Crestinismul si evolutia spirituala 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Mamabear multumesc.
Am terminat salata boef, rosiile umplute, ouale umplute, pizza e gata, tortul cumparat, mai am de facut friptura si am terminat.

Cred ca am sa imi fac o cafea ca deja ma doare spatele teribil. si o sa ma intind pe pat.
Va pup pe toate inainte sa lesin.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Citat din revista "Lumea monahilor", nr 35, mai 2010.

"Sfantul Maxim Marturisitorul spune ca oamenii nu se pot apropia unii de altii decat daca se apropie de Hristos. Cararile pe care crestinul le strabate pentru a ajunge la Domnul sunt asezate ca spitele pe o roata: cu cat sunt mai departate de centru cu atat sunt mai departate unele de altele.
Intr-o obste nimeni nu face terapii de grup, si nici nu cauta in psihologie resorturi pentru unitate, asa cum se face in lume cand vrei sa ii apropii pe oameni. Lucrurile sunt mult mai simple si mai curajoase - ti se cere sa te lepezi de tine si sa-L lasi pe Hristos sa te umple. Odata cu el, vor veni in inima ta si fratii...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Mamabear multumesc.
Am terminat salata boef, rosiile umplute, ouale umplute, pizza e gata, tortul cumparat, mai am de facut friptura si am terminat.

Cred ca am sa imi fac o cafea ca deja ma doare spatele teribil. si o sa ma intind pe pat.
Va pup pe toate inainte sa lesin.

nu lesina ca n-ai voie
si cateva ptr tine, ca esti harnicuta.

inca o data, binecuvantari multe si tot ce-si doreste sotul tau sa-i dea Domnul.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hristos S-a-naltat!

Iasmin ,la multi ani sotului!Cite bunatati!

Macrina ,sanatate fetitelor!mai vino si pe la noi!

Ana ,pai si aici sint manastiri,uite noi mergem luni,ca tot e zi libera,la o manastire greaca de maicute,de care mi-a zis Ica,sotul a facut traseul pe net si a zis ca nu-i departe,vreo 100km,plus ca el a vazut ca manastirea ar avea si ferma etc...sa ne mai zica Ica.
In afara de asta,el a mai descoperit inca alte 3 manastiri in Quebec(pe una o stim deja),asa ca la fiecare long wkd(de ziua muncii si thanksg.)am programat sa mergem la cite-o manastire,daca ne-o ajuta Dumnezeu.Poate ne-om intilni si noi pe la vreuna,cine stie?

O sa fie bine si de baietelul tau,Domnul va avea grija,ai incredere!Stiu si o biserica greaca daca te intereseaza,linga metrou Laurier...

Ce mai faci,Conchita ?

Sanatate si numai bine,va pup pe toate!Ca si eu va pun pe primul plan,persoanele reale tb sa stea la rind pt un mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor ,
trebuie sa bucataresc si eu vineri si simbata cite ceva, Iasmine mi-ai facut pofta, cred ca o sa fac cozonaci ca tocmai am vorbit cu soacra si framinta niste cozonaci moldovenesti .

Katya, de aceeasi manastire greceasca spuneam si eu, acolo mergem cam de doua ori pe an vara e frumos, dar nu-i ca la Rimet
nu v-am spus ca vine mama pe 15 iunie, nici nu-mi vine sa cred, pina traia tata nu vroia nici in vis sa auda de asa ceava, sper sa nu se piarda pe drum prin Amsterdam si sa reziste cu sanatatea si sa-i placa la noi, sa nu se simta rau.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Ana, sa ajunga cu bine. Sa ne rugam pentr copiii nostri (toate suntem datoare pana in ceasul mortii. Din meseria de mama nu se iese la pensie, nici dincolo de mormant. (Sper sa-ti iasa bun cozonacul

Macrina, da ce-au patit puisorii tai? Offf, cate indura o mama pana vede puii mari.. cate jertfe. Dar si ce bucurii cand ii vezi mari!!!

Katya, las ca si noi facem tot la fel. Cand e vorba una de alta, suntem pe locul 1. Ce e de servici sau alti prieteni pe locul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dati=mi un sut ca eu am treaba de nu vad, si eu studiez la pian. Ma apuca acum Bach, Beethoven ( concertul 1), Haydn ( sonata), zici ca sunt nebuna. Vreau sa ma reapuc de studiu serios.
De ce nu se face treaba singura?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Iasmin, La Multi Ani sotului tau, ii dorim o viata senina, sanatate si lumina in suflet...mai povesteai una alta despre el/voi, mereu am ramas placut impresionata de atitudinea lui vis a vis de credinta, D-zeu

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Crinuta ,bine,hai ca-ti dau eu un sut,nu-mi sta-n fire,sper sa ma descurc,deci?Eu oricum astept sa vad,poate ne dezvalui ce e cu ziua de vineri.

Ana ,scuze,ti-am recitit mesajul si am vazut ca stiai de manastire.Mama ta se va descurca,si prin cartierul meu au inceput sa apara bunicii din Ro,una dintre ei a venit acum citeva luni din Chisinau,a avut vreo 2 escale parca,nu stia nicio limba,nu mai fusese cu avionul...toti sfiresc prin a se descurca,stai linistita.

Mamabear ,sa stii ca ai dreptate cu Locurile Sfinte:v-am povestit de prietena mea pensionara din Ro care-i ff credincioasa(de Paste de ex,dupa ce s-a impartasit,zicea ca a coborit dealul cu mare grija,cobora de la o manastire,sa nu cumva sa se "sparga" si sa piarda Impartasania...).Ei,in aug.trecut,o alta prietena de-ale ei a anuntat-o ca pleca la Ierusalim.Prietena mea atita si-a dorit si L-a rugat pe Domnul sa-i arate o cale sa mearga si ea,incit ce credeti?Peste o luna era in avion.Domnul a facut realmentre minuni:de unde nu avea dreptul la CAR decit peste nu stiu cit timp,ca nu facuse cerere si nici nu avea suficient fond(nu ma pricep,va scriu cam ce-am inteles),uite ca s-a gasit cineva care a renuntat la imprumut astfel incit sa primeasca ea banii!Si inca vreo 2 prietene au mai imprumutat-o si a stat la Ierusalim o luna!E acolo o manastire unde au fost cazate cam cu 15 euro/zi,si-au luat de-acasa mincare-n traista ce se putea lua si uite-asa.Peste citeva luni termina si cu imprumuturile,deci a achitat cam intr-un an calatoria,dar s-a putut.Deci la Domnul toate sint cu putinta.

Am plecat.Mi-e o mila de o fetita din clasa de la fetita mea de la gradi,a muscat-o pe o alta fetita si educatoarea o pusese pe scaunul de pedeapsa.Si plingea saraca(agresoarea adica),avea niste boabe mari de lacrimi si striga papa,papa...E un copil care-i sculat de la 5 dim,parintii fac naveta,ea la 7 e la gradinita,o mai iau parintii seara la 6 cind termina munca,mi-e o mila de ea...i-as duce o jucarie ceva,oricum abia astept s-o imbrastisez!

V-am pupat,dati-mi si mie un sut sa mai plec!

Mergi la inceput

Katya, Crinuta, Mamabear, aveti e-mail.

Mergi la inceput