HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 33
![](images/user_woman.png)
Luna9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 fetele nu stiu daca e bine sa dati la straini..ganditi-va ca la ei nu exista lege cu 2 ani..nu stiu daca e bine..sincer...sa nu dam in altele.. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
noi militam pentru o respectarea unei legi aflate deja in vigoare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna9 spune:
citat din mesajul lui lalala13 fetele nu stiu daca e bine sa dati la straini..ganditi-va ca la ei nu exista lege cu 2 ani..nu stiu daca e bine..sincer...sa nu dam in altele.. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu stiu fetelor... eu ma gandesc la toate variantele si la toate ajutoarele pe care le-am putea cere si dinafara tarii... sa facem de ras guvernul asta de cacao care ne incalca toate drepturile obtinute legal...
eu nu zic ca facem bine sau nu, dar ma dau cu capul de pereti stiind ca nu avem multe sanse sa ne iasa ceva cu protestul...
Natasa spune:
Nu stiu daca mamele sint chemate sau nu la negocieri, precum sindicatele, daca basescu se preface ca le asculta si pe ele, dar daca e cazul sa se ajunga la negocieri, persoanele care merg trebuie sa fie extrem de stapine pe sine si sa nu aiba accese isterice. Stiu, in conditiile date nervii cedeaza usor, dar o femeie care urla si nu-si sustine logic punctul de vedere e un caz pierdut.
Este clar ca nu va mai ramine procentul de 85% din salariu pentru ca daca nu fac o reducere de minim 15 % (ca la pensii), atunci nu vor mai putea aplica nicio masura din cele deja stabilite. Nu sariti pe mine sa-mi spuneti ca un copil e mai important decit un pensionar sau decit un profesor, pentru ca problema nu se pune asa: se fac reduceri la absolut toate nivelurile bugetare, procentul in care se fac depinde intr-o mica masura de cit de puternica e vocea celor afectati.
AB_AC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna9
nu stiu fetelor... eu ma gandesc la toate variantele si la toate ajutoarele pe care le-am putea cere si dinafara tarii... sa facem de ras guvernul asta de cacao care ne incalca toate drepturile obtinute legal... eu nu zic ca facem bine sau nu, dar ma dau cu capul de pereti stiind ca nu avem multe sanse sa ne iasa ceva cu protestul... |
Daca vor vrea sa preia stirea o vor prelua oricum. Daca le scrieti voi aveti o sansa sa spuneti punctul de vedere. Insa daca nu vreti sa fiti titrate cu "pierderea privilegiilor" ar bine sa puneti alte puncte forte ale cauzei nu legalitatea ca nu tot ce-i legal in .ro e si rezonabil.
- ca a va obliga sa reintrati in campul muncii acum cand somajul e ridicat risca sa coste mai mult pentru ca majoritatea vor fi concediate si indemnizatiile de somaj tot din buget se scad
-ca nu exista infrastructura si ca ingrijirea copilului nu se poate deduce din taxe
si ar mai fi destule lucruri de bun simt de zis.
Luna9 spune:
Noi militam sa nu se taie nimic de la copii.
Evident ca nu suntem de acord nici cu reducerea pensiei la batrani.
Nu exista grade de comparatie intre oameni sau ceva de genul "pe cine infometam azi? pe babuta de la colt sau pe bebelusul din carutul albastru?"
Dar parca si 25% e prea de tot!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
am comunicatul inlimba engleza
nu pot sa mai stau, tb sa culc acum copilashii
cui il trasnmit?
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
nu va suparati dar am zis si eu sa nu dam in altele..
eu sa stiti ca am auzit de la cunostine ca vin la protest luni..auzisera de la tv..si vin si cu copii
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Luna9 spune:
iti dau PM cu adresa mea de email
nu voi posta nimic in seara la celelalte agentii din afara tarii.
eu una reactionez dupa impuls iar acum sunt... de la atata disperare.
pana maine dimineata poate vin si celelalte fete si ne mai sfatuim, desi consider in continuare ca ar trebui sa dam stirea si in afara...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
...ca pana la 3 ani ( varsta cand teoretic ar fi primit in gradinita)nu ai nicio varianta de ingrijire a copilului :
- cresele sunt EXTREM de putine si chiar si in alea putine conditiile sunt mizere si nu sunt supravegheati copiii ( sunt 2 ingrijtoare cam la 30 de copii- risc de accidente, chiar f grave)- pot face si un reportaj, daca vor...dar iar ajungem la prezentarea Romaniei ca in lumea a treia
- ca a angaja o bona nu se poate face legal ( deci si veniturile bonei sunt la negru, iar tu ca parinte nu ai nici o parghie legala de a responsabiliza si trage la raspundere persoana respectiva)
nu uitati ce scria Alra din Belgia : o da statul 85 % din venit timp de 2 ani dar apoi nu acoda nici o facilitate copiilor, niimic : doar o alocatie care nu inseamna nici macar 10 euro!
si da, se poate merge f bine pe neretroactivitatea legii!
ma mai gandesc.........
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
citat din mesajul lui ariadnabr Camy- mergeti inainte! Indiferent de orice hotarare si orice spun ei, voi iesiti acolo sa va spuneti punctul de vedere. Punct. Voi aveti puterea de a-i pune la punct...Nu are rost sa plangeti, sa fiti speriate, sa o dati inapoi sau sa mai plecati urechea la minciunile lor. Madalina , mami de 2 spiriduse ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) ![]() |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Cami,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](buggy.gif)
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE