Strumfi de iulie-august 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 18
sunflower1979 spune:
Vai da' voi ati inebunit? mai terminati-o cu cofetariile voastre si cu eclerele si cu toate "spurcaciunile" astea ca acusi ma duc la mare si stau imbracata. n-am curaj sa ma mai dezbrac, si voi in loc sa vorbiti de diete, de salate ma torturati cu amandine si pateuri! ![]()
Georgi, te rog sa masori talpa baietului; cred ca maine ma duc sa pozez sandalele. eu i-am luat lui Denis dar deschise in fata.
am scos si noi pampersul de noapte. i-am facut instructajul de cu seara: facem pipi inainte de culcare, mama iti pune chilotei, ca esti baiat mare si daca iti vine noaptea sa faci, ma strigi tare. eu pun olita in camera si daca vin la tine si te pun pe ea, stai acolo cu ochisorii inchisi, faci pipi si apoi te pun in pat.
buuuun...pe la 4.30 il aud ca se foieste si mormaie ceva (nu de pipi), profit si ma duc la el, il intreb 'facem pipi?'. el instruit zice ca da - altfel cred ca ma refuza- a facut si inapoi la nani. nu am de gand sa il streses si sa-l trezesc din somn pt asta decat daca il aud.
aseara m-a umplut de nervi. recunosc ca baza a fost pusa de faptul ca am asteptat la dentist 1 ora si jumatate pana am intrat si m-am cam enervat. acasa il duc sa se spele pe maini cu chiu cu vai. ca nu, ca da el drumul la apa... se uda tot, ca a dat prea tare. ca nu, ca isi pune el sapun, si nu reusea si tot nervisori. seara vreau sa-l spal pe cap. nu avem apa calda de vreo luna, dar am instant. nici nu-i place sa fie spalat pe cap, daca reusesc cu chiu cu vai sa-l conving sa lase capul pe spate, cum simte apa lasa capul in jos si toata ii intra in ochi si sa vedeti atunci....
asa ca il conving sa-l spal la chiuveta, cu dusul, ca la coafor. il pun in scaunul de masa, sta el frumos la udat parul si dupa ce-l dau cu sampon nu mai vroia nici cum sa-l clatesc. aoleu, tot blocul l-a auzit pe el vreun sfert de ora cum a urlat sa nu-l mai spal, ca el nu vrea. si cum sa-l las cu spuma in cap daca tot am inceput? asa ca l-am luat sub o aripa, l-am pus cu capul in sus deasupra cazii si cu mare chiu si mare vai am reusit sa-l clatesc rapid cu o mana in care tinem si dusul
- tot in urlete. apoi ca sa nu-i pun prosopul in cap, ca sa nu-l mai spal niciodata cu dusul, un intreg circ. si nici pe restul corpului nu a stat sa-l mai spal.
dimineata ii zic... uite, daca te-am spalat pe cap ce frumos esti. si el... da, am tipat un pic. UN PIC???? uffffff!
draga Micky, ma bucur ca ai ajuns cu bine la Bruxelles, iti doresc vacanta placuta si vreme buna! si ai grija cu umezeala asta
!
ma intorc la treburile mele... zi buna!
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
lulu77 spune:
Cristina,
deci fii atenta aici...aseara am mancat o salata...simpla...rosii, ardei iute, masline, telemea si atat.E bine asa?
Azi..nu stiu dar as manca tot o salata, eventual de varza cu rosii si marar si lamaie multa.
Nici Luca nu sta la spalat pe cap, se lasa cu urlete, ne-am obisnuit. Nu il inteleg, ca in mare se baga direct cu capul la fund.
Eu ..behai ca un magar, tus euscata.
Fug la masa, sper sa mai prind ceva
la cantina.
Va pup.
Aici, deja, este de nerespirat aerul, este fff cald, ncii nu vreau sa ma gandesc cum este in Bucuresti.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mychydutza spune:
ia trimiteti niste grade si la bruxelles......ka ploua in draci de azi dimineata
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
Mychy sa-ti fie de bine dezvirginarea in ale zborului. Si daca gasesti pe undeva grade in plus trimite si spre Londra ca dupa trei zile de 30 grade de se sufocau englezii
au scazut iar la 18.
