HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

alinuk - spunem ca orice modificare sa aiba efect peste 10 luni. in asa fel incat cele care au luat decizia de a da nastere unui copil in unele conditii, sa beneficieze de ele.

zic minim 10 luni - ca sa nu afecteze mamele gravide astazi.

si in conditiile in care se ofera locuri in crese de stat pentru copiii ai caror mame se intorc la servici.

daca nu am mama si nici soacra...eu unde duc copilul? Il iau cu mine la munca? la care munca? aia care asteapta sa imi scriu direct demisia, caci atunci cand au aflat de sarcina(instiintare in scris) mi-au trimis preavizul prin posta. si mie si sotului. eu...reclamatie la ITM. el acum are un alt job, datorita angajatorilor de atunci... ok, ma intorc la munca: 1. unde? 2. cu cine las copilul?

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mamici din iasi haideti sa ne unim si noi si sa "vizitam" luni prefectura!!!unde sunteti???

stiu ca pe forum nu suntem chiar multe dar mai luati si voi alte mamici din grupul vostru sa ne adunam cat mai multe

eu vin cu bb in carut

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

bravo, fetelor, v-am vazut si eu! ati vorbit foarte frumos si pe mine una m-ati emotionat! va pup si va imbratisez pentru efortul pe care l-ati facut sa va duceti cu scumpeii vostri mici acolo!

asa, si cineva aici a spus un mare adevar! indemnizatia de crestere a copilului nu este numai pentru cheltuielile copilului, desigur! daca mama nu mai are salariu, ea din ce sa se intretina? facturile la lumina, telefon, alte utilitati cine le plateste daca spre exemplu ea este unicul sustinator al familiei? repet, ea nu mai are voie prin lege sa aiba alte venituri daca se afla in concediu de crestere a copilului! inca ceva: cand spunem cheltuieli pentru copil trebuie sa avem in vedere tot ceea ce implica cresterea unui copil, adica inclusiv utilitatile, mie una mi-au bagat la intretinere copiii instantaneu cei din administratia blocului!

pupilici tuturor! sunteti bestiale!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu pot vedea filmuletulse deschide site-ul realitatii dar nu ruleaza filmul

in schimb am vazut azi emisiunea lui turcescu la pranz si mi-au placut tare mult fetele din brasov!!!bravo fetelor!!!numai daca ne unim vom reusiin schimb comentariile de la telefoanele luate in direct au fost vreo 2 doamnecare aberau la greu!!!nici macar turcescu care e barbat nu era de acord cu ele...

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Felicit si sustin din toata inima mamicile care au depus atata efort si au luat din timpul pe care trebuiau sa il petreaca cu copilasii lor pentru a reaminti acestui guvern ceea ce deja era evident.
Este incredibil : Boc, Basescu si altii vor primi pensii din salariile bebelusilor de astazi....( intelegeti voi ce vreau sa spun )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

un articol superb cu titlul Domnule pre#351;edinte, lua#355;i-v#259; pamper#351;ii înapoi!

http://dianatusa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

am inteles ca maine dimineata, la ora 10, mamicile liberale merg sa-i spun#259; presedintelui,a la cotroceni, cum sta treaba cu pampersii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

noapte buna dragelor!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eu functionez la juma de neuron si ala in maternitate Acum am pauza de bb, sot si casa si timp sa cuget pe indelete la ce a fost azi pe forum. Ocebine a spus ca s-a tacut malc cand s-a intrebat de un avocat care sa reprezinte fetele de aici eventual. Noh e buna si critica ca se uita mai greu Avocatul din cate imi amintesc eu nu poa sa reprezinte un grup, adica un sg proces intentat statului pe tema incalcarii unui anumit drept, decat dc acel grup e organizat cumva...ca o asociatie de tip MAMA parca am vazut vehiculat pe aici sau TATA, de ex.
In rest nu puteti mere decat sa va reprezinte pe fiecare in parte cu copie dupa decizia de CIC a fiecareia in manuta. Doar va puteti alege acelasi avocat ca va place la mai multe okii ei/lui
La sub inchis o fata a postat un precedent din 2007, retineti-l!
FELICITARI TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
Insa CIC-ul nu e un drept ci un ajutor pentru a sta acasa cu un copil. Legea imuabila este ca un om apt de munca ar trebui sa munceasca. Daca vrea sa faca altceva si acel ceva are sens pentru societate atunci societate il poate cel mult ajuta.

EI DA! Exact pentru asta manifestam noi luni!
Pentru mentinerea promisiunii facute de catre Guvern prin emiterea acestei legi (cu acordarea de 85%) ca el, Guvernul, VA SPRIJINI NATALITATEA si pentru a nu ii lasa sa uite ca scaderea demografica in Romania este o realitate deosebit de ingrijoratoare. Potrivit Bancii Mondiale, in cateva decenii, din pricina acestei scaderi dramatice a natalitatii vom avea o populatie imbatranita si foarte putini membrii apti ed munca si contribuabili si, pe cale de consecinta, ne vom confrunta cu o criza sociala si financiara de zece ori mai mare decat aceasta din prezent.
Nu ii vom lasa sa uite ca politica de crestere a natalitatii trebuie sa ramana o prioritate pentru ca masurile luate in cadrul ei sa-si dovedeasca susteinabilitatea.

Celelalte....neputinta de a ne mai achita ratele la banci, de a ne pierde casele, nu sunt decat tragice consecinte ale faptului ca am crezut in propisiunea Guvernului de a ne sustine.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput