Aspirante optimiste > 20 ani (497)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna!

ce fete harnice pe aici!
eu sunt la cafelutza.

didi, hai intra sa ne spui daca a venit nesuferitul. eu am pregatit o bata mare sa-l croiesc, daca are de gand sa faca vreun pas.

foxi, felicitari pt. bb! sarcina usoara!
simina, bine ai venit pe la noi si bine ca si pleci la odisee.
eu stiu ca temperatura inalta care persista mai mult de 18 zile de la ovulatie, inseamna 100% .

cat despre teste de ovulatie, vin si va contrazic. luna trecuta am avut 3 teste barza fals pozitive. le-am pastrat ca sa dovedesc cui vrea.

spor la liniute celor care mai sunt la testare!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

leonardo, camcris dupa ce ati luat pastilele de stimuare a aparut mucusul si cate zile a fost prezent?

draguta eu vedeam inainte pe fiecare luna mucusu dar de 2 luni de cand fac stimulare cu closy nu am mai vazut nimic cu toate ca am stiut ca ovulez ca am fost la monitorizare
luna asta in schim am avut un folicul in Z13 de 21 ce nu mi sa mai intamplat si am simtit si cand sa desprins foliculul am avut o durere de ovar stang de ma durea si cand stateam in fund scuze expresia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor vreau sa va spun ca inca de aseara aveam o durere de cap, m-am culcat cu ea si m-am trezit cu ea, pe la 12 am luat prima pastila de duphasone si dupa 30 de minute nu mai m-a durut capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

didi, hai intra sa ne spui daca a venit nesuferitul. eu am pregatit o bata mare sa-l croiesc, daca are de gand sa faca vreun pas.

Asa,asa Sherbi scoate bata sa nu indraznesca sa vina

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

camcris eu am avut mai mereu mucus, dar cu tot mucusul nu am ramas niciodata

Mergi la inceput

Draguta ma bucur ca nu te mai doare capul

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

nu stiu cine intreba de simptome la ovulatie.
si eu am avut durere de ovar drept acuta, durere de cap si o indispozitie in ziua respectiva.

din calculele mele, eu trebuia sa ovulez pe 3 mai, la un ciclu de 32 de zile. insa am ovulat mai devreme, conform testelor de ovulatie si simptomelr avuta, asta insemnand ca am faza luteala mai lunga, de 16 zile mi-a iesit.
ete ca ma fac si dr. acush

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

si eu luna asta in ziua 11 am avut niste dureri mari de ovare , aproape ca nu puream sa mai merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

camcris eu am avut mai mereu mucus, dar cu tot mucusul nu am ramas niciodata

si al mine a fost la fel nu am ramas DD stie el socoteliele
o sa avem si noi BB candva nu ne uita el pe noi

cosmi dar ce ai papat de ai
tu in ce zi mai esti?

Mergi la inceput

Cami am mancat lapte batut cu covrigei,sunt z13.Acum ma gandesc ca azi am luat 2 pastile de metformin ca mi-a marit doza si poate e de la elO sa iau cate una odata,le impart eu cumva

Mergi la inceput