Bobocei de sept-oct 2008 (285)
Raspunsuri - Pagina 23
kllemi spune:
Fi-mea numara: un, do, tei, papu, cin, ciase, sap, op, cece -adica zece...intotdeauna il sarim pe 9 nu cred ca ii place cum suna
...sau cred ca vrea sa termine mai repede ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura La munca e mai usor decat o zi intreaga acasa. Cu tot cu criza ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Lasa domne copilul sa fie rasfatat, ca maine creste si n-o sa mai vrea sa va vada ca nu sunteti coole
ALexa, eu tin minte ca imi mai trecea greata cu fainoase: biscuiti uscati, nu sarati ci normali, paine goala. Oricum am invatat lectia: greata trecea cand mancam ceva, paradoxal, ca in rest eu am avut greturi foarte crancene si nu suportam sa ma ating de nimic :). Imi faceau bine si sucurile de citrice - gref mai ales, dar nu in momentele gretoase si pe parcursul zilei uportam mirosul din taxi, aveau dorizantele alea. Sper sa te lase repede!
Io scriu du donsoara atarnata de-o tzatza, sta fix ca un vitel, eu pe scaun, putin aplecata, ea in picioare sub bratul meu drept isi face de lucru.
Eu imi caut de lucru, fie acasa fie pur si simplu in alta parte, vreau sa nu ma mai intorc la vechiul serviciu, e si departe, ma tin mult, nu ma mai atrage domeniul in sine si chiar imi doresc sa fac ceva nou.
nushulica spune:
dap klemi am ajuns la jumate....dar abia de acum incepe greul
burtoi mare,kile multe,40 de grade afara si david duracell
cum suna?
e tare fii=ta ca numara pan'la zece,dadu de la cinci incolo nu mai zice neam sa-l picuri cu ceara
dar pana la 5 numara dupa mine frumos si regulamentar
de
David si
19+
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi Fi-mea numara: un, do, tei, papu, cin, ciase, sap, op, cece -adica zece...intotdeauna il sarim pe 9 nu cred ca ii place cum suna fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Felicitari! Sunteti super-tari... in cazul asta cred ca noi suntem codasii, ca Bianca nu are in vocabular decat 7 cuvinte. Atat. Si nici macar nu vrea sa mai spuna altele, nici nu vrea sa incerce sa spuna dupa mine...
elly_16 spune:
Anamona mult succes cu intarcatul!
Pt. Bianca, tzitzi e sursa de hrana, nu de alint, cateodata vrea la 1 ora dupa ce a supt si a golit sanii si bineinteles ca trage in gol si se enerveaza si incepe sa planga, din cauza asta, cand mai cere, ii spun ca-i dau mai tarziu si o pacalesc fie cu un biscuite sau altceva. Am incercat sa-i dau lapte praf, dar nici macar nu vrea sa se uite la el, mai ia cateva guri de lapte UHT, dar nu mai mult.
_irina_ spune:
la miez de noapte
In primul rand Ada la multi ani fericiti!
Si tot in primul rand Nerantula numai bine in continuare si nu-ti mai face griji, bobitza e perfect(a)!
Dya eu nu stiu domn'le cum e cu provincia asta, eu sunt mitica ![]()
Nerantula spune:
Neatza!
Poftiti la cafeluta, ceai, pepsi, laptic, suc si ce va mai doreste sufletelul!
De ce m-am trezit eu de la 7, daca nu trage nici un cupil de mine?? 
Azi se anunta o zi frumoasa, numai buna de intalneli prin parcuri
, ia mobilizati-va, mamici de bobocei, ca acusi incep caldurile cele mari si nu ne mai putem intalni. Peste 2 saptamani va mobilizez eu, ca am cu ce
, insa pana atunci m-as bucura de niste poze cu boboceii nostri in verva laolalta, ca tare bine le-ar sta! 
Anamona, sa fie cum vrei tu cu intarcatul, dar te poti astepta la cateva luni bune de acum incolo .. asa a inceput si Gruia asta toamna, cu cativa zeci de ml la Parmalat Prima Crescita sau Humana Junior, la cateva zile, apoi iarna bea cam 50-80ml aproape zilnic cand iesea in parc cu buni, ca era cald si mergea mai bine.
Acum cateva luni am incercat eu sa ii fac un obicei care a mers, dar m-a ajutat si faptul ca, daca ma sugea noaptea destul de des, la trezire, dimineata, nu mai era nimic in sani, asa ca mergeau 100-150ml laptic la biberon, la mine in brate, cu ochii la desene, imediat dupa ce se trezea. A devenit o rutina in fiecare dimineata si il accepta, chiar daca in ultima vreme nu mai depaseste 150ml decat rar. Ii mai dadeam seara, la culcare, cat ii mai povesteam cate ceva din ce fac personajele desenate pe peretii din camera lui, insa max 100-150ml bea, apoi imi ia biberonul, il pune jos si imi aranjeaza perna sa ma asez langa el in pozitie de alaptat
Asa a fost pana acum ... si mai trag eu ceva speranta ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita