Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Dana, mergem in Eforie Nord, la Club Dunarea. Voi?
auzi, dar tu de ce nu-i duci Dariei la gradinita o paturica din aia absorbanta si sa nu-i mai puna pampers? eu asa am facut dupa ce am vazut ca acasa nu mai face la somnul de pranz. noaptea inca ii pun. tot asa, vreo doua saptamani nu face si apoi zdrang...pampersul plin. astept sa se incalzeasca de-a binelea si sa nu ii mai pun nici noaptea.

Am dat intr-o zi camera de filmat la grdinita sa-mi filmeze pe acolo cum decurge o zi si ii intreba pe copii cum ii cheama pe parinti. si Denis, ca intotdeauna, zice - Mama Cristina si tata Catalin, ca si cum m-ar chema si mama...
sau aseara, mi-a fost drag ca eram la bloc la mama mea cu mai multi vecini de-o seama si copiii aferenti si zice o doamna ca eu (cristina) am vorbit prima dintre cei din generatia mea- suntem vreo 6 nascuti in acelasi an. si denis:"asta-i mama mea, e mama mea!" asa mandru, incat m-a facut si pe mine sa ma simt si mai mandra ca se lauda cineva cu mine, ca-i puiul meu.

cu vreo doua saptamani in urma ne-am confruntat si noi cu o problema, cum il spalam pe denis am observat ca are smegma destul de multa adunata sub piele, si nefiind decalotat complet, nu puteam sa o curat. imi faceam procese de constiinta ca nu am insistat cu decalotarea, ca poate pateste ceva. si tot tragand asa usor, cred ca s-a facut un loc pe unde a inceput sa iasa smegma aia si cam in 2 saptamani s-a curatat toata. el nu s-a plans de nici o durere, pipi facea ca lumea, asa ca am zis sa-l las in pace. tot ce am facut a fost ca la baie sa retrag pielea cat se putea si sa curat bine ce iesea, de cateva ori la rand. ufff... greu si cu putzele astea, fie ca-s de fete sau de baieti!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, da, chiar tin minte ca l-am vazut pe David foarte devreme band cu paiul, am cautat si eu pe net si se zice ca de pe la 14 luni se poate incepe invatarea bautului cu paiul.
Lulu, voi vedeti marea din casa? Ce frumosi trebuie sa fie delfinii atat de aproape de mal...
Anto, stiu pensiunea de care spui, e frumos acolo dar mi s-au parut scorurile cam mari, cel putin pentru puterea noastra de cumparare din vara trecuta.

Vrem si noi sa ajungem la mare inainte de ziua Larisei, dar n-o vom prinde pe Cristina, ne intoarcem cel tarziu in 12.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla, vad marea din casa, oarecum, blocul nu este chiar pe malul marii, dar se vede marea datorita etajului .Vedem f mult vapoarele care circula.
In schimb vedem marea de aproape de cate ori putem ,mergem pe malul marii ffff des, chiar si iarna pe ger.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Lulu mai exista cofetaria aia Crizantema din centrul orasului? Azi mi-e pofta de savarine si de amandine. Mama mama ce bune erau acolo

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

stefania, cofetarianu mai este, adik nu mai este propiu zis cofetarie, este doar laboratorul la subsol dar si cu vanzare acasa.
Noi mergem acolo cel putin 1/saptamana, doamne ce eclere au si ce amandine, cu mult sirop, asa cum nu gasesti deloc in oras, parerea mea.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

stefania, cofetarianu mai este, adik nu mai este propiu zis cofetarie, este doar laboratorul la subsol dar si cu vanzare acasa.
Noi mergem acolo cel putin 1/saptamana, doamne ce eclere au si ce amandine, cu mult sirop, asa cum nu gasesti deloc in oras, parerea mea.

data viitoare cand vin la mama acolo ma opresc prima data uitasem de eclere alea cu glazura mmmm sunt masochista rau

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
offf ce eclere,amandine..io's la regim,lulu amandine faine mai gasesti la adivin,pe la groapa e un supermarket...eu sunt o mpatimita a amandinelor,mor dupa ele,cu cat mai multa ciocolata cu atat mai bine,iar sotu' mananca cate 10 eclere deodata dar musai sa fie cu fondant...aaaaaaaaaa si fondante as manca si prcomicdale
fii-mu este fara pampers de doua saptamani inclusiv la somn,i-am pus trei zile apoi daca am vazut ca e uscat am zis gata si n-am avut accidente,daca or sa fie asta e dar pampers tot nu mai vede.

sunt rupata,m-a plimbat mihnea doar prin soare,a avut ceva cu mine.

Mergi la inceput

mussso, noi cand luam eclere, de fapt mini eclere, luam cate 1 kg .Daca nu ajungem la crizantema, luam de la magazinul de langa noi, au contract cu ei si in fiecare dimineatza vine masina cu prajiturele proaspete.
Sunt convinsa ca si alte magazine/supermarketuri la fel procedeeaza.

Hai ,ca azi am drum acolo, la naiba cu dieta mea! Doar sunt o tauroaica gurmanda si pofticioasa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lulu, ce frumos suna! Unde stai?
Si eu vad marea din Mangalia, e cam la 150m. Pe mine ma innebunesc dulciurile de la patiseria din Tomis Nord, cea care avea piscoturi si covrigi inainte de '89. Amandinele imi plac doar cu fondant, dar eclerele merg oricum, numai sa fie .

Voiam sa mai zic ceva cuiva dar mereu imi pierd ideile pe drum.
Cu pampersul noi am procedat foarte brusc, fiindca era timpul si n-am vrut sa o mai lungim, adica intr-o zi am zis stop, nu am mai pus deloc, nici la somn si nici la plimbare. S-a mai scapat pe ea cateodata in timpul zilei, cand s-a luat cu joaca, dar noaptea nu. Nici nu se trezeste sa faca, de asta mi-era frica, insa dimineata recupereaza.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,daaaaaaaa e un vis patiseria aia,au niste strudele
si la fii-miu tot brusc am renuntat,insa ce ma bucur ca se duce singur la wc,face pis/kk apoi se sterge,nu m-am asteptat sa fie atat de tenace...dimineata il auzi tipitil tiptil cum se duce in baie pe intuneric.

Mergi la inceput