Bobocei de sept-oct 2008 (285)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumiiiiiiiiiiii..... ce face-ti?? pe unde umbla-ti?? sper ca nu cu probleme

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, acum ne-am adunat si noi de e drumuri, am fost la mama naibii, in Pipera, sa-mi schimb permisul de conducere. A fost o adevarata aventura!!! Jos palaria in fata voastra ca puteti sa conduceti in Bucuresti, mie mi s-a parut sinucidere curata. Nu se stie de semnalizator, de benzi...e mai rau ca la Istanbul.

Chiar daca mergeati in parc noi nu aveam cum sa ajungem.... eu o s fie din nou la Bucuresti lunea viitoare si poate vineri saptamina viitoare. Daca aveti timp / chef si e vreme frumoasa poate ne vedem.

Ada, La multi ani! Sa ramai asa cum esti, un om extraordinar, plin de voiosie toata viata ta.
Nerantula, ma bucur ca ai scapat de procedura, multa rabdare iti doresc pina vin rezultatele.

O zi buna va doresc. Sper sa se schimbe vremea ca e super nasol, si eu care ma laudam peste tot in Franta ca vin la soare... pfiuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom bine ca nu e nimic grav cu Dariuta.
Nerantula stiam ca sotul tau mai are o fetita dar eu credeam ca tu ai fost mai inspirata si nu te-ai casatorit asa tanara ca mine de exemplu.Cand eram tanara vroiam sa ma marit acum de ex daca m0ar intreba cineva as zice ca e timp ca doar toata viata esti maritata apoiCum te simti??
Iar cu Gruia stiu cat iti e de greu uite de ex eu sunt la sc acum si m-a sunat bua bucuroasa sa imi spuna ca s-a trezit A si ca a mers direct la ea in brate sa il pupe.Pe de o parte ma bucur ca se obisnuieste dar pe de alta parte plange sufletul in mine ca nu sunt eu acolo cand se trezeste sa il pup.Sa nu dati cu rosii dar e invidie de mama cangur.As vrea mereu sa fiu langa el

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Pio bine ati ajuns in Ro.Stii tu vorba aia ,,Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Cum ati calatorit?Elsa cum se simte???Voi sunteti amandoi din Bucuresti??

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ada, La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa si la fel sa-ti fie si familia!

Nerantula, La multi ani! sa fiti fericiti si sa va iubiti 1000 de ani! Deci e fetita? yupeeeeeee! tin pumni sa-ti revii repede dupa amnio si rezultatul sa fie bun. 2 saptamani, uffff, ce mult timp!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Diana, merci frumos. am calatorit bine, am ajuns cu bine, chiar daca taromul a avut 2 ore de intirziere...noroc ca am ramas in Bucuresti, ca daca era sa venim pe undeva prin tara nu stiu cum naiba faceam.
Nu, niciunul nu sintem din Bucuresti, cu toate ca eu de la 14 ani am trait aici pina am luat drumul 'pribegiei'. Sotul meu e francez, nascut in vestul Frantei, iar eu sint prahoveanca, la origini, cu buletin de bucuresti:) si permis nou, in curind. hihihi.
Stam la sora mea acum, insa maine luam drumul catre Ploiesti si speram, daca e vremea frumoasa, sa mergem pe la Sinaia, Brasov. O sa vedem.

Elsa e mai bine acum, insa gingiile sint cam varza... sper sa iasa caninii cit mai repede, ca o chinuie cam tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Fetelor, multumesc f. mult pt. ajutor.
Fosta masina era Fiat Grande Punto, de care m-am indragostit de cum am vazut-o prima data , de-aia am devenit fan Fiat, stau f. bine la capitolul design si confort. Imi doresc un portbagaj ceva mai mare, cand am achizitionat Punto nu aveam in plan marirea familiei, iar daca bagam caruciorul, nu mai era loc si pt. altceva. E f. frumoasa si Octavia, dar deocamdata nu vreau sa fac un efort financiar prea mare, mai ales cu vremurile astea... . Mi-a facut cu ochiul si o Mazda 3, dar depaseste cu mult bugetul
Kllemi eu am aspiratorul asta [url="http: //www. samsung.com/ro/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/bagless-type/VCC9150H31/GEN/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=" / url]. Nu e cu apa, dar trage f. bine, l-am cumparat asta iarna si sunt f. multumita de el.
Nerantula LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!! Sa va bucurati impreuna de copii, nepoti, stranepoti, stra-stranepoti... samd!
Piolica bine ai venit in Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ADA!
Iti doresc tot binele din lume si muuulta liniste pe toate planurile. Mi-e tare dor de tine, vreau sa te vaaaad!

Mi-e tare dor si de Nikole si de fapt mi-e dor sa ies cu gasca vesela prin parc.

Alexa, Eva, felicitari pentru II! Bebei sanatosi si sarcini usoare va doresc!

Nerantula m-am gandit la voi azi, sper ca esti bine si Gruia la fel. Va trece!

Elly, mi-a ramas in minte mesajul tau despre criticile dspre alaptare. Revino-ti, trage aer in piept si mergi mai departe chiar si dupa 2 ani daca puiuta ta vrea si respir-o prin toti porii ca nu va mai fi la fel cand se va termina, mai ales ca dupa doi ani vom lucra si oricum alaptarea se va rari vramd-nevrand. Pana la urma toti copiii se intarca si nu e nevoie ca ei sau mama sa sufere. Nu stiu de ce asa multa lume asociaza si inceputul si sfarsitul alaptarii cu suferinta.

Feli, Babytza multa sanatate puilor. De asemenea multa sanatate celor care au racit in diverse stadii, imi pare tare rau cand citesc despre cum se chinuie cu boala atat de mici.

Kllemi, cred ca indiferent de ce marca alegi, e bine sa te uiti sa aiba putere mare (nr de watt-i - trage mai bine pentru ca e motorul mai puternic) si sa aiba filtru si cutie in care se strange praful, e mult mai usor de evacuat decat sacul si gunoiul se compacteaza, nu te mai umlpi de praf. Eu am un zanussi mic de 180 de W cred, n-a costat nici mult, vreun milion opt sute cred, l-am luat acum un an si ceva si are filtru lavabil. L-am curatat de vreo 2 ori pana acum deci nu e mare chestie. Gunoiul nu iese ca un bloc dar reusesc sa golesc cutia direct la cosul de gunoi fara sa ma sufoc.

Mergi la inceput

Ramo cred ca aspiratoru tau are 1800 de W ca 180 e mult prea putin daca e vb de puterea lui totala aia scrisa pe el.Daca e puterea de aspirare se poate sa fie si 180.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

1800, sunt eu cascata . Scrie pe ele cat au, eu asa am vazut.

Mergi la inceput