Strumfi de iulie-august 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
A, stai ca mai am.
Monica si celelalte fete care au rezolvat cu gradi, felicitari si sa le fie bine copilasilor, sa fie alegerea cea mai nimerita!
Vivela, am uitat sa-ti zic ca desi era enervant ce povesteai am ras tare de cum povestesti tu![]()
Fianna, a picat rau comentariul tau cu hotii, pt ca eram la birou si avem geamuri despartitoare intre birouri, prin urmare m-a vazut dir gen busind in ras si sunt noua, totusi...
mersi, m-am distrat tare!
Auzi, carla, n-am putut sa nu remarc un amanunt: deci tu cu 2 copii, sot, munca in casa si job ai timp si chef sa te-ntrebi daca esti gravida....hm! Super! ![]()
Felicitari sincere, sora mea! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
Uuuuuuuuu, tot io.
Nu ma pot abtine, efectiv.
Mi-a venit o idee de scenariu de film erotic cu capsuni, terci si vodca polar. Mychy, sa nu ma paruiesti, gata, tac!

musso17 spune:
neatza
vio,m-ai amuzat teribil
sa stii,ai deptate,avem niste branzeturi de-ti sta mata-n coada..dar eu delicatese dintr'astea nu gust..pepene,branza si paine musai prospata sa se inmoaie in zeama aia de la paine..bleahhh,scuzati va rog.
vivela,medica aia e ceva ce n-am vazut,am observat si eu ca daca gasesti unul dintr'asta care face o a doua facultate pai nene nu e de joaca..eu am un politist care na trebuie sa faca dreptul ca sa urce in grad,apai nene nu te joci cu el si stau si ma uit la el cu gura cascata cum se umfla dar il las in pace sa se defasoare.. medica mea de familie nu mi-a cerut nici o chitanta,se pune ea la zi cu toate datele sau primeste de la cass lista cu cei care nu au platit si gata nu ma toaca pe mine..iar la internare in spital am avut si chitanta de plata a cass-ului si nu s-a uitat nimeni.
gata,plec la soacra![]()
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Mi-a venit o idee de scenariu de film erotic cu capsuni, terci si vodca polar. Mychy, sa nu ma paruiesti, gata, tac! ![]() ![]() ![]() ![]() |

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

mychydutza spune:
of, n-a fost o zi sa nu ne ploua, macar de n-shpe ori pe zi.....io nush zau unde e incalzirea aia globala! ca la noi e un frig de am facut focul in centrala in fiecare zi.....maine aterizeaza si socrella, poimaine seara plec la capitala. sper sa sa incalzeasca vremea si sa nu raceasca andrei.pana acu a rezistat eroic, sormea a fost racita, pe mine m-a apucat de aseara o stare naspa....in rest e frumos , liniste si aer curat...
mychydutza spune:
ceva poze de la munte....facute printre picaturile de ploaie:http://picasaweb.google.co.uk/marius.andrei.munteanu3/Mai2010#
fianna spune:
Si noi avem belele cu sortatul jucariilor! Ma apuca o data la cateva saptamani sa intru in camera cu jucarii si sa le pun pe toate pe categorii. Dar lui ii place sa rastoarne mai ales cosul cu masinute. Dar avem noroc cu o camera langa sufragerie care trebuia sa fie birou dar la noi e camera cu jucarii, asa ca pt a goli sufrageria pur si simplu le zvarlim acolo si inchidem usa. Ne prefacem ca nu-i deranj!
Anto imi aduca aminte cum era cu sora mea cea mica, nimeni nu strangea si era infiorator sa treci prin casa, inevitabil calcam pe ceva. Slalom printre jucarii!
Nma succes la adimterea lui Alex. Ce inseamna clasa sportiva? Vreun sport anume sau asa, in general trece prin toate si apoi alege el ce-i place?
Dana imi pare rau sa aud de problemele tale. Si eu am placenta nu cred ca previa dar destul de joasa. Cica sa mai fac un scan dupa saptamana 28 sa urmarim. Nu mi-a zis insa nimic de cordonul ombilical, decat ca e prins bine, dar cate canale are nimic.
Stefania super cu acupunctura! Si eu de mult tot vreau sa incerc! Sa ne spui daca a functionat!
Mychy incalzirea globala e toata la mine! 44 ieri! Am fost la gradina zologica la 6 seara ca inainte era insuportabil!
fianna
cu printisorul Matei
19+
fianna spune:
Asaaaaaaaa, n-am vrut sa scriu mesaje prea lungi asa ca scriu mai multe.
Sa va povestesc ce am facut eu azi![]()
M-am dus la spital sa-mi fac diverse analize, inclusiv cea de diabet, asa a zis doctorita. Si pt asta trebuia sa petrec vreo 2-3 ore pe acolo si plictisindu-ma am zis sa dau o tura si pe la clinica unde aveam programata morfo-fetala saptamana viitoare, sa vad exact unde e sa nu ma ratacesc. Si ajung acolo si imi zic tipele de la receptie ca e doctor disponibil si daca nu vreau acum ecografia. Normal ca am zis da, doar n-o sa mai fac drumul din nou! Si uite asa s-a uitat nenea doctorul si a zis ca totul e ok, mi-a aratat inima de cateva ori, ca totul e super ok, ca merge bine si chiar daca bebe statea cu cordonul intre picioare din experienta lui de 25 de ani e 100% sigur ca e fetita! Ca daca era baiat sigur se vedea ceva plutind pe langa cordon.
Acuma el era 100% sigur si a zis sa-l cred pe cuvant si eu il cred cam 95%, ca nu stii niciodata. Sper ca joi sa-mi confirme si doctorita, desi la ea nu e un ecograf asa performant dar incercam. Eu oricum ma bucur! Doar ca deja am anuntat pe toata lumea ca e fetita, sper sa nu-i creasca vreo putza intre timp!
fianna
cu printisorul Matei
19+
musso17 spune:
mychy,ce frumuseti am vazut eu acolo incepand de la cavaler pana la peisaj.
fianna,sa fie sanatoasa fetita si tie sarcina usoara in continuare.
am luat de la soacra storcatorul de fructe si i-am facut lui mihnea care a fost tare incantat,am pus:mere,morcov,sfecla,portocale,gref,kiwi,struguri,piersica..data viitoare o sa incerc cu mai putin gref.
violetan spune:
Mychy, ce baietel dulce si ce important tinea el umbrela!
De peisaje nu mai zic! Ce linistitor! Nu-ti mai potoleste firea aia vulcanica?![]()
Fetele, care stiti? E posibil ca un o valoare mica a sideremei sa fie asociata enterovirozei?