Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

stefania, eu am luat de la mothercare dar la noi nu a avut succes, insa la alti parinti stiu ca da. depinde de copil.

sunflower, ti-o trimit pe a mea daca vrei. daca nu te deranjeaza ca e roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

stefania, eu am luat de la mothercare dar la noi nu a avut succes, insa la alti parinti stiu ca da. depinde de copil.

sunflower, ti-o trimit pe a mea daca vrei. daca nu te deranjeaza ca e roz

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

eu nu am folosit pt ca nu a fost nevoie dar la fel ca si tine am auzit minuni despre palaria minunata

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

eu ma referisem la o cana mai mare speciala tip "protect shield", cu palariuta n-a fost niciun chip sa stea c-am luat si de-aia, dar i-a ramas mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pup fetite scumpe: Soph si Alise ca m-au binedispus cu perlutele lor.

Cristina, daca gasesti un remediu contra plansului la baie sa ne spui si noua, ca si pe noi ne stie nu numai blocul, ci cartierul cand facem baie pe cap.
O sa ma uit si eu la mothercare de palarie pt baie, sa inteleg ca se numeste???

Michi, numai la romani se putea intampla sa aterizeze avionul sa lase pe unul Stai linistita acolo ca te anuntam noi daca se face revolutie in tara pe 31.

Uitam sa-i zic Alinei.a ca i-am dat si eu DAriei juma de dulcolax duminica pe la 12 si seara pe la 9 nu-ti spun cat a produs. Insa, din pacate de atunci iar nu a mai facut . Maine ma duc cu ea la homeopat/pediatru.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Dana, ti-am trimis PM. La mothercare nu au palarie pt baie, dar se gasesc pe amazon. La mothercare e o cana cu o parte moale care se lipeste de fruntea copilului astfel incat sa nu-i curga apa pe fatza, ti-am trimis sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

helou

intrasem si eu mai devreme un pic, am iesit in vitezaaaaa cand am vazut ce se discuta, eclere, amandine, piscoturi, innebunesc .... mah, voi n-aveti mila deloc? mai sunt si femei insarcinate pe aici.
noroc ca m-am delectat cu o juma de kil de capsune, am ditamai burta acum . plus o inghetata mai devreme...

Timi, Cygni, scumpe foc fetele voastre cu lenjeria, slava cerului ca eu am baieti si putin le pasa de chilotii mei .

mychy, sa-ti fie de bine drumul, eu zic sa profiti de iesire chiar daca ploua. crede-ma (si stiu ca ma crezi) ca indiferent ca acolo da cu grindina, tot e mai bine ca p-aici. eu cel putin ma simt toropita, e cald (cred ca 30 de grd), dar e ...romania, cu toate cele pe care le stii.
doctorul meu preconizeaza ca sapt viitoare se intampla evenimentul, dar nu stiu cum preconizeaza el doar din vorbe, nu m-a controlat. cica nu pare foarte jos capul lui bebe (cred ca habar n-are ce zice, mai jos ar insemna intre genunchii mei). deci inca mai stau, chiar am avut curaj sa ma avant pana la registrul comertului azi, sa stau pe la cozi, ghisee...cine stie, cunoaste...

noi aseara am trecut printr-o criza de tantrum de zile mari, nu mai avusesem de mult asa ceva atat de socant pt mine. m-am si speriat, ca nu reuseam sa-l mai calmez nicicum. totul facea pe dos. ii ziceam sa manance, arunca farfuria de pe masa, i-am zis sa mergem la baie, a inceput sa urle...si urlaaaaaaa, dar trebuia sa-l spal, statusem 3 ore jumate in parc, era ca un purcel. bineinteles, am avut sentimentul ca traumatizez copilul cu dusul, ca parca ii dadeam cu apa oparita. l-am spalat in super-viteza, l-am scos (tot in tipete), si numai de ambitie se zbatea apoi ca l-am scos. s-a dus SINGUR in baie, s-a urcat in cada, a dat drumul la apa si S-A SPALAT SINGUR PE CAP!!! ceea ce mi s-a parut socant de-a dreptul, ca nu-i place nici lui sa-i intre apa in ochi.
vreo 20-30 de minute am tinut-o in istericale, chiar ma speriasem ca nu facuse niciodata asa urat pana acum. in fine, i-a trecut, nu stiu exact ce i s-a intamplat sau daca are legatura neaparat cu ceva de peste zi. dar cand s-a mai linistit mi-a zis ca "doamna l-a pus la colt ca a scuipat si i-a zis ca e rau". (doamna e una de la gradi). eu m-am mirat, ca el n-a auzit cuvantul "scuipat" pana acum, l-am pus sa-mi arate cum a scuipat si a facut cum face o pisica atunci cand "scuipa", numai ca asa face el ca sa-ti arate "cum face leul", deci de fapt el se juca....

m-a intins cu povestirea si nu mai stiu ce vroiam sa zic.

multumesc pt sustinerea de ieri, chiar aveam nevoie . revenisem cu un mesaj in care va povesteam si "motivul" nervilor mei de ieri, dar l-am pierdut si apoi n-am mai intrat.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

gata ex,hi,hi...9.50..ma bucur mai tare ca in prima studentie,adevarata.
cristina,anca,promit ca atunci cand vin sa va vad aduc bunatati de la patiserie.
cristina,nu trebuie sa le pozezi,am incredere,apoi toate incaltarile de copii sunt frumoase,hai ca-l masor si-ti scriu pe mes.
noi nu avem probleme cu spalatul pe cap,ii pun dusul in cap si daca ii ajunge in ochi se duce sa inchida dar deobicei sta putin cu capul pe spate.
anto,eu sunt masochista rau,sunt la regim si tot vorbesc de patiserie/prajituri..am observat ca daca ma uit pe sit-uri cu mancare imi face bine..azi am mancat un ou cu iaurt si o felie de paine neagra,iar acum piept cu slata de sfecla si seara salata cu ton..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hai ca m-am prins cum functioneaza cana aceea. dar e eficienta si atunci cand copilul are "mishcoreti"? - adica n-are stare . ca daca se foieste nici biata cana nu mai sta lipita de fruntea lui.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Georgi, te simti bine uitandu-te pe site-uri cu mancare?

pe mine ma apuca poftele si as comanda mai ales daca as fi in buc. de aceea si evit sa ma uit, sa nu ma oftic

iar astazi m-a apucat o pofta teribila de mancare nesanatoasa gen Mc. nu-s insarcinata, pe cuvant de fost pionier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,nu am zis mai sus ca sunt masochistalogica care e,o zi pe saptamana imi permit un dulce si atunci caut ceva sa fac doar ca atunci cand e ziua ma loveste lenea si iau o amandina si gata.

Mergi la inceput