HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Fetelor, felicitari \pana la urma, cand e protestul de la Guvern? Ca incerc sa ma invoiesc de la servici si sa vin si eu. Dar o sa vin fara pampersi, nu de alta, dar nu vreau sa imput tot biroul, la servici am vorbit cu o colega de-am mea de la pitesi si-am inteles ca luni vin multe si de acolo. dar nu am retinut daca la ministerul muncii sau la guvern. va pup, sunteti dementiale Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
In fata la Min Muncii este iubita. Va asteptam. Nu uitati banderolele negre sau ceva negru
ade24 spune:
Alinuk a fost foarte bine! M-au cucerit niste carlionti superbi.
Si celelalte fete au fost la inaltime, la fel si puiutii.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
Christy76 spune:
nu se rezuma la a fi un ajutor minim de supravietuire pentru copil. din el traieste si mama, deci e destinat ambelor persoane. iar 600 de lei pentru 2 persoane, adica 300 lei/persoana, e mult mai putin decat minimul necesar de supravietuire ...
iriss27 spune:
Un articol super in www.gandul.info/puterea-gandului/cersetorul-de-solidaritate-6114249" target="_blank">Gandul!
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna9
In fata la Min Muncii este iubita. Va asteptam. Nu uitati banderolele negre sau ceva negru |
Sar'mana
La ce ora?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriss27 Un articol super in www.gandul.info/puterea-gandului/cersetorul-de-solidaritate-6114249" target="_blank">Gandul! Iriss mami de Yvonne si David BLOG de mamica |
Super!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
Luna9 spune:
alina, alina, elena FELICITARI GAGICI!!!
Ati punctat foarte bine.
Mititeii vostri s-au descurcat si ei excelent: au avut si ei ceva de zis si au facut foarte bine.
criss703 spune:
Felicitari fetelor care au vorbit astazi la TV
Am inteles ca si la noi in oras , Deva , se vor intalni luni la 12 mamici , tatici , bunici si cei mici in fata la prefectura (care se si afla langa parcul central unde de obicei iesam cu carucioarele ).
Nu cred sa fi facut cineva vre-o cerere dar ce pot sa ne faca daca la aceiasi ora ne-am nimerit toti sa ne plimbam pe acolo .
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
alex_andra spune:
Am vazut si eu acum reportajul. Ati fost superbe. Mi-au dat lacrimile de emotie. Va iau in brate pe toate
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
unducthable spune:
si eu l-am chemat pe3 sotul meu sa va vada
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf