Bobocei de sept-oct 2008 (285)
Raspunsuri - Pagina 22
elly_16 spune:
Nerantula incearca sa te relaxezi, poate sa citesti o carte placuta sau sa vezi un film vesel, nelinistea nu va face bine nici tie si nici bebelinei. Gandeste-te ca Gruia e fericit acolo, se joaca, e in centrul atentiei, stiu ca e usor de zis si greu de facut, si pe mine ma incearca aseleasi sentimente de gelozie cand Bianca pleaca de langa mine, chiar si numai pt. cateva ore, dar trebuie sa te gandesti ca lui ii e bine acolo, cu buni. Iti doresc multa liniste!

nushulica spune:
alexa imi pare rau ca te simti asa rau si ca vomiti!
n=o sa uit niciodata ce stare de rau am avut si eu la sarcina asta fata de prima...doamne credeam ca nu se mai termina zilele "gretoase" si david tragea de mine...ehh e greu daaar trece![]()
adadin fericire pt mine(sau pt tine)
recent am mancat tortul cu 3 feluri de cioco facut de moi
pt ziua soacra=mii....altfel nush cum faceai dar printr-un curier ceva trebuia sa trimiti o felie si la iasi![]()
de
David si
19+
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elly_16
Ar fi fost o varianta, dar Opel are sotul si n-as vrea 2 masini la fel in familie, mi se pare lipsa de imaginatie Mami de Bianca MariaBianca |
hahhahhahahaaa

AlexaM spune:
Nushulica
. Abia astept sa treca...inca mai aceeasi stare. Matei doarme cu tati si se aude sforait in interfon...oare de la care o fi???!!!....si eu cred ca ma bag in pat daca pot sa stau acolo...![]()
![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
5+
Paula-Laura spune:
Ada
Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!
Iar cu oboseala dupa ce incepi munca, eu zic ca nu e cazul sa iti faci probleme. La munca e mai usor decat o zi intreaga acasa. Cu tot cu criza 
Nerantula bine ca ai scapat de pasul asta. Sunt sigura ca rezultatele vor fi bune 
Nocom de la vremea asta naspa ti se trage
si
Bine ca Daria e ok
Piolica te contrazic! In Istanbul e mult mai groaznic sa conduci
Mai ales daca prinzi vreun meci cu Besiktas
Pe mine m-a marcat modul in care un nene facea dreapta de pe banda a 3a si semnaliza cu mana pe geam ![]()
Babytza
soricelul sa ii treaca buba
Pana la urma nu i-am dat zinnat lui Mihnea, am ramas pe augmentin (am vorbit cu pediatra lui si cu cumnata mea si am hotarat ca nu avea rost sa ii dau 2 antibiotice diferite, mai ales ca augmentinul incepuse sa isi faca efectul, nu mai avea febra). Mihnea acum e bine, plin de energie, nu il mai doare gatul, in schimb ne manaca urechile de alintat ce este
S-a obisnuit sa i se faca toate poftele si daca indraznim sa ne abatem tipaaaa
O sa am de munca cu el acum 
Miercuri dimineata merg cu el la control, sper sa fie totul ok si sa ne intram in ritm din nou
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Nu v-am povestit ce tare a sforait Mihnea de miercuri pana sambata
Nu as fi crezut ca o bucatica de om poate sa sforaie la fel de tare ca un om mare! Reusea sa ma trezeasca in timpul noptii cateodata si taica-su il auzea din sufragerie 

Acum ca e mai bine imi da mana sa rad ![]()
L-am culcat in seara ata la el in camera, dupa ce cat a fost bolnav a dormit cu mine. Sunt curioasa pe la ce ora vine la noi in camera in vizita 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
Nerantula, ce a fost greu a trecut!
sanatate multa iti doresc, sper sa treci repede peste aceasta perioada si sa iasa asa cum iti doresti!
Elly, nu mai apleca urechile la toate vorbele, multi vorbesc total in necunostinta de cauza. Hehehe, ce priviri mi se mai arunca si mie, insa din totdeauna nu le-am pus la inima, ba din contra pe unii ii mia si atatz :)
Culmea e ca eu chiar as vrea sa incep procesul de intarcare. In ultimul timp, atunci cand sunt cu ea, Thea vrea tzitzi din 5 in 5 minute: e felul ei de alint acum, nicidecum de hrana.... iar eu nu am puterea sa ii refuz dreptul de a fi un pic alintata :)
iar cu intarcarea ne miscam foarte lent, am inceput de vreo cateva saptamani sa ii dau si lapte parmalat prima crescita sau humana. In prima faza l-am dat combinat cu cereale dimineata, apoi incerc sa o conving sa il bea si simplu, dar fara prea mare succes (bea cate 50 ml odata la 3-4 zile)
anamona spune:
hahha Piolica, e o adevarat distractie condusul in Bucuresti, cu precadere lunea si atunci cand ploua
daca te-ai dezobisnuit de apucaturile romanesti, iti recomand sa vii in tara cu o luna mai tarziu (dupa 15 iunie) lucrurile devin extrem de plictisitoare pe strazile patriei :D
kllemi spune:
nushu deja ai ajuns la jumatatea sarcinii....uuuaauuuu ce repede a trecut.....asa vad eu de afara ![]()
ramo merci mult de sfat
....si lasa timida plingacioasa in pace ca o sa ii treaca ei 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
laureta spune:
Ada La multi ani inca o data![]()

Nerantula bravo ai scapat
. Acuma fi calma si stai numai in pat. Tinem pumni sa iasa perfecta analiza ( oricum sunt sigura ca asa va fi)

Bianca Maria