HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am vb deja de la mirescici cu maiestritza / Gabi

sa luati legatura cu ea despre ce parere au si ele vis a vis de mersul duminica

PS: va rog mult sa ma tineti si pe mine la curent cu ce se va hotara maine

acum fug la nani, maine am nevoie de resurse pt motzisorul puiului

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna seara, mamici!

Azi nu v-am spus si nu merg la nani pana nu spun: va dmir si va iubesc!
Cum spuneam cateva pagini in urma, va voi fi alaturi luni! Eu si puica!
As incerca si pt duminica, vedem cum "negociem" cu tati sa vina cu noi; eu sunt mamica de care va spunea Luna9 cu ceva pagini in urma, cu un pui nascut cu ceva probleme, cu un pui ce urmeaza curand sa treaca pragul unei interventii chirurgicale.
Daca voi credeti ca ajuta cumva, eu pot vorbi, pot spune si la tv ce inseamna, financiar si nu doar atat, sa ai un copil "cu nevoi speciale"; ce anume presupune, ca si cheltuiala si efort, sa cresti un copil "special"; cum exista lege care acorda lapte gratuit si cum nici nu ne-am apucat de facut dosar in acest sens, pt ca ni s-a spus ca la indemnizatia pe care eu o primesc de la stat, nu e problema sa cumpar lapte praf de 50 lei/ cutia; si cum ca laptele pe care puica il papa oricum e de "fitze", e nemtesc; si ca as putea sa-i dau unul ieftin, combinat cu faina de orez sau "ceva"......

Ar fi multe de spus; ma tot gandesc dc sa facem asta sau ba; ma refer la mediatizarea cazului meu, ca ma gandesc sa nu se treaca la alta extrema, sa nu fie interpretat aiurea si pe alaturi....
Daca voi credeti ca e ok, eu ma "arat".....

Merg la nani. Noapte buna, mamici !

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

update pe blogul laviniei sandru:
UPDATE, 14.05.2010 21:00
"Mamelor, s#259; nu l#259;s#259;m pe nimeni s#259; ne calce īn picioare!
Reprezentan#355;ii autorit#259;#355;ilor au anun#355;at, īn aceast#259; sear#259;, c#259; vor reduce cu 25% cuantumul indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului. Noi am declarat de la bun īnceput c#259; refuz#259;m s#259; accept#259;m #351;i cea mai mic#259; diminuare a indemniza#355;iei. Nu am fost ascultate.
Indemniza#355;ia nu este poman#259;, ci o investi#355;ie īn viitorul Romāniei. Īn consecin#355;#259;, nu ne vom l#259;sa! Nu vom l#259;sa pe nimeni s#259; ne calce īn picioare! Vom continua lupta! Vom lupta īn continuare pentru viitor!
Duminic#259;, la ora 12, ne īntālnim la Universitatea Ecologic#259; s#259; le ar#259;t#259;m c#259; suntem mai puternici decāt #351;i-au imaginat ei #351;i s#259;-i reamintim lui Traian B#259;sescu, ceea ce spunea cu ceva timp īn urm#259;, #351;i anume c#259; viitorul Romāniei nu se negociaz#259;."

IMPORTANT:
Se poate adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, doar o persoana care a epuizat caile interne (nationale) de atac impotriva unei hotarari pronuntate de instantele romane. Aceasta instanta este competenta a constata incalcarea Conventiei Europene pentru Apararea Drepturilor si a Libertatilor Fundamentale de catre unul din statele semnatare, in speta Romania.

In concluzie, primul pas consta in contestarea in instantele romanesti a actului normativ de reducere a indemnizatiei. Din cate am inteles FACIAS este dispusa sa se ocupe de asta.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

Buna seara, mamici!

