Azoospermia -cap 37-
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
amzu abia i au gasit cativa ametiti
a avut si diagnosticul asta
i a pigulit cate unul cate unul, din diferite mostre de sperma, numai ametiti
+16 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 amzu abia i au gasit cativa ametiti a avut si diagnosticul asta i a pigulit cate unul cate unul, din diferite mostre de sperma, numai ametiti +16 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
nu se punee. Nu se compara "maciuleala" cu biopsia.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
... si nici baietii. ![]()
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
Hei dragilor! Sunt in concediu de-o saptamana, dar n-am rezistat sa nu "bag" capu' pe forum! ma bucur mult ca scrieti! Ce sentiment de siguranta imi dati!
Amzulica, tu esti muza mea si soarele meu 

!
Si eu sunt in categoria azoo, dar va spun un lucru! Se pare ca noi am reusit sa sarim etapa "de ce noua?", poate pentru ca mereu imi spun ca viata e nedreapta si imperfecta pentru fiecare dintre noi, sub o forma sau alta! Asa ca luam tot ce e bun, azoospermia ne-a apropiat si mai mult ca si cuplu, suntem mai atenti unul cu celalalt, cantarim mai bine lucrurile, ne menajam si ne incurajam reciproc. Azoospermia nu e un handicap, asta-i clar, dupa diagnostic de azoo nu devenim altii, asa ca, bafta multa tuturor! Va anunt ca in septembrie intentionam sa intram la biopsie, FIV+ICSI, aproape ca am adunat toti banii, avem amandoi analizele hormonale f. bune (si tot carnatul de analize cerute) si credem in sansa noastra reala de a concepe un copil "pretios"! Asa sa ne-ajute Dumnezeu! Amin!![]()
Va salut pe toti, va urmaresc si va tin pumnii! Si Amzulica, urmez sfatul tau: ne relaxam maxim si ne bucuram de tot ce-i bun! No stress no panic 
![]()

aristica spune:
Care-i diferenta intre azoospermie si OATS? ...in azoospermie nu-s deloc gigei?![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
elena74 spune:
In azoospermie nu sant deloc, si poate fi de 2 feluri:
-neobstructiva: proces de spermatogeneza defect, probleme genetice, inflamatii, dereglari hormonale , etc
-obstructiva: de ex canale infundate,cu hormonale in limite normale si de cele mai multe ori cu biopsii reusite
aristica spune:
merci elena...si eu care credeam ca OATs e capat de lume...
flyhigher77 spune:
aristica: Publicat la - 11/08/2010 : 13:03:41
--------------------------------------------------------------------------------
merci elena...si eu care credeam ca OATs e capat de lume...
Acum, ca o optimista ce ma aflu am sa spun ca nici azoo nu e un capat de lume 

! Mai ales cand e de natura obstructiva si hormonalele-s beton! 

viabili in sperma