Aspirante optimiste > 20 ani(498)
Raspunsuri - Pagina 21
doula spune:
Camcris
eu sunt bine. Viata mea se invarte in jurul fertilitatii si a sarcinii. Munca mea, Feminitate, dorinta de a avea un bebe. Cateodata este putin cam coplesitor (nu prea ma ajuta sa ma detasez
si sa uit) dar nu asi schimba nimic
Draguta este normal sa ai scurgeri mai abundente de la suplimentele de progesteron. 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
aditzaC spune:
andreea

sarna mult, f frumos , asa e ai dreptate
cami bine ca ai rez , drum bun si aveti grija de voi maine plecati nu ? iti dau iti dau ....doamne ajuta sa te molipsesti si tu
eu tb sa fac ceva cu xeroxul
, nu va ganditi la prostii dar suprizaaaa a ramas fara toner si asa m-am enervat pt ca tb sa stau sa trag dosare , deci ma caram 3 et cu dosarele , tragele la xerox si urca iar .....si am la documenteeeeeeeee......noroc ca mai este colega , acum am scapat de dar luni ????....m-am enervat putin![]()
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
doula spune:
Ma duc sa fac capitol nou si continuam acolo 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
camcris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui draguta![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la toate fetelecamcris mai esti? stii ce am observat eu de la duphason? secretia de dupa ovulatie eu aveam fff putin, acum intr-un anumit moment al zilei parca e putin mai mult decat aveam, tu ai observat ceva (scuze fetelor, dar...) |
draguta eu de obicei am o scurgere mai abundenta deci nu pot sa zic ceva concret doar ca mie mi se pare ca este mai putina
nu stiu m-ai zapacit de tot

hai sa interbam si alte fete care au luat dufhaston cum stau cu scurgerea dupa ovulatie, scuzati fetelor limbajul neadecvat
doula spune:
Capitolul nou 
Andreea
draguta spune:
camcris, poate mai auzim si de la alte fete, ti-am zis, la mine era fff putin si dupa doar doua zile de duphaston deja am observat o schimvare