Bobocei de sept-oct 2008 (285)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Ada
Tiiii, m-ai innebunit cu tortul ala. M-am bagat pe trei sferturi in dulap sa-mi caut o ciocolata dupa ce am citit. Noroc ca am si gasit ![]()
Nerantula aniversare frumoasa azi si asteptare cat mai usoara. Eu sunt sigura ca va fi totul bine 
Carla &
mami
tzitziri spune:
La multi ani Ada!Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa treci peste toate greutatile si sa fie bine!Si sa fii o mama la fel de extraordinara ca si pana acum!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Xor spune:
pai ca sa-i urez Adei LA MULTI ANI intru pe forum si de la munci
...Multa sanatate, fericire si putere mamico!
Nerantula
...bine ca a trecut si ziua de azi....si...multi multi ani frumosi impreuna cu sotul tau va doresc!
Incerc sa mai intru si de acasa si sa mai si citesc din urma![]()
va pup
Nocom spune:
Buna ziua,
Ne-am intors de la dr, cica stam f bine, e doar un pic rosie in gat, in nas si are timpanul un pic inflamat. A zis dr ca nu este nici un motiv de ingrijorare, de antibiotic nici nu poate fi vorba... Ne-a dat doar nurofen si vibrocil pt nasuc. Va pup pentru grija ce ne-o purtati si pentru cuvintele frumoase...

Nerantula bine ca ai terminat si cu stresul asta. Stiu ca urmeaza 2 saptamani de asteptare, dar macar ai scapat de procedura. Sa stai linistita in patuc..
ANIVERSARE FRUMOASA ALATURI DE SOTUL TAU!!! MULTI ANI FERICITI INAINTE!!! 
kllemi eu am aspirator Zelmer wodnik duo plus, este si cu filtru de apa si cu sac, depinde cum vrei sa-l folosesti. Desi nu este nou (are vre-o 5 ani...), inca isi face treaba bine. Eu sunt multumita, il recomand. 
elly Dauna totala?!?! Si sotul tau este bine??? Norocosilor!!! Eu zic ca aveti noroc si ca aveti sansa sa va alegeti o alta masina, noua...... Dintre cele 2 as alege fara sa stau pe ganduri golful. La skoda octavia te-ai gandit? Eu am avut si am fost fff multumita de ea, inclusiv iarna, caci era 4x4. Ce zici?
dyanira spune:
Elly eu as alege golful dintre cele 2 desi mie mi-a promis sotul ca imi ia masina daca si iau permisul si mi-am ales deja vreau opel astra sau skoda fabia oi vedea atunci cand o fi vorba adica pe la vara de care exact.Tu inainte ce ai avut adica cea lovita ce e??
Nocom mama ce zi?
Kllemi eu nu pot sa te ajut ca eu am un samsung clasic obisnuit astept si eu sa se arda sa imi iau unul mai smecheros.![]()
Nerantula bine ca ai scapat de procedura.Acum trebuie sa stai linistita si sa astepti cu multa incredere rezultatele.Aniversare frumoasa..ce tineri sunteti voi in ale casatoriei doar 2 ani.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
nerantula ma bucur ptr. vestile bune pe care ni le-ai dat....sper sa nu se intample nimic in urmatoarele 2 sapt........si vreu sa-ti urez si eu muuuuulti ani fericiti alaturi de sotul tau si sa va bucurati de puii vostri 
nocom merci mult, dar sincera sa fiu nu am auzit de firma asta...l-ai luat de la noi?? 
dya
te cred....si nu faci nimic in sensul asta???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Kllemi ma chinui...il mai las sa mearga si singur dar nu vrea frate e rezistent nene...ce mai marca de marca japonez facut pe vapor
Sa imi zici ce ti-ai luat sa ma inspir si eu si poate daca vede ca i-am gasit inlocuitor se retrage si el in glorie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Kllemi ma chinui...il mai las sa mearga si singur dar nu vrea frate e rezistent nene...ce mai marca de marca japonez facut pe vapor Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |

...cu siguranta te anunt...numai asa ca sa ii faci un pic in ciuda
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nerantula spune:
Multumesc de urari! 
Nocom, imi pare rau pentru ziua ta, dar e bine ca vestile nu sunt asa de rele! Revenire rapida!
Elly, important e ca sotul e bine .. si tu ai ocazia sa te innoiesti, chiar daca alegerea e grea
. Nici pe mine nu ma inspira Fiatul, eu is cu japonezele, asa ca nu te pot influenta. Sa ai inspiratie, iti doresc!
Diana, suntem tineri in casatoria asta, dar e runda a 2-a la amandoi, nu-ti spun cat a fost inainte vechimea ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita