HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Am copiat de pe blogul ei:

Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

atunci fetelor, sa promovam acest mesaj pe acest forum...si sa se mearga si duminica acolo..si luni la MM la ora 12!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

exact. cine merge la intalnirea cu lavinia sandru?
asa cum s-a mai discutat, ar fi bine sa nu fim "politizate", desi orice ajutor e bunvenit.

eu zic sa mearga si un reprezentant de la noi+miresici cu papagal si initiativa.

si mai propun sa ne gasim si un nume, sa ne definim cumva. nu ar fi nice? "lavinia sandru impreuna cu membrele ???? ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

lavinia sandru impreuna cu organizatoarele protestului pampersilor

ca pana una alta pampershii astia aruncati ne-au facut vedete celebre

ma pot duce eu daca e ok pt toata lumea
si mai poate veni cineva...

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

exact. cine merge la intalnirea cu lavinia sandru?
asa cum s-a mai discutat, ar fi bine sa nu fim "politizate", desi orice ajutor e bunvenit.

eu zic sa mearga si un reprezentant de la noi+miresici cu papagal si initiativa.

si mai propun sa ne gasim si un nume, sa ne definim cumva. nu ar fi nice? "lavinia sandru impreuna cu membrele ???? ..."

Nu e vorba neaparat de ajutor cat de controlul a ceea ce se negociaza pentru noi. Daca accepta o scadere sau mai stiu eu ce?
Voi veti fi in strada si ea la intalnire. De asta insist sa fie si cineva de la noi. Sper ca m-am facut inteleasa

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

lavinia sandru impreuna cu organizatoarele protestului

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

Nimic nu-i intamplator!

as merge si eu din suflet, dar nu pot ca vin ai mei de la departare si nu i-am mai vazut de jumatate de an.

dar sunt convinsa ca sunt pe forum mamici care ne-ar reprezenta alaturi de tine cu BRIO.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

lavinia sandru impreuna cu organizatoarele protestului pampersilor

ca pana una alta pampershii astia aruncati ne-au facut vedete celebre

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Normal ca suntem de acord. Eventual sa vorbim si cu miresicile, poate vrea sa mearga si cineva de la ele.
E ok denumirea pentru ca asa ne stie toata lumea. Nu are rost sa schimbam asta.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

as ramane non-stop conectata la forum, dar bebelusul meu din burtica are nevoie de putina odihna. mamica lui s-a agitat asa rau in ultimele zile ca sarmanul puiut o loveste numai la ficat si-n coaste.

ne reintalnim maine dimineata. sa dea Domnul sa fim mai linistite, cu multa initiativa si din ce in ce mai multa putere de lupta.

cum suna mesajul stimabilului presedinte? ceva in genul ca de indemnizatiile mamelor nu se va atinge guvernul, sau daca o va face va fi MINIM?? oare cum mai adoarme minunatul nostru guvern??

cata nedreptate trebuie sa cunoasca copilul meu inca nenascut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

as ramane non-stop conectata la forum, dar bebelusul meu din burtica are nevoie de putina odihna. mamica lui s-a agitat asa rau in ultimele zile ca sarmanul puiut o loveste numai la ficat si-n coaste.

ne reintalnim maine dimineata. sa dea Domnul sa fim mai linistite, cu multa initiativa si din ce in ce mai multa putere de lupta.

cum suna mesajul stimabilului presedinte? ceva in genul ca de indemnizatiile mamelor nu se va atinge guvernul, sau daca o va face va fi MINIM?? oare cum mai adoarme minunatul nostru guvern??

cata nedreptate trebuie sa cunoasca copilul meu inca nenascut?

Du-ti burtica la culcare si alunga toate gandurile negre. Somn usor!

Ei dorm linistiti, fii convinsa.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Curtea Drepturilor Omului, CNN-ul, martienii...haideti sa ne pastram realismul. Disperarea asta nu ajuta la nimic. Avem acum un drept (pentru ca exista o lege in vigoare in momentul de fata) si este normal sa protestam la orice incercare de a ni se ciunti din el mai mult sau mai putin. Avem cumva datoria asta nu numai pentru noi cele direct afecatate si interesul nostru in anii imediat urmatori, cat de ce nu si pentru generatiile urmatoare. Intr-o conjunctura discutabila s-a obtinut acest drept ce ar trebui sa stea drept exemplu si pentru alte tari cu posibilitati financiare mai puternice. Caci oricum nu exista "masura nesustenabila"...ci exista prioritati. Prioritatea si interesul pe termen lung al oricarei civilizatii ar trebui sa fie incurajarea natalitatii, caci fenomenul de imbatranire a populatiei poate pune oricand in dificultate chiar si cele mai stabile sisteme economice, asa cum se si intampla acum in cateva tari din Europa. Cert este ca in Romania nivelul salarial nu permite unei familii tinere sa se intretina dintr-un singur salariu, fie el si mult peste salariul mediu pe economie. Oamenii nu fac copiii pentru acesti bani, dar cert este ca daca nu isi permit financiar nu au cum sa faca copii...iar daca asteapta pana la varsta la care si-ar putea permite (30-35) nu le garanteaza nimeni ca tratamentele de fertilitate vor avea rezultatul scontat, plus ca trebuie sa le plateasca si pe astea din buzunar. Este cred eu si in interesul statului ca femeile sa nu fie nevoite sa astepte a doua tinerete pentru a face copii, evitand astfel riscul mai mare de complicatii in timpul sarcinii, incidenta mare a cezarienelor si in cel mai rau caz copii cu diverse maladii genetice la al caror tratament statul ar fi obligat sa contribuie. Un copil crescut de mama sa pana la 2 ani este un copil in minus intr-o cresa, un copil mai putin expus "imunizarii" la o varsta la care si cea mai mica viroza inseamna spitalizare, un copil echilibrat emotional.

In ceea ce priveste trimiterea la exeplul pensionarilor de la care se taie...eu chiar sper sa nu se intample asta, este un gest de principiu (caci in cele mai multe cazuri suma din care se taie este si asa atat de mica incat gestul pare simbolic) inacceptabil intr-o societate civilizata. Ar fi o mare nedreptate sa se intample asta si in nici un caz o justificare pentru a taia si din drepturile mamelor. Chiar este putin trist ca la protestele organizate de pensionari nu s-au alaturat si persoane neafectate in mod direct dar care dezaproba gestul...poate cei mai tineri muncesc si nu au timp de proteste...sau poate traim vremuri in care fiecare categorie sociala este concentrata strict pe a gasi solutii la propriile probleme.

Din toate discursurile de acum ale tovarasului iubit s-ar putea trage concluzia ca nu exista decat doua mari conturi. Cel in care intra banii din taxe si impozite si cel din care se platesc salarii si alte drepturi banesti. Ma intreb...nu cumva mai exista si un cont de cheltuieli complet ignorat de Base in discursurile lui? Cel din care se pun si se repun borduri, se planteaza panselute (astea mor repede si trebuie inlocuite des) in parcuri (10 oameni platiti din banii statului sapa intr-o zi de lucru 5m de pamant), se ingradeste linia de tramvai, se ingradeste fiecare pom in parte!!!, se poleiesc biserici, se ridica catedrale, se innoiesc parcuri auto, se organizeaza fel de fel de chiolhane de protocol, etc...Oare de acolo nu se poate taia chiar nimic? Cred ca este necesara de fapt o revizuire a prioritatilor...si poate nu mai e nevoie sa taiem nimic de la nimeni.

Mergi la inceput

imi cer scuze...am fost cam incoerenta in ultimul mesaj. dar ma cuprins disperarea si oboseala...dar stati linistiti domnilor din guvern!! puterea mea ca si mama depaseste cu mult incapatanarea si incompetenta voastra.

asta fiind mai mult un mesaj pentru "opozitie", mai ales ca sunt convinsa ca suntem ascultate si urmarite.

Mergi la inceput