Aspirante optimiste > 20 ani (497)
Raspunsuri - Pagina 10
sherbi spune:
pe mine iar ma dor ovarele
. m-au frecat luna asta ca pe maioneza.
sper sa nu fi racit, desi eu nu am racit ever in 30 de ani.
oricum umblu dezmatata de cand ma stiu, asa ca sunt calita. nu port dres, nu port sosete, umblu in balerini din luna februarie.
si sa nu ma intrebati cum imi port copchilu
. nu a vazut caciula decat pe viscol atat.
strampi nu mai are de la un an
.
ma cearta babele pe strada, ca eu umblu cu pulover si copilu in tricou
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Sherbi da calduroasa mai esti,eu sunt friguroasa friguroaselor

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
oanab04 spune:
Sunt si eu pe aici
, intr-un final am apucat sa citesc din urma.
Am auzit si eu la radio ca sigur vor face indemnizatia de crestere 600 ron, bataie de joc.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
madutza_bra spune:
Haideti sa semnam petitia, poate se poate face totusi ceva nu va trebui sa ne intoarcem la munca inainte de implinirea a 2 ani. cu 600 RON nu stiu cine isi permite sa stea acasa...
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
sherbi spune:
draguta, care-i treaba cu vopsitul oualor?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
PaulaFrida spune:
Oana 

Eu am auxit azi la stirile de dimineatza ca cica nici trusoul bebelusului nu se mai da,nenorocitii naibii,de ce nu-si taie din salariile lor si sa nu mai fure atat,japitze parsive ce sunt
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
PaulaFrida spune:
Semnat petitia,sper sa foloseasca la ceva.
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Draguta spor la treaba
Oanab 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
sherbi, oana

sherbi mare fenomen esti 

simina bine ai venit, scuze ca am uitat sa te salut.bine ai venit la noi si
cat mai repede posibil.
fetelor eu am semnat petitia.oricum nu stiu daca conteaza, ii doare pe ei in cur de populatie, ca n-au oamneii bani. am niste nervi, daca ar fi dupa mine i-as impusca in cap pe toti parlamentarii, fara sa stau pe ganduri, jegosi imputiti.am o ura pe ei, nici la stiri nu ma mai uit ca numa' nervi imi fac, tara de c...t, si maine as pleca de aici daca as avea unde sa merg.cica faceti copii multi ca a scazut natalitatea....si cu ce sa-i cresc? imi dau ei bani? jigodii, cred ca as fi in stare sa sar la gatul lor pe strada.
Viitoare mamica