Crestinismul si evolutia spirituala 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Katya, da-i fetitei un HUG si de la mine.. Mi-e mila de copilasii ca ea, uitati pe la gradinite

Multumesc de rugaciuni, s-au vazut, fetita mica n-a mai facut febra, ma pregateam de o zi de kko azi.. Multumesc mamabear si sotiorului tau, la fel
Iasmin, au luat o racela de undeva, febra si tuse.. Azi avem si show, nu am cu cine lasa pe bebe mic, trebuie sa merg cu toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor,nu credeti ca nu s-a vorbit cam de prea mult timp,pe acest topic,despre "evolutia spirituala"?
Subiectul presupune si aceasta abordare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani celor dragi voua care poarta numele sfintilor Constantin si Elena (si barbatilor mei, Constantin ambii:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Katya, au ferma, maicutele vand produse lactate sau din soia si oua facute de ele. E un mic magazin, au si icoane, candele, carti, unele chiar in romana, CD si chiar produse de ingrijire - sapun, crema, ca dansele din asta se intretin. Mie mi-a placut tare mult si acum sper sa ajung mai des, cine stie, poate ne intalnim toate 3 acolo, cu Ana Oricum, noi ne-am ratacit, si cand am cerut indrumari pt adresa, e langa un sat, ne-au spus - aaa, mergeti la maicutele ortodoxe

Mamabear, il poti ruga pe parintele sa ne pomeneasca si pe noi in rugaciuni?

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!

http://ortodoxism.ro/proloagele/mai/Proloage21May.shtml

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena!

Ica, esti pe pomelnicul nostru de mult timp, la fel ca alte fete de aici si de dincolo.

Eu cred sincer ca , la fel ca toti ceilalti, suntem si noi oameni, si faptul ca ne impartasim bucuriile si necazurile, grijile de zi cu zi, face parte tot din parcursul nostru spiritual, chiar daca n-ar parea la prima vedere. Scriind despre preocuparile noastre, despre treburi casnice, despre ce ne bucura sau ne supara, putem vedea mai clar conditia noastra. In acest fel ne dam seama unde suntem in urcusul nostru duhovnicesc, cat de legate suntem de cele lumesti, cat mai avem de lucrat la departarea de lume si urmarea lui Hristos .

Oricum nu putem discuta foarte mult pe anumite aspecte de credinta, ca apar tot felul de deturnari de intels, numai pilde, iarasi nu e ok, ca nu-i culegere de pilde. Asa ca , daca deranjeaza natura discutiilor noastre, daca li se pare moderatorilor ca nu ne incadram in topic sau la SC, sa ni se spuna, ca ne putem muta la "Prieteni dintotdeauna" si acolo chiar nu mai e nici o problema.

Dragele mele, sper sa aveti o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana la fel! Va pup si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Aici este o culegere de pilde, fragmente din ce ne spun sfintii parinti, din predici, rugaciuni.
Asta inseamna evolutie spirituala!!! indiferent de ce crede unul sau altul.
Se dezbat probleme de aceasta natura (vezi botezul sau cununia sau Sfanta Impartasanie), se discuta despre modul cum interactioneaza femeile crestine cu problemele zilnice.
Faptul ca o mamica vine si spune ca ii sunt copilasii bolnavi si ca se roaga sa se faca sanatosi, asta este atitudine crestina in evolutie!!!!
Este modalitatea de a aduce credinta la viata, credinta nu e ceva sforaitor, discursuri adormitoare, ci ceva viu, transpus in viata, iar noi asta facem aici.

Cine este crestin, poate urmari problemele care se dezbat. Toata viata noastra este o evolutie duhovniceasca.

B.nica, m-ai intristat, te credeam altfel.....

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

A, era sa uit. Sa nu uitam ca desi un moderator a intrat pe un alt subiect si a precizat ca nu e locul lui aici, nu l-a mutat, acela a continuat sa fie aici.... Si nu a fost mutat.
Sa fim deci noi mutate, cele care vorbim macar de crestinism? Stam ca un pai in ochi, enervam pe cineva cu credinta noastra???? Care este de fapt problema?

Mergi la inceput

In acest capitol, s-au atins urmatoarele probleme:
- problema botezului ortodox, cu nasi de alta confesiune (pag 1+2)
- problema casatoriei oficiale, fara a fi dublata de cea in Biserica (pagina 1+2)
-pregatirea ptr moarte, sa ne gaseasca pregatiti (pagina 3)
- rozariul convertirii. Cine este credincios teoretic dar nu practica (pag4)
- despre casatorie interconfesionala 9pag 5)
- despre ascultarea fata de sot (pag 5)
- despre stradania sa castigam Imparatia cerurilor (pag 5)
-despre port (boneta sub batic), pagina 6
- despre sfatul de a pastra casa crestina, nu sihastrie(pagina 7)
-despre alegrea partenerului de viata (pag 7)
- fragment din Maxim Marturisitorul (pag 8)
-pilde (pag 1 +2 +5)

Cine doreste sa invete ceva, eu zic ca are ce. Iar cine nu, sa ne paseasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.

Surpriza era ca..... vine sotul, si a venit.

pup

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo dragele mele

LA MULTI ANI! celor cu numele de Elena sau Constantin. sa va dea Domnul putere si sanatate, rabdare si sa cresteti in credinta.

Ana, sanatate si binecuvantari baietilor tai! si tie, ca esti o luptatoare

Crinuta, sa ai un timp binecuvantat cu sotul tau.

Macrina, multa sanatate copilasilor. m-am rugat ptr voi.

Ica, asemenea si voua, binecuvantare

Iasmin, iubita, nu uita ce ti-am spus aseara!

Mamabear, si ptr voi multe binecuvantari

Nikole, ce fac copilasii?

maine este sambata mortilor, cine stie? ca vreau sa fac pomenirea celor morti din familie. azi merg la biserica si vb cu parintele.

dragele mele, eu zic sa ramane in credinta noastra, ancorate in ceea ce ni s-a incredintat si ni s-a descoperit fiecareia dupa cautarile noastre. credinta si relatia cu Domnul, e una foarte personala si intima, nu trebuie sa ne justificam nimanui. si nici pentru alte fapte ale noastre, fapte de viata si ceea ce facem in familiile noastre cu copii. chiar daca le expunem aici, vrem doar sa invatam, sa ne spunem durerea, sa ne impartasim temerile legate de tot ce ni se intampla, sa ne rugam unele ptr celelalte.

ptr voi,

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput