Azoospermia -cap 37-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, de acord

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

amzu abia i au gasit cativa ametiti
a avut si diagnosticul asta
i a pigulit cate unul cate unul, din diferite mostre de sperma, numai ametiti

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

MIRELA... esti graviduta? waw, ai reusit ,felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Amzulica, iti spun eu de ce ai reusit! Pt. ca nu ti-ai pierdut simtul umorului! Si ai dreptate cu regimul naturist! Si pe noi miki ne-a scos din kkt! Desi eram doar cu oligospermie!

L-a intrebat cineva pe Mircea daca fumeaza! O intrebare pertinenta! Sotul meu era fumator. Dupa ce s-a lasat de fumat, am reusit "din prima" cu bb 2, dupa cum se vede. Si asta fara niciun tratament!

Fetelor, ce mai stiti de Yoana?

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea2010 spune:

nu fumez. n-am fumat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mircea nu te-am intrebat asta din rautate ci, pentru ca sotul meu fumeaza de circa 17 ani. Acum are 3 saptamani de cand s-a lasat, iar spermograma (motilitate si forme normale) s-a inbunatatit cu 2%.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Amzulica, iti spun eu de ce ai reusit! Pt. ca nu ti-ai pierdut simtul umorului! Si ai dreptate cu regimul naturist! Si pe noi miki ne-a scos din kkt! Desi eram doar cu oligospermie!

L-a intrebat cineva pe Mircea daca fumeaza! O intrebare pertinenta! Sotul meu era fumator. Dupa ce s-a lasat de fumat, am reusit "din prima" cu bb 2, dupa cum se vede. Si asta fara niciun tratament!

Fetelor, ce mai stiti de Yoana?

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

ohoo, simtul umorului zici? Imi disparuse total pe masura ce gafam in orice faceam, imi aduc aminte ca m-am controlat si la amigdale sa nu cumva sa dea si astea infertilitate
Dar ce vad, esti iar 2 in 1 si nu ai zis nimik? Bravoooo, deci zic ca sotul s-a lasat de pipe? Pai si al meu de cateva luni dar nu "vad" nimic la mine nou.

Fetelor, lasand gluma la o parte, nu-mi revin de ce s-a intamplat la Giulesti, parca ieri urcam scarile alea blestemate sus la alaptare, l-am avut pe Luca la sala de alaturi, dar in spatele usii aceea blestemate cu card. Nu pot sa-mi revin, ma repet, este incredibil ce se poate intampla, copiii stateau si atunci nesupravegheati, spitalul ala este atat de intortocheat, daca nu-l stii bine nu stii pe unde sa fugi, pentru o mama cred ca singurul drum de fuga ar fi trebuit sa fie sus pe scara aia, viata ta ca mama n-ar mai fi contat dupa, eu asa gandesc. Dar au fost mintite, numai Dumnezeu stie ce a fost acolo.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

@elena74: multumesc mult pentru informatia legata de microdissection tese, a fost foarte utila! am contactat deja clinicile despre care mi-ai spus!

@aristica: nici nu m-am gandit ca m-ai intrebat din rautate, ce-ti veni? :) rezultatele, in cazul sotului tau, sunt incurajatoare. ce fsh are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna Mircea , ce clinici ai gasit unde se face si micro TESE?. Ma intereseaza si pe mine.

Mergi la inceput

sunt cele pe care le-a amintit elena74 aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152189&REPLY_ID=6176234

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Mircea ,ma bucur ca ai gasit un punct de plecare!

Sa ne mai scrii parearea lor despre azoo.

Mergi la inceput