HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fetele nu stiu daca e bine sa dati la straini..ganditi-va ca la ei nu exista lege cu 2 ani..nu stiu daca e bine..sincer...sa nu dam in altele..

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

eu una nu cred...sa spun si de ce..
poate daca trimitem acolo ar trebui si sa facem o echivalare a sumei primite de mamici aici cu dolarii americani..sa vada in ce mizerie traim...ca sa nu mai zic ca la noi toate sunt mai scumpe decat in state!!
Ar trebui sa spunem si ca aici nu avem crese, nu avem institutii unde sa ne lasam copii...bunicii in Ro ies la pensie la 65 - 70 de ani..deci este exclusa si aceasta posibilitate, iar bona...unele mamici nu castiga cat ar trebui sa fie platita bona..altele ar plati bona si ar mai manca...aer!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

fetele ma gandesc la subiectul mesajului catre CNN sa trecem ceva de genul "Mamele din Romania cer ajutor: Guvernul le condamna copiii la cersetorie"

De asemenea, as vrea sa facem o introducere la comunicatul nostru de presa in care sa specificam pentru ce protestam.

Ideal ar fi daca fetele care mai comunica cu presa (camy, elara si cine mai are "pile) sa vorbeasca la antena 3 si la realitatea sa ne ajute sa luam legatura cu cnn, euronews, mediafax si sa le trimitem si filmuletele care deja au aparut cu mamicile "protestatare".

Ce ziceti?

uite, o sa vb maine, azi e prea tarziu...dar si eu cred ca este nevoie de o introducere, pentru a intelege lumea ca de fapt nu avem nici conditiile pe care le au ei..asta ca sa nu se spuna ca stam 2 ani, dar aceleasi conditii bune ca si afara!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Nu stiu daca mamele sint chemate sau nu la negocieri, precum sindicatele, daca basescu se preface ca le asculta si pe ele, dar daca e cazul sa se ajunga la negocieri, persoanele care merg trebuie sa fie extrem de stapine pe sine si sa nu aiba accese isterice. Stiu, in conditiile date nervii cedeaza usor, dar o femeie care urla si nu-si sustine logic punctul de vedere e un caz pierdut.
Este clar ca nu va mai ramine procentul de 85% din salariu pentru ca daca nu fac o reducere de minim 15 % (ca la pensii), atunci nu vor mai putea aplica nicio masura din cele deja stabilite. Nu sariti pe mine sa-mi spuneti ca un copil e mai important decit un pensionar sau decit un profesor, pentru ca problema nu se pune asa: se fac reduceri la absolut toate nivelurile bugetare, procentul in care se fac depinde intr-o mica masura de cit de puternica e vocea celor afectati.

Natasa are dreptate, dar avem noroc ca legea inca nu este scrisa! Repede, sa facem in asa fel incat pana luni, sa trimitem comunicatele de presa si in afara tarii!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetele eu zic ca in paralel sa ne focusam si pe actiunea in instanta

ia uitati aici

http://www.facias.org/

avocat.... actiune...!?

cine are exp aici?

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

acum m-am uitat la stirile de pe Antena3. A vb Vass, au aratat si reportajul cu mine, si Vass a spus ca [b[s-a luat hotararea.. -25% din cei 85%

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

camy[/b] m-am uitat la stirile de la 7, dar nu te-am gasit.

ai un link? ca tare as vrea sa te vad

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da camy, asa este..ar trebui expusa toata situatia..dar nah, acum cum decideti si voi, sper ca nu va supar ca ma mai bag si eu..dar si eu sunt extrem de afectata..mi-a crescut tensiunea de cand cu asta si mi-e si frica sa ajung la miting ( sa nu nasc..ca doctorita mea m-a cam amenintat ieri sa am grija)

my somebody....

30+ cu

Mergi la inceput

Ca sa reusim trebuie sa fim UNITE, MULTE, PUTERNICE, LUPTATOARE, PREGATITE...

Se poate face ceva...INCA..eu asa cred, altfel...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:

da camy, asa este..ar trebui expusa toata situatia..dar nah, acum cum decideti si voi, sper ca nu va supar ca ma mai bag si eu..dar si eu sunt extrem de afectata..mi-a crescut tensiunea de cand cu asta si mi-e si frica sa ajung la miting ( sa nu nasc..ca doctorita mea m-a cam amenintat ieri sa am grija)

my somebody....

30+ cu

nu ne suparam, prin ce ai spus tu ne-ai dat ideea ca ar fi bine sa facem si o introducere, pentru a ne intelege lumea cu adevarat!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:

my somebody....

30+ cu

si pe tine te iertam, stai mai bine acasa! bebele este cel mai important! Sanatatea lui!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

acum m-am uitat la stirile de pe Antena3. A vb Vass, au aratat si reportajul cu mine, si Vass a spus ca [b[s-a luat hotararea.. -25% din cei 85%

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

camy[/b] m-am uitat la stirile de la 7, dar nu te-am gasit.

ai un link? ca tare as vrea sa te vad

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

stirea nu au dat-o la ora 19:00 ci la 14:00 si 18:00, dar o puteti vedea aici

http://observator.antena1.ro/social/Protest-cu-pampersi_10882.html

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput