Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Iaca raportez !
Fuse si se duse! A trecut!
Dl sot a ajuns tarzior acasa, ne-am imbarcat cu o gaza somnoroasa si fuguta. Am ajuns oricum devreme..... Am facut o plimbare in masina sa adoarma odorul ca era treaz de la 6 dimineata. A adormit m-au lasat pe mine la firma. Am asteptat ceva si la ora anuntata am intrat in sala de interviuri. S-a trecut direct la fapte:
-sa fac o prezentare a firmei unde vreau sa fac scolarizarea, ca si cum as reprezenta-o la un client nou
-sa motivez de ce vreau musai meseria pt care merg la scoala
Intai am zis . 30 min la dispozitie, unelte: hartie pt flipchart, carioci, markere, post-it-uri, toate cele. Pt prezentare propriu-zisa in sala de conferinte in fata a trei persoane am avut 10-15 min.
Eu zic ca am respectat cerintele si m-am incadrat in timp. PUteam sa introduc mai multe detalii, sa punctez cu cifre dar ma gandesc ca nefiind din interiorul firmei nu vor pune accentul pe asta.
Maine sau peste dopua spamtamani (sefa de la personal e de miercuri 2satp in concediu) aflu un verdict.
Multumesc pentru incurajari!

AM venit acasa, la cumparaturi apoi am carat mobila noua......Dai si mai fa treaba. Cand am dus copilul in pat am inceput sub plapuma sa tremur, probabil m-am molipsit de la socrul meu caruia i-am tot dus una alta ieri....
Acuma iau o aspirina.......
Noapte buna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Andrei e moale rau...a dormitat toata dupa amiaza...pana pe la 9.30...uf!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Andrei e moale rau...a dormitat toata dupa amiaza...pana pe la 9.30...uf!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

uf .. imi pare tare rau ca e bolnavior. e o viroza nenorocita care circula in bucuresti. uite si noi de cand tragem ..

sanatate multa, sa se faca bine repede!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Ce ziceti de Eurovision ? Tare naspa a mai fost piesa Germaniei, de aceea cred ca a si castigat.
Pacat ca nu se voteaza pe merit si nu pe vecinatati.
Oricum piesa Romaniei a fost ok.

Pardon! Trebuie sa te contrazic! Mie mi-a placut mult melodia Germaniei. Daca ne uitam cine i-a acordat maximul de 12 puncte o sa vedem ca ele vin nu numai de la "vecini" ci de peste tot din Europa. La fel s-a intamplat si cu Romania.......a primit de la aproape toata lumea punctaj mare.
Eu sunt super multumita si impacata cu rezultatul: Germania locul 1, Romania 3. Turcia putea sa faca schimb de locuri cu Romania...... si era si mai bine.
Noapte buna!

Blogu` nostru

O fii Germania castigatoare, dar pt. mine tot un cantec de ....cacao a fost. Si chiar daca nu s-a mai votat asa mult geo-politic ca si in alti ani, pana la urma tot politicul si-a spus cuvantul. Chiar daca nu se vrea a recunoaste......de unele persoane, nu neaparat tu.......

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje
iar pe 3 eu l-as fi votat pe israelian ...a avut o melodie superba , iar interpretarea lui mie mi-a facut pielea de gaina...locul 14 a fost foarte putin pentru el ( se vede ca evreii nu sunt prea iubiti in Europa ).

A fost o piesa buna , doar ca in concurs a cam falsat si probabil si de aici punctajul mic.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

La multi ani tuturor copiilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

SA NE TRAIASCA MINUNILE, SA FIE SANATOASE SI NOROCOASE!

(si noi pe langa ei)

Acum, neata si o mare!

Helen, off, mama ei de viroza!
Cat despre 'spumitzele' Evei, ai descris-o perfect pe Adela (mai putin cu ciocolata; la noi sunt jucariile); drept pt care primeste pedeapsa 'fara "pumoasa din paduea donita" la DVD'.

Ceska, dar asa, pe ei, cum i-ai simtit? Sau au fost stane de piatra? eu ma ghidez si dupa feeling-ul meu, cum mi se par persoanele in fata carora vorbesc.
Oricum, tin pumnii sa fie raspunsul pozitiv.

Roli, off, .. numai febra are? sau si ceva 'accesorii' (muci sau tuse)? Banuiesc ca iar nu mai mananca cum trebuie, dak e molesit.

Mary, la job e tot asa, in 'coada de peste' - o sa intre o colega in prenatal si probabil ca o sa-mi dea sa fac si ce face ea.
Sau poate nu - prefera sa ma 'zboare' si s-aduca vre-o pila. Probabil, pana plec in concediu (le-am zis ca la inceputul lui iulie trebuie sa duc copilul la mare) se vor decide.
Oricum, e oribil!

Am fost s-o intzep, sa-i repet sideremia si hemoleucograma; a fost totul perfect, a vorbit cu asistentele, pana a venit una cu garoul; atunci a inceput balciul; a incepit sa planga/urle pana s-a invinetit. M-au trecut toate apele!
Joi am rezultatele - sper sa fie ok si sa nu-i mai dau ferrum - si-asa trece printr-o perioada de 'betonare' (la kk).

Revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Chiar asa: buna dimineata, cafea si

La multi ani, copiilor nostri, copiilor din noi! Tuturor copiilor!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Of, Ginette,
ai chinuit fata! Sper sa fie rezultatele bune sa scapati de fier.....
Cum sa spun: daca ar fi sa interpretez dupa atitudine si pariticpare a celor prezenti... nu stiu daca ies bine. Adica sefa de la personal a fost mereu deschisa si ma incuraja, cred ca ii sunt simpatica, sper sa nu ma insel. Cealalta tipa de la personal care a fost si la primul interviu a stat stana de piatra si atunci si acum, cu bratele incrucisate la piept. Ieri a mai fost o tipa de la marketing care ma vedea pt prima data. Prezentarea cred ca a putut-o cataloga cel mai bine chiar ea. Mi-a mai pus tot felul de intrebari caci nu fusese la primul m eu interviu. A trecut si oricum nu pot controla decizia lor. Si nici nu stiu cum s-au prezentat contracandidatii: in runda finala am fost trei.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani copilasi dragalasi!

La noi situatia e asa: aseara Andrei s-a sculat la 9.30...a marait, n-a pus gura pe nimic, a baut apa si a zis "vau in pat". A dormit pana dimineata. La 2 a mai primit o doza de Panadol ca era fierbinte. Acu de dimi e in mare forma, parca n-a avut nimic. Slava Domnului...sper sa nu apara mucii de dupa colt...ca la el cam asa se intampla, vin mucii dupa febra.

La gradi avem petrecere de 1 iunie. Marc tb sa fie lup...am gasit un costum mai de recesiune...un cap de lup de inchiriat cu 7 lei si o codita de blana avem avem acasa.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput