Aspirante optimiste > 20 ani(498)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

asa este mada a fost furtuna, vizelie, zici ca era dupa potop la noi in spatele blocului pe strada, crengi rupte, frunze, ceva de groaza
fetelor cine se mai testeaza zilele astea?
cosmi ce mai faci parca nu ai fost la cafeluta de dimineata nu?

Mergi la inceput

bebelu cred ca te-am mai intrebat tu nu ai avut nici un simptom , ceva de la pastile dufhaston?
ca eu parca nu ma simpt bine ma incearac diverse stari apa in cura,o mica jena de voma ma gandesc ca poate ar trebui sa le iau pe cele 2 pastile seara nu 1 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

roxy,, nu te supara pe mine dar degeaba iti iei temp seara, nu are absolut nici o relevanta. pe parcursul zile temp variaza f mult indiferent de perioada in care te afli. Temperatura pe baza careia se poate face un grafic este cea luata dimineata, aprox la aceeasi ora si foarte important inainte sa te dai jos din pat.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

ahaaa, am inteles.
imi adusesem si eu aminte intr-o dupa -masasi ia sa vad cat am. si zilele urmatoare la fel, mi-am adus aminte dupa-masa si am luat-o iar.
ma las pagubasa, n-are rost sa ma incurc cu asa ceva.dimineata abia vad pe unde merg cand plec la servici.
mersi oricum de raspuns

Viitoare mamica

Mergi la inceput

roxy din acelas motiv nici eu nu sunt in stare sa-mi iau temperatura cu ma fac sambata si duminica de dimineata sa ma trezesc la 6:30 groaznic
mai bine stau asa ca io stiu sigur ca ovulez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

cami imi pare rau de masina
roxi .....tocmai mi-a dat de munka
va las cateva ore ...am nervi

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

aditzaC bine ca sa rezovat problema, ca azi trebuie sa plecam la socri si avem de parcurs peste 300 km si duminica mai mergem si la o nunta in craiova, deci i-ti dai seama ce se putea intampla daca plecam asa la drum, Doamne fereste bine ca sa intamplat in bucuresti si nu la tara ca era vai de noi
pe buticutza sa se ia si la mine ca tare asa vrea sa vina mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

andreea....si eu vreau fetita, sunt mai dragalase dar ...mi-as dorii baiat ca sa nu mai treaca prin ce am trecut eu , si femeile in general

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Draga Aditza. Ma pregatisem sa iti dau un raspuns lungggggg pentru cuvintele tale Dar "intamplator" am gasit urmatoarele cuvinte: "MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! MAGIC ~ Tracy Wilson "

Gandeste-te cata sfintenie si viata si intelepciune se afla in corpul femeii. Gandeste-te ca fara femei lumea ar muri, nu ar mai exista. Poate barbatii "sufera mai putin" dar nu au posibilitatea sa traiasca acele clipe miraculoase pe care noi femeile le traim. Femeia este binecuvantata cu darul vietii - exista ceva mai presus de asta??? Poate durerea fizica sa inlocuiasca aceasta binecuvantare, sa o doboare?

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele, am fugit si eu, ne vedem pe seara

roxy, nu te stresa, o sa vina bebe cu sau fara temp luata

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

doula ce frumos

tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

la toate fetele

camcris mai esti? stii ce am observat eu de la duphason? secretia de dupa ovulatie eu aveam fff putin, acum intr-un anumit moment al zilei parca e putin mai mult decat aveam, tu ai observat ceva (scuze fetelor, dar...)

Mergi la inceput