Strumfi de iulie-august 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna, Cafera, sa-ti fie de bine vacanta. Cum a fost Londra, ti-a placut? A fost ok cu fetele?

Lunitzo, cum ziceam, bafta sa gasesti ceva pe placul tau si ca activitate si ca localizare si mai ales colegi ok.

Subscriu, Musso si Lulu, va invidiez ca stati la mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutareeee!

Acuma m o clipa de ragaz.

Sa stiti ca a facut minuni ceaiul de ceapa, ptr Luca ,i-am facut iei si a baut doar o cana mica toata ziua, dar azi era ca nou in privinta tuse.
Mucii.....sunt lumanarai la nas, dar e bine, ca de si ieri si azi de dimineatza am fost pe malul marii cate 2- 3 ore.
In aceasta dupa amiaza din nou, mai mult, cred ca intre 17.30 si 20.30-21.00 ne facem veacul pe plaja.Este tare cald si frumos, lume multa, unii echipati in costume d ebaie, unii doar la plimbare, unii cu gratarul dupa ei, unii cu catei, cu copii si sacosi de lopatele ca si noi....

Anto, multumesc de intrebare.

Luna, sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente neplacute.

Va pup si va doresc o zi frumoasa, atat cat a mai ramas din ea.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

mychy, drum bun, distractie placuta. stiu ca o sa mori de nervi cand te intorci, dar asta e....

luna, imi pare rau ca jobul nu e chiar cel pe care il cauti, bafta la cautari in continuare .

fianna, felicitari pentru fetita, ma bucur pentru voi, sa fie sanatoasa .

lulu, georgi, ce ma ofticati cu plaja voastra, vreau si eu . eu nu sunt chiar o impatimita a marii, chiar as zice ca prefer muntele, dar cand ma apuca, trebuie sa-mi iau doza, o zi-doua-trei si gata, imi trece...

anto . sanatate multa lui Victor. si noi tragem de niste muci suspecti, aparuti brusc, care dispar la fel de subit cateva ore pe zi, apoi iar revin...nu-i bag in seama, ca vad ca fac misto de noi .

vio, deci asa sta treaba, lucrezi pe centura zici...vorba lunei, banutzul sa iasa, ca nu mai conteaza detaliile .

Carla, dar nu au dat drumul la Metro? ca am fost eu in real la vreo 2-3 zile dupa ce s-a deschis si parca vazusem afis cu 5 mai-deschidere si metro...sau era iunie? e posibil sa nu fi fost eu atenta, eu eram sigura ca l-au deschis. oricum, am fost in ala din berceni ieri, cred ca nu mai calc prin niciun metro, ca sunt scumpe, dom'le. rau, mai scumpe ca la buticul din coltul strazii, chiar daca iei la cantitate mare. eu nu stiu cine mai cumpara de la ei in conditiile astea. aaa, plus ca la raft e un pret, la casa e altul...(si nu, nu ma ref la tva ) .
am fost si in kiabi de langa auchan, dar f rapid, ca m-am nimerit chiar in ziua deschiderii, habar n-aveam, era agomerat, copilul atomic, i-am luat lui un tricou cu michey mouse ca e mare fan, am dat 12 lei pe el. si erau oferte bunicele, dar si multe preturi nesimtite la produse care nu prea meritau, parerea mea. m-am uitat la nou-nascuti si m-am umplut de nervi cand am vazut salopete subtirele cu 60-70 de lei, de purtat o data sau de doua ori...

cafera, sa va fie de bine vacanta!

perla a la David:

tocmai ce-l scosesem din cada, intr-o seara:
david: tu cu ce ai bluza? (am o pijama cu michey mouse, cumparata de dragul lui, ca pt el n-am gasit)
eu: cu michey mouse!
david, se uita la el: eu am cu pielea goala!

si inca una:

eu: David, nu vrei sa fii cuminte ?!!!
david: nu, nu vreau sa fiu cuminte, vreau sa fiu urat!

gata, s-a trezit printzul, doarme de la ora 2 si ceva, cred ca la noapte dansam in familie .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela, mersi. Dansam impreuna ca Sonia a dormit intre 14:30-17:30. E mortal David, .

Somn usor, strumfelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si eu dansez cu voi, Larisa mi-a dormit de la 13 la 16:45.
Azi am vazut ca stie sa bea apa cu paiul, s-a mufat si a stiut ce sa faca de la inceput, pana acum n-am incercat, ca eu tin minte ca Saby era mai mare cand a inceput.
Gabi, nu stiu sigur de Metro, parca ramasesem cu ideea ca nu s-a deschis. Eu luam de acolo peste proaspat si fructe de mare, iar intr-o vreme aveau conserve de ton la cutie mare, de aproape 2 litri. N-am mai fost demult, ca nu e voie cu copii mici decat daca ii pui in marsupiu cica.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Anca, felicitari pentru bautul cu pai . si eu am aflat intamplator ca david stie sa bea cu paiul, pe la 9 luni. nu mai stiu exact contextul (maaama, deja incep sa uit ), dar stiu ca se minuna lumea de el ca bea din canuta cu pai (mie nu mi se parea asa performanta, nu cred ca e o varsta anume pt asa ceva).

