Fiindca sapt asta lucrez dupa amiaza noi ne-am petrecut prima parte a zilei cautand cadoul de 1 Iunie ... un imens elicopter pe care il vazuse de 2 sapt si de care imi amintea mereu cand treceam pe langa magazinul de jucarii. Nu aveau culoarea pe care si-o dorea dar oricum a fost super incantat ... si cum am ajuns acasa nu i-a trebuit nici mancare nici suc ci doar elicopterul ... si s-a culcat nemancat cu jucaria sub patura ...
Si fiindca e o zi speciala o sa serveasca impreuna cu tati o praji pt ca amandoi sunt copii ... abia astept sa ajung sa imi povesteasca el cum s-a jucat toata ziua si ce mai stie sa faca dl elicopter.
Asa ca va doresc sa aveti o zi buna in continuare! 
La multi ani copilasi!
Am vazut si eu pozele cu clopotei minunati, nu-i enumar ca sigur uit pe cineva!
In sfarsit am gasit si eu bilet la mare vom pleca pe01.07, in mamaia un hotel micut in nordul statiunii cu camere de 2*, 3* si 3*+, noi vom sta in 3*+, este chiar pe plaja are piscina, exact ce-mi doream si la bani f convenabil.
VA INVIT LA CAPITOL NOU!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152836
LaLa_20
lala felicitari!!!!sper ca esti mai linistita acum!
elle...eu nu vad sa aiba nimic de la mine ![]()
azi am inebunit, am zis sa ma ocup de problema olita daca tot stau cu el toata ziua cat e bolnav, asa ca azi n-am primit pampers, dar n-=a facut nici macar o data la olita
mereu dupa imi zicea mami mami ud.
asa ca am de spalat haine nu gluma :)