINA DE CADOURI!
ELLE si noi ne chinuim de 10 zile cu laringita, eu am incercat sa-l tratez fara antibiotic dar s-o inrautatit situatia, a facut si otita asa ca d ieri am trecut pe penicilina
binenteles ca nici cand e bolnav nu sta mai cuminte, parca are un motor in fundulet, plus ca nimic nui convine, seara ne prinde ora 11 -12 ca nu vrea sa doarma...as vrea sa ma clonez
. imi inchipui cat de greu va este celor cu 2 copii, asa ca doar asta imi spun ca sa ma mai consolez 
ceska
, tinem pumnii sa primesti vesti bune!
am reusit sa vad pozele lui nemary, ai niste printese tare frumoase!!
ma duc sa caut o bicicleta bleu ca asa isi doreste Roberticu meu, sper sa gasesc![]()
va pupam, o zi frumoasa tuturor!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
grati.ela spune:
Alina, Ioana seamana cu mami si Justina cu tati! Sunt tare frumusele amandoua! Sa va traiasca!
Ellenuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR! SA FITI SANATOSI, VESELI SI FERICITI!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
buna gagici
parca sa zic ca suntem un pic mai bine, si eu si zuzele astea mici. sper sa treaca odata raceala asta ca prea ne-a incercat.
am si o alta problema cu anna .. imi refuza legumele pe care i le fac eu, in schimb, linge papa la borcanele .. de ce oare? sincer, eu n-as manca borcanel din ala nici daca ar fi sa lesin de foame .. yak ..
alina sa va traiasca mica crestina! e o frumoasa si o grasunica. eu raman la parerea ca seamana tare bine cu ioana si deci cu tine ..
roxanici tin pumnii sa iasa bine analizele.
nati uf uf .. ce mami cinica .. auzi tu .. sa rada de copil ..
grati bafta la examen! sa stii ca mereu cei mici sunt lasati la urma .. nici eu nu i-am luat annei nimic .. in schimb, eva a primit cu duiumul .. ![]()
roli sanatate multa .. Doamne ajuta sa fii fost numai un episod de febra! have fun la gradi la party!
marinela mda .. nici pe mine nu m-a incantat lena .. sincer, romanii au fost cei mai buni de data asta ..
jelimoni roberticul e un scumpel voinic! i-ai tuns tu carliontii baiatului .. sa stii ca seamana cu tine piticul!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
miky_mamica spune:
LA MULTI ANI DRAGI CLOPOTEI!!!
Sa-va pastrati zambetul cald, sufletul pur si lumina din priviri ca in prima zi cand ati vazut chipul mamei. La multi ani tuturor copiilor si mai ales copiilor din noi!
LaLa_20 spune:
...Nu va mai amintiti de noi?
Va citesc mereu din umbra...
Mary felicitari pt crestinarea micutei...
MUlta sanatate puitilor bolnaviori...
Si vroiam sa anuntam ca noi avem dubla sarbatoare azi...a expirat termenul in care ex putea face apel...asa ca sarbatoresc si finalul divortului...
...si fac cinste...