Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

of voi cu dulciurile voastre..... Mor aici de pofta si colac peste pupaza mi-am amintit ca am ratat sa mananc amandine, savarine si alte bunatati cand am fost la Timisoara de Paste.
Mie imi place dobosul (facut acasa) si mi-a facut matusa-mea unul super, cel mai decadent EVER cu crema de cioco fina, pufoasa nu mai pot continua

Luna mai are Lis probleme cu parul, parca ziceai ca si la ea se incalce la spate ca la oite Noi am facut tot felul de preparate din rozmarin si au ajutat. Nu arata perfect dar e mult mai bine. Am vrut s-o tund scurt dar ea nu vrea asa ca facem ceaiuri si alte lotiuni care sa inbunatateasca aspectul.
Oh sa nu uit felicitari pt masina, cat mai multe mile prin locuri cat mai frumoasa si fara evenimente neplacute.

Cygni ce norocoase suntem

burtica Vivela sa nu uiti sa te mai si odihnesti...vezi sa nu faci ca mine pe eroina si pe urama te rezesti cu cate o mastita in fiecare luna.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Michy vacanta placuta!!! Cu ce te-ai rasfatat azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merci! azi am fost in Grande Place si l-am vazut si pe baietzelul care face pisu. am bantuit si prin magazine , ca tare mi-as lua o pereche de cizme....ce-mi place aci e ca sunt din piele integral; normal, n-am gasit, dar perseverez; cam atat pt azi pt ca nu e vremea prea ok, ma dor gatzii de nu mai pot, cred ca mi se trage si de la escala dde la cluj de ieri, cand au lasat deschise si usile din fata si din spate si era un curent infernal; oricum abia mai inghit, orice am luat n-a avut niciun efect;
vivela, eu cred ca tu nasti pe la usile birocratilor....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

merci! azi am fost in Grande Place si l-am vazut si pe baietzelul care face pisu. am bantuit si prin magazine , ca tare mi-as lua o pereche de cizme....ce-mi place aci e ca sunt din piele integral; normal, n-am gasit, dar perseverez; cam atat pt azi pt ca nu e vremea prea ok, ma dor gatzii de nu mai pot, cred ca mi se trage si de la escala dde la cluj de ieri, cand au lasat deschise si usile din fata si din spate si era un curent infernal; oricum abia mai inghit, orice am luat n-a avut niciun efect;
vivela, eu cred ca tu nasti pe la usile birocratilor....

ia bere cu cirese , nu vindeca dar te ameteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, sa-ti fie de bine plimbarea, fa poze multe sa vedem si noi. spor la cautat ciubote, eu nu-mi gasesc deloc ceva sa-mi placa pt vara, de fapt nici nu mai stiu ce caut, as fi fericita daca as merge desculta, dar nu se cade...

si da, probabil ca o sa ma apuce durerile facerii pe la usile birocratilor, probabil fi-miu cel mic e reincarnarea lui kafka .
si chiar ma gandeam ca n-am vazut nicio gravida sa i se rupa apa in public, sper sa nu fiu eu aia...

timi .
si vreau si eu bere cu cireseeeee .

georgi, pe la mine nu treci? doar pe la anca si pe la cristina? sa manance doar ele bunatati de la patiserie?

azi am fost la medica de fam., ieri l-am pus pe al meu sa-mi plateasca asigurarile ca sa imi dea doctorita asta "care nu face ilegalitati" o amarata de trimitere pt analize. m-a luat la puricat, probabil avea timp, m-a luat in evidenta ca gravida , m-a masurat, m-a verificat...ma gandeam ca poate asteapta ceva, ca prea era minutioasa. dar n-am vrut s-o ispitesc in pacatul "ilegalitatii" cu atentii, probabil a fost dezamagita. sper ca la fel de dezamagita ca mine cand mi-a zis ca trebuie sa fac maine un drum pana in partea ailalta a bucurestiului (am o bafta...) sa iau personal fisa medicala de la fostul medic de familie, ca pana acum n-a trimis-o. si imi trebuie musai pt concediu medical...

ma duc sa lenevesc, am o oaresce jena prin zona salelor.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

hehe, timy tocmai asta am baut de dimineatza......m-a ametit dar nu m-a vindecat; ce sa zic, nu dau o silva blonda pe o bere din asta cu cirese......bleah
la dorna am grataragit si dupa aia asa bine a mers o bere cu mici; pfu ca buna a mai fost.............of ce pofta me, cu toate ca pe frigu asta cel mai bine mere o palinca

Mergi la inceput

vivela o sa fac poze maine ca azi n-am avut aparat si nici chef pe ploaia aia .......ciubote tare as vrea sa iau.....si-a luat sormea o pereche, su^per faine si asa un miros placut de piele au; tare i le-as ciordi da tine cu dintii de ele ca de elastic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, m-ai mai linistit daca zici ca berea aia cu cirese nu e chiar buna. . cred ca de fapt le vroiam separate, in timp si spatiu .

si ca sa vedeti ce e ala nesting, nu pot dom'le sa plec de aici fara sa va pun scutece noi, curate-curatele, deci poftiti la CAPITOL NOU

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,cu mare drag as veni doar ca fetele vin acilea la nasul meu...iar prin bucuresti probabil mai trec prin sept.
noi am stat pe afara vreo 2 ore,eu cocosata mai mult caci fii-miu trebuia sa se plimbe cu tricicleta pe mijlocul strazi si veneau "masi" si cine sa traga de ghidon daca nu eu.

Mergi la inceput