Aspirante optimiste > 20 ani (496)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Fetelor ati luat careva pana acum INDOMETACIN???

Eu am luat supozitorul acum o ora jumatate simi e rau de mor. Amestesc, imi vine sa vomit si mi se impleticeste limba in gura. Nu stiu daca sunt inca urmari ale anesteziei sau e de la supozitor. Ininate sa il iau ma simteam perfect.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ajunsesem sa dau la fiecare persoana din spital bani. eram paralizata dupa experienta cu moasa. fetele de la neonatologie, mi-au zis sa incetez cu banii. au spus ca am dat o data, am dat de doua ori, dar e cazul sa ma opresc.
a sosit si doamna dr neonatolog, care mi-a consultat copilul a doua zi mi-a trantit intr-o scarba ca-i copilu "necopt", de nici azi nu sunt impacata cu ideea ca am acceptat nastere indusa.
asa ca...mie una mi-e sila.

merg la privat, stiu dinainte ca ma costa o suma de bani, o platesc si pa. nu stau eu ca proasta sa-mi cumpar halat cu buzunare ca sa am unde tine spaga pt cadrele medicale.
si va spun sincer ca tot atata ma costa si daca nasteam la privat, la cat am dat in stanga si in dreapta.
nu stiu daca toate fetele isi permit o nastere in sistemul privat, insa recomand sa faceti tot posibilu sa va interesati cu lux de amanunte de spitalul unde urmeaza sa nasteti, ca e o perioada din viata care nu se uita niciodata si e pacat sa ramaneti cu sechele.
va pup si ne auzim la cafelutza!

DOAMNE AJUTA PE MAMICA NOMANE SI PE PUIUTII EI SA REUSEASCA!
NICI NU STIU CE TREBUIE SA SPUN!
simt ca ma furnica pielea de emotie.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pana am reusit sa citesc eu un capitol intreg ati si plecat la culcare

aditza, felicitari pentru samburel! Sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!
cosmi, imi pare rau ca nu au crescut foliculii, dar poate luna asta mergi mai des la monitorizari si vezi cum sta treaba pana la final
ama, imi pare rau ca nu a fost sa fie bebe. Fi increzatoare in viitor si sigur va veni si bebe. cat despre curatenie generala nici sa nu te gandesti. O perioada de aprox 1 sapt trebuie sa eviti efortul de orice fel altfel exista riscul hemoragiei. Chiar daca acum te simti bine, uterul tau a suferit o trauma si munceste sa-si revina la forma initiala. stiu ce spun pentru ca am trecut prin asta
cand povesteai de spital si eu m-am uitat , la fel ca didi, in ce oras stai ca m-a uimit atata atentie..
didi, sper sa nu-ti mai vina uratii ceva timp de acum incolo. In cateva zile poate ne dai marea veste

..ami vroiam sa spun ceva...dar am uitat
asa ca va pup mult pe toate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ama, si eu am luat indometacin dupa chiuretaj, dar ma simteam oricum slabita. vre-o 2 zile am stat mai mult in pat. Aveam si ceva dureri de burta la efort. Incearca sa te odihnesti

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata fetelor :)

Azi e prima mea cafeluta dupa vreo 2 luni! Asa ca va invit la o cafea tare si fierbinte

Madutza o sa mai iau o data in dimineata asta si daca tot rau o sa mi se faca, il sun pe doctor. In dimineata asta ma doare putin burta, dar ca si cum m-ar durea muschii burtii...sau ceva pe interior, dar e o durere surda, nu ascutita.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna dimi ama

astazi beau cafeluta cu tine

cum iti mai e de la indometacinul pus?

am oielea ca de gaina

DOAMNE fa o minune si ajut-o pe mamica NONAME si fetitele ei, numai TU poti sa o ajuti!!!ma rog pentru ea si pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Poftiti la cafelutza si papica
Va -acesc pe toate si va doresc o zii frumoasa

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Neatza Ama,draguta

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Aditza FELICITARI pt samburel,sa stea la mami in burtica pana la 9 luni si sa creasca mare si sanatos

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata Paula

Mergi la inceput