habar n-aveam ca la metro n-ai voie cu copil mic decat cu marsupiu, nu prea vad ratiunea. daca luati carutul (propriu, de copii, ma refer) nu va da voie inauntru?

deci ce gen dansam in noaptea asta? disco? punk?

pe al meu l-a apucat frustrarea ca mingea nu sta pe o lopatica, fir-ar ea de minge tot cade...si el e asa suparat, tipa la ea sa stea, dupa ce de vreo doua ori a rugat-o frumos . ce-or zice vecinii, nici nu vreau sa-mi imaginez .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai da ce-ati mai scris, nu ati fost pe nicaieri in weekendul asta prelungit? Noi am fost la tara, f frumos a mai fost. Daria are f multi copii acolo, se face gradinita in curte cand se strang, nu stiu de ea cu orele. Imi place ca a inceput sa se joace mai organizat cu copii, mai ales cu cei mai mari care fac ceea ce spun ea . Ieri am lasat-o cu mama si noi doi cu sora-mea si cumnatul am plecat pe dealul din spatele casei. Superb, mai ales ca erau salcamii infloriti si era o mireasma....Singurul stres a fost raul pe care a trebuit sa ne treaca barbatii in brate. Al meu sot mai mai sa ma scape cu c... in apa, la propriu, el a dat vina pe pietrele pe care calca, cica insuportabil insa eu stiu ca e finut si nu a mai precizat si de kilele mele in plus (9 la numar )

Vivela ai sa ramai placut surprinsa de gradina zoo de la Bucov. Pt lei, tigri si ursi au amenajat niste spatii f generoase cu apa, verdeata si tot ce le trebuie, ca in marile gradini zoologice.

Anto ca si traseu am ales Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Varna - Nessebar (orientare spre Burgas). E f bun drumul, cu portiuni mari de autostrada. singura problema am avut-o in Varna pentru ca era inchisa centura si ne-am ratacit putin, plus ca strazile in oras erau ca dupa bombardament, dar poate voi aveti noroc si s-a redeschis centura. Mai ai varianta pe la Vama Veche dar daca stai sa te gandesti cat faci numai pana la Vama mai bine nu, asa Bucuresti-Giurgiu ai autostrada, ajungi imediat.
Pozele cu pensiunea cu topogane este unde mergem noi la mare cu Daria, chiar si in iunie acum avem rezervate 10 zile. abia astept. Se numeste Casa la Dinamo, in 2 mai. Noua ne place f mult pt copil pt ca are o gradina f mare cu multi copaci deci cu multa umbra si cu tot felul de jucarii, e facuta special pentru copii. Plus ca iti poti rezerva (de fapt nici nu se merita sa iti iei camera) apartament (2 camere plus o baie) si astfel Daria doarme separat fara sa o deranjam cu foiala noastra . Dezavantajul (pentru altii un avantaj) e ca e in 2 Mai, o statiune nu f modernizata, cu o plaja mai "rustica" asa. Noi sincer preferam sa mergem cu Daria la mare aici,la noi, sa stam mai mult, iar in concedii prin alte meleaguri sa mergem singurei, asta cat mai putem.

Fianna felicitari pentru fetita, eu zic ca nu-i va creste nimic mai echilibrati un pic balanta ca ai vazut cati baietei sunt la odisee. Mai ramane Paticut sa ne zica ce are in burtica

Michi waw ce frumos e la maica-ta... aleea aia pietruita e prin curte sau cum? te cred si eu ca-si calca soacra-ta pe orgoliu si tace doar sa stea acolo toata vara. Si vad ca Andrei pare in elementul lui acolo.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

neata la cafea .

eu m-am trezit "bine", in nervi, nu stiu ce naiba am ca sunt cu moralul la pamant. asa, pe burta goala am tras si o cearta cu al meu (genul de cearta in soapta, dar m-am pus pe bocit dupa ce a plecat...). acum ma rog sa nu cumva sa ma apuce azi nascarea, ca n-am baza in el azi, probabil m-as duce cu taxiul la spital, as soca vreun taximetrist si chiar n-am chef.
of, barbatii astia parca sunt cazuti din luna .

ma apuc de treburi, am niste drumuri de facut, din nou...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
eu nu stiu ce am,nu ma pot trezi devreme,stiam ca odata cu varsta scad orele de somn..maine am ex,frumusel de altfel dar n-am apucat sa citesc decat jumatate si asta ca nu ma pot trezi la 7.

fetele,cu marea,da e frumos,mai ales cand se face cald,ma iesi pe o faleza,pe la plaja,seara prin terase dar eu nu ma dau in vant caci ma moleseste apa si caldura de nevazut,asa ca prefer un pic de racoare si automat muntele...da stiti cum e cand ai mare vrei munte si invers.
vivela,

Mergi la inceput

Neata,

Danagh, mersi mult pt raspunsuri. Ce frumos e la voi la tara.

Stefania, ce mai faci, cum merge cu acupunctura, functioneste?

Musso, bafta la examen.

Vivela, bila rosie lui sotu' ca te-a suparat de dimineata, rusiniiiica dl. sot! Lasa, nu mai pune la inima.

pupaturi, o zi buna,

Mergi la inceput