Astia cica "lasa ca e mai bine asa, mai racoare".
Daca mai vorbiti de prajituri va alerg. Noi avem cofetarie romaneasca in Londra cu niste amandine de te lingi pe degete dar nu vreau sa ma ingrassss.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Sunflower ti-am trimis pm cu ceva care te poate ajuta la spalatul pe cap 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Saluti,
am pierdut mult din ce-ati scris ca Lis a fost iar bolnava fiindca nu fusese tratamentul corect, alt medic, alti bani, alta distractie, acum doar muci, nu mai tuseste in disperare. In schimb, s-a imbolnavit sotul si eu l-am urmat hotarata
am capu' cat o banita si bag de toate in mine doar doar oi incepe sa respir ![]()
asa.... din ce-am retinut eu pe-aici, lulu bine ai venit, vad ca esti vorbareata, imi place
Dana am vazut pozele si mi-au placut mult, e foarte gingasa Daria.
sunflower si la noi a fost tragedie cu spalatul pe cap cateva luni. zic a fost pentru ca de curand, de cand a prins schema cu fugaritul baloanelor ca sa nu atinga podeaua, a inceput sa tina capul mai pe sus si ii repetam in continuu ca daca nu l-ar in jos la baie, nu ii mai vine apa in ochi etc. si in SFARSIT am reusit s-o conving sa tina capul cum trebuie la clatit ca nu cumva sa atinga apa fatza printesei. n-am vazut asa ceva. balaceala cat cuprinde da nu cumva s-o atinga apa pe fatza.
. iti doresc si tie mult succes in acest demers, din fericire ai mai putin de clatit ca nu are parul lung.
Carla
fetele.
mychy bravos, acum pun-te pe distractie si fa-ne-n ciuda la astea care stam prin Romania si ne invartim prin praf hehehe.
ma bucur ca ti-a placut zborul, eu ador decolarile, as decola in fiecare luna dar nu pot ![]()
cu dulciurile, parc-am stiut c-o sa vorbiti despre, am luat niste mini eclere de la Galmopan ca ti se topesc in gura plus fursecuri si niste gogosele umplute cu crema de vanilie yummmy
Luna cu jobul ce mai faci? am vazut ca "amicul" e stresat rau, amaratul de el... ce voiam sa-ti spun, e o branza in UK care mie imi place la nebunie, Double Gloucester si mi-am luat 2 de la Sainsbury la oferta, am crezut ca mor de bucurie cand a ajuns, i-a placut si Alisului, nici n-am mai stat sa vad cat e de sanatoasa ![]()
Vivela tin-te bine, nu te grabi asa cu nascarea. Si mai stai si tu pe acasa ca o duamna ca doar esti 
fianna ma bucur, sa fie sanatoasa, sunt curioasa ce nume ii veti pune.
In alta ordine de idei, vazusem pe site-ul unei gradinite de la noi din oras anunt cu scoala de vara, pt luna iulie cu tot felul de activitati si am zis ca poate o inscriu si pe Alise si am dat telefon sa mai intreb una alta, pret, program, dupa ce m-a intrebat cat are copilul ma intreaba daca la gradinita nu o dau si zic ca anul acesta nu, poate la anul si face doamna aia, "pai nu va dati seama ce in urma o sa fie fata de ceilalti copii"; eu zic: in ce privinta? "in toate privintele".
nu va mai continui cu ce i-am spus eu![]()
tot in alta ordine, cred ca fiica-mea e buna de cersit, a inceput sa cante f corect si uneori se "prosteste", in genunchi, mijeste ochii, intinde mana si zice cantat "da-ti si mie un banut...". vai de capul nostru.
gata ca prea m-am lungit.
Timi07 spune:
Buna ziua fetele :)
Mi-a fost dor de stat la povesti cu voi dar am fost foarte ocupata in ultimul timp, n-am apucat nici sa citesc tot....Si cand am zis ca o sa am o saptamana linistita numa buna de stat la povesti cu voi (mi-s sefii plecati in delegatie)s-a inbolnavit micutzica si-am stat cu ea acasa 2 zile.
lulu & Luca bine ati venit!
Asaaaaa... vorbeati de independenta... ce sa zic de Soph cand Saya se rebeliaza ca vrea independenta?!?!
La Soph nu-i mai ajunge sa-si aleaga propriile haine, nuuuu ea mi le alege si pe ale mele atat dimineata acasa cat si cand megem prin magazine ...chiar ma gandesc sa o agajez ca personal shopper ca e enervant de insistenta si as fi mov ca vacuta Milka (e fan mov)
Luni dimineata inainte de-a merge la dus ma duc sa-mi caut lenjerie intima, hop si Soph dupa mine. Se baga peste mine si incepe:
S-mommy you want panties purple?
Eu-nu
S- yes mommy you want
Eu- nu-i vreau pe cei mov, lasa ca-mi caut eu singura.
S- YES YOU WANT
Eu-bineeeee ii iau.
S- do you want trousers? si tzusti o zbugheste la dulapul meu.
Eu-nuuuuu, multumesc imi iau eu cand ies de la dush
S-go to the bathroom and I'll ...
Eu -nu, i-o tai eu scurt. Mai bine mergi si-ti strangi jucariile.
S-no, I want to bring you trousers.
Eu-bine adu-mi-i pe cei albastri.
am scapat de gura ei dar m-a costat...n-ati vrea sa stiti ce-a facut in dulapul meu ca sa ajunga la pantaloni.
Na hai ca mai iau o pauza de muncit ![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Cygni spune:
Timi o dulceata Sophie
; la noi cand ies din dus, strig Alise imi aduci si mie niste chiloti te rog? Ea incepe sa scotoceasca si alege unii care i se par ei mai frumosi: Pe astia? intreaba. Zic da, hai fuguta. La hainele mele nu prea are sanse sa ajunga ca ar face ravagii. In schimb imi clampane cu toti pantofii pe hol.
Ce-am patit cu chilotii insa, aveam musafiri si pe Lis o apuca ordinea (periodic, e f ordonata, cu sotul seamana
) si incepe sa-mi scoata lenjeria si s-o intinda pe canapea langa musafiri nu stiam cum s-o duc inapoi mai repede![]()
sunflower1979 spune:
Mai, copiii astia sunt mortali; ce m-am mai distrat cu Alise si Sophie! sper ca fetele voastre sunt bine, sanatoase acum.
tare interesanta chestia aia Stefania, dar de unde sa o cumpar eu la noi? si ma mai gandesc ca daca ar simti al meu apa in cap l-ar da atat de tare pe spate ca i-ar curge de pe marginile alea in ochi. hai ca problema nu e chiar asa de grava; cand ii fac baie in cada il tot curat de sampon cu un burete inmuiat in apa, ii dau si un prosopel sa si-l tina la ochi sau sa se sterga daca vrea si pt scurt timp reusesc sa-l pacalesc sa dea capul pe spate ca sa ii dau putin cu dusul. dar acum, ca nu e apa calda m-am chinuit un pic.
Lulu, ma mir ca Luca se baga cu capul in mare si totusi la baie nu-i place. ce figuri mai sunt si copiii astia!
Luna mai plange Adelise la preschool? sper ca nu; eu, desi imi doresc sa prindem loc la gradinita, imi fac griji ca se va schimba colectivul, educatoarea, iar aici ii place atat de mult.
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
stefania_97 spune:
Sunflower cumperi on-line pe ebay. E ieftin dar se merita daca mai faci si alte achizitii asa nu platesti transportul doar pt palarie. Eu i-as povesti ca e o umbrela speciala pt el.
Catarina tine tot asa un burete la ochi. O data cand o ud sa o frec cu sampon si o data cand o clatesc. Nu se plange ca o laudam dupa baie ca miroase a capsuni si papam ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca