Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fianna, felicitari pt 95% fetitza! oricum, cel mai important e ca e sanatos , dar faptul ca o sa aveti pereche e....un bonus!
44 grade???? asta-mi aminteste de anul cand l-am nascut pe andrei, ca asa ne-a tinut toata vara in 40 grade! voi cat mai stati acolo? sau mai bine as reformula: va mai intoarceti???????
violeta, habar n-am de ce intrebi tu....poate totusi stie cineva.cat despre linistirea firii vulcanice, cred ca doar la \balaceanca mai am sperante de insanatosire.
eu am sperante in ziua de maine ca va fi mai putin ploioasa....parca s-a ivit un picutz soarele dupaamiaza asta
am vazut k a fost urgie la bucuresti...doar la parada homosexualilor s-a aratat soarele

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza si de la noi,

Sunt destul de matinala ptr net,dar caut retete de ceai de ceapa ptr Luca ,caci.....behaie ca un magar.
In 2 ani si 9 luni nu a tusit niciodata, inschimb acum s-a apucat sao faca lata.Si m-a prins cu garda jos.
Saptamana trecuta a tusit ,putin,rar, productiv, si ii dadeam doar sirop PROSPAN.Amigdale curate, plamanii ok, deci doar tusea.Mucozitatile, de ieri sunt multe si in gat si tusea si mai rea.Trec pe ceai,desii ma indoiesc ca il bea,nu bea de fel si mai ales asta de ceapa.
Ridiche neagra se gaseste pe vremea asta?

Mai ce vb voi acolo.....paine calda, pepene rosu rece si telemea de oi..wow....o nebunie O servesc mereu.

Ieri am stat toata ziua pe plaja, doar cu pauza de pranz, ardea f tare soarele, spre seara a inceput putin vantul.
Azi avem bilete al teatrul de papusi, Luca e innebunit dupa spectacole, si dupa amiaza mergem din nou la aerosoli.

mychy ,am admirat printul in pozele noi adaugate.

Va pup, si va doresc un week-end calduros, ce a mai rams din el.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Musso merci! Suna bine sucul tau!

Mychy, de intors in Romania doar in vacante! Altfel nici prin cap nu-mi trece! Vin peste o luna, poate organizam o intalnire ce ziceti? Tin minte vara cand ne-am nascut copii, eu cred ca am prins singura zi cu ploaie.

Lulu si Matei al meu e cu o tuse de-mi vine sa-mi iau campii. Tot face streptococ in gat dar asta cica nu s-ar manifesta cu tuse. Ii mai dau siropuri dar fara nici nu rost. Aseara am facut sirop de ceapa cu nuci dar nu i-a placut deloc, l-a scuipat imediat. Eu il beau ca pe apa, asa bun mi se pare!

fianna cu printisorul Matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
lulu,ridiche neagra mai gasesti la mega image am luat eu ieri si poate in carff,in piata sigur nu,cel putin in grivitei mi-au spus ca apare in toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va salut si eu, se vede ca am imbatranit, am fost ieri la un botez si azi ma simt ca si calcata de camion. Am stat la restaurant numai pana la 23, dar m-au innebunit muzica data la maxim si fumul de tigara, ma mai cocotasem si pe tocuri de 9, bine ca erau comode.
Fianna, felicitari pentru fetita!!! Poate ne vedem cand veniti in tara, daca ne sincronizam sa fim si noi in Bucuresti.
Vio, cred ca te astept prin IOR, ca centura nu prea o frecventez .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
(...)
Asa ca data viitoare nu mai vin la bariera oricat de frumos m-ai imbia tu, poate in alt loc pe centura...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Haoleo, chiar c-ai imbatranit! Altadata ai fi ras la glumita mea nevinovata!
N-ai zis tu, maika, mai sus "in alt loc pe centura"? Ca de-aici mi-a venit spiritu' da gluma.
Asa, sincer, nici io nu prea frecventez centura, decat ca sa-mi rotunjesc veniturile. Ce sa fac daca acolo s-a nimerit sa-mi fie sediu' ?
Sper s-ajung si prin IOR curand....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Hai, somnoroaselor, ca e gata !

He-he, sunt la serv de la 7 dimineata, altfel nu eram nici eu asa de matinala.

Mychy, gata bagajul? Ti-am scris un pm zilele trecute. V-am admirat pozele, Andrei e un dulce iar atmosfera locala e de vis.