As incerca si pt duminica, vedem cum "negociem" cu tati sa vina cu noi; eu sunt mamica de care va spunea Luna9 cu ceva pagini in urma, cu un pui nascut cu ceva probleme, cu un pui ce urmeaza curand sa treaca pragul unei interventii chirurgicale.
Daca voi credeti ca ajuta cumva, eu pot vorbi, pot spune si la tv ce inseamna, financiar si nu doar atat, sa ai un copil "cu nevoi speciale"; ce anume presupune, ca si cheltuiala si efort, sa cresti un copil "special"; cum exista lege care acorda lapte gratuit si cum nici nu ne-am apucat de facut dosar in acest sens, pt ca ni s-a spus ca la indemnizatia pe care eu o primesc de la stat, nu e problema sa cumpar lapte praf de 50 lei/ cutia; si cum ca laptele pe care puica il papa oricum e de "fitze", e nemtesc; si ca as putea sa-i dau unul ieftin, combinat cu faina de orez sau "ceva"......

Ar fi multe de spus; ma tot gandesc dc sa facem asta sau ba; ma refer la mediatizarea cazului meu, ca ma gandesc sa nu se treaca la alta extrema, sa nu fie interpretat aiurea si pe alaturi....

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

ma bucur sa te pot "cunoaste"....si da! cred ca ar trebui sa vorbesti...si tu..si alte "mame speciale"...cu gemeni..tripleti..cvarteti...mame singure..mame vaduve...mame somere...mame cu dizabilitati fizice... voi toate "mame eroine"

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

ufff era sa inchid si sa uit

am gata pancartele

sunt si mari
patru de 2.5m 0.5x2.5
si patru 1x1

ar trebui niste rame de lemn, macar doua la fiecare...asa incat, fiecare sa poata fi tinuta de doua mamici

deci avem nevoie de cuisoare si de 8 stinghii de 2m lungime

cine ne ajuta???
si inca 8 de 1m

daca nu gasim, mai exista si varianta sa le tinem de cate o parte...dar nu da prea bine
sau sa le prindem cu clesti de cate doua carucioare / asta inseamna ca vor fi la nivelul de 1m ..jos, nu prea vizibile

le incarc acum sa vi le arat ca le-am pozat

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

My Lady,

Habar nu am cat de eroina sunt! Dar trag cu dintii, cu toata fiinta mea pt a-mi vedea puica recuperata si sa vad ca isi traieste si ea frumos si fara afectiuni, copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:

Buna seara, mamici!

Ne bucuram sa te cunoastem. Iti doresc numai bine, tie si puiutei tale si sa se faca bine cat mai repede.
Sunt curioasa cum te-ar putea privi in ochi gunoaiele care taie de la gura/sanatatea/viata acestor copilasi.

Te pup

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

ufff era sa inchid si sa uit

am gata pancartele

sunt si mari
patru de 2.5m 0.5x2.5
si patru 1x1

ar trebui niste rame de lemn, macar doua la fiecare...asa incat, fiecare sa poata fi tinuta de doua mamici

deci avem nevoie de cuisoare si de 8 stinghii de 2m lungime

cine ne ajuta???
si inca 8 de 1m

daca nu gasim, mai exista si varianta sa le tinem de cate o parte...dar nu da prea bine
sau sa le prindem cu clesti de cate doua carucioare / asta inseamna ca vor fi la nivelul de 1m ..jos, nu prea vizibile

le incarc acum sa vi le arat ca le-am pozat

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Vad ca Timisoara nu doarme

Christy a descoperit ca Lavinia schimba locul de intalnire. Citeste mesajul ei, e vorba de ora 12 la Universitatea Ecologica. Pare suparata rau!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

cellia

te admir pt curaj si iti multumim pentru gest

multi pupici puiutzei

daca vrei sa-mi dai nr tel PM
sa vb eventual pt duminica

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

Buna seara, mamici!

eu zic sa mergi!!
daca nu vrei sa-ti expui cazul..spui doar ca ai un copil cu probleme, fara a intra in detalii, spui ca mai sunt destule mamici cu probleme... care trebuie sa se descurce!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput