Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla,
de vreo 2 ani stam in Poarta 6, inainte pe Faleza Nord.Ne-am mutat, inainte de criza, cand preturile apartamentelor erau enervant de mari, din cauza spatiului, am ales confortul in detrimentul zonei si sa fiu cat mai aproape de birou, eu lucrez in port.

despre ce patiserie din Tomis Nord vorbiti voi???

pe mine ma paste o raceala, cred, ca am o tuse urata, seaca, iritativa, si o stare tare naspa.

Noapte Buna!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neatza!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lulu, multumesc pentru raspuns. Eu zic de patiseria de la piata, vizavi de Ciresica. Stiu ca acum mai bine de 30 ani mirosea toata strada a piscoturi calde dimineata

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Lulu, multumesc pentru raspuns. Eu zic de patiseria de la piata, vizavi de Ciresica. Stiu ca acum mai bine de 30 ani mirosea toata strada a piscoturi calde dimineata

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

La patiseria aia am facut practica eu camn eram in liceu , ma ingrasasem x kg ca in fiecare dimineata luam micul dejun acolo. Acolo se duceau banii mei de buzunar. Pana nu am iesit in lume mi se parea normal sa platesc acum imi dau seama ca nu ar fi trebuit sa platesc nimic ca doar munceam in practica. Aici se si plateste practica. Iar mancarea e mereu la alegerea ta gratis

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Stefania, da, ai dreptate, practica se plateste, eu asa am facut-o, nu stiu daca toti patronii fac la fel. O prietena a facut practica la McDonald's si au platit-o si a putut sa si manance de x lei pe zi.
Hmmmm, ce pofta-mi fac "amintirile" de care vorbim aici, oare nu livreaza si acasa? Eventual in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
da,da e patiseria aceea pe scari,mi-aduc aminte ca ma ducea mama acolo si mancam pateuri calde cu iaurt..se intampla acum 20 de ani...si acum totul e cald si proaspat,plus ca sunt fascinata de doamnele alea din spate care invartesc si rasucesc coca.sa incercati si cozonacul care e fantastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bonne matin mes filles!!!
am absentat motivat, ieri dimineata am ajuns in bucuresti, aseara in belgia. prima experienta cu avionul a fost .......fucking amazing. super, super, super. si ca tacamul sa fie complet, ca si virgina in ale zborului, am avut parte de doua decolari si doua aterizari, pt ca am facut o escala la cluj sa-l lasam pe un nene , inspector de zbor, acolo; mi s-a parut cam lipsa de respect fata de pasageri, dar fiind o cursa low cost, n-ai ce comenta. pista de aterizare de la cluj cam scurta, aterizarea cam brusca si cam cu hurducaturi. am avut coleg de scaun un turcalete, tare simpatic care cum a aflat ca n-am mai zburat, a inceput sa ma tachineze......ba ca a facut avionul pana, ba ca am pierdut un motor.....diverse chestii de incurajare.oricum, a fost o experienta super

dana, aleea aia e in fata casei, de fapt e un trotuar....
vivela, ce faci? cam cand se preconizeaza evenimentul???????????

aici ploua in draci, la dorna am prins doar ploaie......cred ca ma urmareste fatalitatea umeda

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Mychy, sa fie cu noroc dezvirginarea in ale zborului. Data viitoare va fi mai bine [;-)].
Georgi, daa, si pateurile cu iaurt sunt delicioase, cozonacii nu ii stiu, dar stiu pricomidele si checurile. Si mai sunt niste covrigi dulci, insiropati si cu miere si nuca pe deasupra. Yummy. Pe partea cealalta a scarilor este cofetaria, cu eclere si sarlote si diplomat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Mychy, bine ai venit !
Hm, deci tu ai adus ploaia?
Azi dim imi zice o colega ca sunt optimista, imi vazuse ochelarii de soare pe masa. I-am zis ca macar asa sa vad ceva culori afara unde e totul gri, inca astept sa se faca ziua .

Voi nu aveti mila de diaspora deloc-deloc, tooot ii dati cu dulciurile alea de mai am un pic si includ un drum pana la Cta data viitoare cand vin in Rom .

Hai pupici,

Mergi la inceput