Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fiindca sapt asta lucrez dupa amiaza noi ne-am petrecut prima parte a zilei cautand cadoul de 1 Iunie ... un imens elicopter pe care il vazuse de 2 sapt si de care imi amintea mereu cand treceam pe langa magazinul de jucarii. Nu aveau culoarea pe care si-o dorea dar oricum a fost super incantat ... si cum am ajuns acasa nu i-a trebuit nici mancare nici suc ci doar elicopterul ... si s-a culcat nemancat cu jucaria sub patura ...

Si fiindca e o zi speciala o sa serveasca impreuna cu tati o praji pt ca amandoi sunt copii ... abia astept sa ajung sa imi povesteasca el cum s-a jucat toata ziua si ce mai stie sa faca dl elicopter.

Asa ca va doresc sa aveti o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani copilasi!

Am vazut si eu pozele cu clopotei minunati, nu-i enumar ca sigur uit pe cineva!

In sfarsit am gasit si eu bilet la mare vom pleca pe01.07, in mamaia un hotel micut in nordul statiunii cu camere de 2*, 3* si 3*+, noi vom sta in 3*+, este chiar pe plaja are piscina, exact ce-mi doream si la bani f convenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

VA INVIT LA CAPITOL NOU!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152836

LaLa_20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala felicitari!!!!sper ca esti mai linistita acum!
elle...eu nu vad sa aiba nimic de la mine

azi am inebunit, am zis sa ma ocup de problema olita daca tot stau cu el toata ziua cat e bolnav, asa ca azi n-am primit pampers, dar n-=a facut nici macar o data la olita mereu dupa imi zicea mami mami ud.
asa ca am de spalat haine nu gluma :)

Mergi la inceput