Danagh, mersi frumos pt raspuns si detalii. Ca drum pana acolo ce varianta ati preferat? M-am prins eu din poze ca ati fost doar voi doi, nebunaticilor . A, si ca sa contibui seria indiscretiilor, anul trecut in iule unde ati fost? Ca arata bine si acolo, pt copii ma refer, am vazut multe tobogane. Mersi si scuze daca sunt prea bagareata .

Lunitzo, bafta la interviu, sa iasa cum vrei tu.

Fianna, felicitari pt bebe-ea, sarcina usoara in continuare. Moaama, ce temperaturi aveti acolo, nu cred ca m-as descurca.

Lulu, sanatate lui Luca, mai tuseste?

A venit si la noi soarele, ieri am fost la niste prieteni la un gratar si a fost tare bine. Dar seara Victor era super-mucios si stranuta de mama focului, of, ca nu se mai termina o data.

Pupici si o saptamana excelenta va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hola girls!

Mychy ce frumos tine Andrei pisoiasul in brate. Eu cred ca fie-mea l-ar fi facut acordeon.

Vio si zi asa, pe centura iti rotunjesti tu veniturile... lasa maica, e bine oriunde, numai sa iasa banu'.

Anto multumesc de urari, intre timp am aflat programul la firma respectiva, asa ca voi refuza interviul, e pana la 6 seara, ar fi fost ok daca era lamga mine dar e departe, imi va lua cel putin o ora sa ajung acasa (presupunand ca plec la timp) si nu-mi convine. Asa ca nici nu ma voi prezenta ca imi place jobul si nu vreau sa il obtin si apoi sa fiu mereu pe drumuri. Nu pot inca sa ajung acasa la 7,30-8 cand copiii mei se culca la 9. Asta e, mai aplicam, mai aproape de casa.

Lulu te invidiez ca stai in Constanta.

Fianna mersi ca mi-ai trimis caldura, azi avem 30. Yuhuuuu! Felicitari pentru fetita, sper sa nu-i creasca putzulica, abia astept sa va vad in formula completa sa mai tin si eu o fetita mititica in brate.

Mychy cand pleci, maine?

Noi am avut un weekend superb, sambata am luat masinuta, am dat tura pe la toate neamurile, care normal ne-au admirat-o. Seara am dus "aspiratorul de femei" (cum numeste Mychy vechea masinuta a sotului) la frate-miu, ca a cumparat-o el.

Ieri am mers intr-o rezervatie naturala numita New Forest, unde sunt cai salbatici si ponei salbatici liberi, bine nu sunt ei asa salbatici ca vin si iti mananca din palma, insa traiesc pe cont propriu adica nu sunt ai nimanui si sunt protejati legal sa nu fie surghiuniti. Si am stat acolo la picnic, am mangaiat caii, le-am dat mere sa manance, cam asta.

Va pup, sa aveti o saptamana perfecta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
(...)
Asa ca data viitoare nu mai vin la bariera oricat de frumos m-ai imbia tu, poate in alt loc pe centura...

Haoleo, chiar c-ai imbatranit! Altadata ai fi ras la glumita mea nevinovata!
N-ai zis tu, maika, mai sus "in alt loc pe centura"? Ca de-aici mi-a venit spiritu' da gluma.
Asa, sincer, nici io nu prea frecventez centura, decat ca sa-mi rotunjesc veniturile. Ce sa fac daca acolo s-a nimerit sa-mi fie sediu' ?
Sper s-ajung si prin IOR curand....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Stiam ca am imbatranit, dar chiar am ras la gluma ta, fii linistita ca esti la fel de amuzanta cum te stiam. Cred ca eram eu prea obosita si nu m-am exprimat cum trebuie. Ideea e ca poate ne vedem prin alte zone, ca acolo nu stiu cand mai ajung, si de mers la Cernica mi-a trecut pana va repara astia drumul.
Daca tot iti place centura, poti iesi pe la autostrada soarelui si ne vedem pe acolo, avem si Real, vor face si Metro, daca mai mergi cateva minute ai si Kiabi... Distractie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va pupic pe toate, sper ca sunteti bine, eu sunt superincantata dupa o mica vacantica, dar nu mai apuc sa citesc deloc, deloc. Asa ca nici nu stiu ce mai dezbati sau ce mai fierbe pe aici mam un. Oricum, areeeeeeeeeee dor de voi

Mergi la inceput