Bobocei de sept-oct 2008 (285)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Ramona multumesc tare mult pt. incurajari, chiar aveam nevoie acum sa-mi infirme cineva faza cu suferinta copilului si sfarsitul alaptarii... mi-e asa drag cand ma cauta noapte pt. tzitzi, stiu ca intr-o zi se va termina si-mi va fi nespus de dor de aceste clipe, asa ca incerc sa le traiesc la maximum. Ma necajeste insa lipsa de informare a oamenilor, faptul ca toti sunt experti in a da sfaturi, indiferent daca au trecut sau nu prin momente asemanatoare, rautatea lor cu care infiereaza si pun la zid, mai ales cand e vorba de persoane apropiate... Chiar soacra-mea a tinut sa-mi spuna despre o vecina de-a ei care si-a alaptat copilul pana la 2 ani si care facea parte din etnia rroma, m-a enervat la culme comparatia asta
Va multumesc din suflet pentru sustinere, mai ales dupa atatea rautati pe care le-am auzit in ultimul timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

elly, rr... e si ei oameni, nu te supara pe socrella .

Iaca faza, pe 29 am o nunta tocmai la galati so socrella (a mea desigur) plus mama ei (deci strabunica Andei) ziceau s-o las pe Anda la ele, la mai bine de 70 de km departare, la tara, peste noapte iar eu sa merg linistita sa-mi tocesc pantofii. Eh, va merge sorella (nu socrella) cu noi, ca macar asta a mai stat cu fi-mea in ultima vreme si macar stiu ca ii mai stie ultimele naravuri, iar eu voi putea oricand sari de la o hora la o portie de iubit si tzitzi. Ma bate gandul s-o aduc o vreme si la resto dar cred ca dansul incepe destul de tarziu. Sa vedem, sondam terenul. Oricum, ce parinte sunt eu s-o las brusc pe fi-mea in alta parte in conditiile in care ea se adapteaza greu acum si la oameni noi si la locuri noi? Sa ii spuna uite ce rea e anduta, ca plange, nu e fetita cuminte sau te mai miri ce chestie inofensiva le mai da prin cap. Sunt de acor ca o sa uite de mine si i-ar fi bine pana la urma, soacra-mea ii poarta bine de grija, dar deocamdata nu sunt deloc pregatita sa ma intarc.

Ca mi-am adus aminte, babytza, si eu am o timida urlatoare, cand vb cineva cu ea isi baga capul intre picioarele mele si urla. E o faza normala, impresia mea e ca nu stie sa gestioneze situatia, crede c-o las cu oamenii aia (deci sindrom de separare). In conditiile astea n-o pot expedia in provincie decat cu mine cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nocom imi pare rau de ziua avuta!

nerantula aniversare faina si multi, multi ani inainte impreuna!

elly
nu am vazut postul tau ca nu prea am citit in urma, asa ca nu stiu exact care-i problema cu alaptatul, dar daca ai nevoie de incurajari iti spun si eu, mama care nu a reusit sa-si alapteze puiul, ca mi-e ciuda de mor ca n-am putut sa o fac si ca nu trebuie sa-ti pese de nimic din ce spune lumea pentru in cazul asta cu siguranta tu sti cel mai bine!

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Elly, eu am devenit imuna.
Asa..si?E alaptat..si?Am 'suportat' totul de la priviri lungi, la uimire, la admiratie, la oaresce dispret....drept sa iti spun nu ma mai afecteaza de nici o culoare.
Nu am nici o intentie sa il intarc pentru ca nu este nimic care sa ma preseze.Cat o vrea o vrea..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

elly, rr... e si ei oameni, nu te supara pe socrella .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Nuuuuuu, vai de mine, cum sa ma supar pe ea... uite asa-mi vine s-o dragalesc
Abe multumesc mult pt. incurajari . Sunt sigura ca la bebe2 vei alapta si tu cel putin cat minoritatile
Sper sa nu te superi pe mine ca am citat-o pe socrella.

Mergi la inceput

Da, tzitziri, si eu incerc sa devin imuna, dar cateodata imi vine sa le crap capul cand ii aud cum abereaza... oricum voi pune mereu dorintele copilului meu mai presus de prejudecatile oamenilor, iar daca ea vrea sa suga in continuare, voi continua s-o alaptez
Multumesc inca o data pt. sprijin, conteaza enorm pt. mine, imi da mai multa incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mai, eu in 90% din cazuri am fost intampinata cu admiratie de persoanele care au auzit ca alaptez inca (nu includ si abtinerile absolut neutre) sau poate am eu tendinta sa ii remarc numai pe acesti oameni?
Eu sunt bine, cred, stau mai mult in canapea, ma misc in reluare .. am vrut sa pun niste flori in vaza si cand am ridicat vaza din chiuveta pe blat, am simtit o intepatura la locul intepaturii de azi, deci chiar nu prea vreau sa ma avant la nimic ..
Si mi-e dor de mor de puiul meu ..........
Am primit de la sot o papusica verde .. noi nu stim inca ce e, vineri probabil vom afla, cel mai tarziu luni, insa asa simt, ca e fetita

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula treci in pat! Gruia e bine cu buni asa ca incearca sa profiti de timpul asta liber sa faci ce n-ai mai apucat de mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, Ramo, dar nu stiu cum sa spun ... e putin nelinistitoare atata liniste Imi spune buni ca nu are nici o problema acolo, o plimba peste tot pe matusa-mea (sora mamei), cand incerc sa vorbesc cu el la telefon sta cateva secunde, apoi fuge la joaca .. is geloasa, frustata
Mai rasfoiesc o carte .. si stau cu ochii pe voi si pe indemnizatie (la stiri)

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

La multi, multi ani fericiti Ada!!

Imi pare bine ca totul a fost ok Nerantula, si sper sa reusesti sa te linistesti si sa nu te mai fortezi sa faci nimic. Eu in locul tau nu m-as ridica decat sa ma duc la baie...rstul...sa astepte!

Eu ma simt tare rau...Am vomitat azi de vreo 6 ori la munca. Si aveam si sedinta...s-a ales prafu'... Sper sa n-o tin asa pana...la 4-5 luni. Cel putin inca nu ma doare capul...

Apropo de intarcat...Matei s-a intarcat singur incet incet. Nu am insistat. El a fost ok, pe mine nu m-au durut deloc sanii...nici macar o picatura n-a curs dupa ce n-a mai supt deloc...
Asa ca sigur se poate...cand e copilul pregatit.

Multa sanatate tuturor!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

5+

Mergi la inceput