Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 16
didi32 spune:
Fetelor am plecat la culcare ca m-a luat somnu 
Va pup pe toate si va urez noapte buna!

in devenire
bebelu86 spune:
noapte buna Didi 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
6+
cos_minutza spune:
Plec si eu la nani
Noapte buna iubitelor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Noapte buna COsmi 

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
6+
ama22 spune:
Dragele mele eu sunt bine. M-a scos barbatul in oras
si eu nu am dureri sau orice soi de disconfort.
Oarecum mi-am gasit si linistea pentru ca nu mai am acea stare de nesiguranta. Plus ca a disparut acea stare de somnolenta a sarcinii (cred ca bhcg-ul meu s-a dus) si am energie acum ca de maine cred ca ma apuc de curatenie generala 

Acum mi-am luat pastilutele si am primit si supozitoare 
foarte incomod si ma fac sa ma simt foarte neatragatoare! si cand ma gandesc ca 2 saptamani de acum si dimineata si seara trebuie sa le iau ....

plus ca am cel putin 2 saptamani de repaus sexual TOTAL! la care se adauga oricum vreo 2-3 din urma de cand au inceput problemele, deja am pofte greu de stapanit ![]()
![]()
trebuie sa-mi pun ceva ticker la semnatura cu AMR pana incepem sa incercam din nou :D
PS de maine dimineata beau iar cafea!!!! (de cand am aflat de sarcina nu am pus gura pe cafea!) 

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bebelu86 spune:
ma bucur ama k ti-ai revenit repede si te simti bine

Albumele noastre
6+
bebelu86 spune:
noapte buna fetelee
ne auzim maine 

Albumele noastre
6+
aditzaC spune:
fetelor multumesc din inima 

bebe ai zis tu , ati zis toate 

vb maine ...va pupik
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
anidaz spune:
Fetelor sunteti multe noi dar daca vreti si mai ales cele care o cunoasteti pe Noname ,are nevoie de rugaciunile noastre ,a nascut azi la 23 de saptamani doua fetite ,una de 420 grame si una de 510 care inca traiesc ,dar sansele sunt minime ,de aceea vrem sa facem o rugaciune de grup ,la o ora anume care va fi anuntata aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
sherbi spune:
aditza, felicitari!
sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme!
sper ca ti-au mai trecut emotiile
.
cosmi, imi pare rau ca ai primit vestile astea, dar ai si tu dreptate, poate e prea devreme sa fie foliculii mari. las ca o sa creasca pana la ovulatie si pleaca la intalnire cu fat frumos
.
eu am scris un mesaj mai devreme cat china de mare, dar imi sarise netul si l-am pierdut.
o sa incerc sa-l rescriu, desi mi-e lene sa ma repet asa in scurt
.
deci, iubita.mara, nu fii suparici. sunt convinsa ca sunt medici si cadre medicale de nota 20, insa trebuie sa recunoastem ca sistemul medical din romania lasa de dorit
.
de ce nu auzim povesti de groaza si din spitale din afara tarii???
de ce oameni sarmani trebuie sa cerseasca pe internet, pe la biserici, pe la emisiuni etc. sa stranga mii, sute de mii de euro ca sa-si opereze copilasii in afara tarii. de ce pe statul roman il doare-n fund de aceste cazuri?
cat depre experiente mai mult sau mai putin placute, cred ca toti am trecut prin asa ceva macar o data in viata, chiar daca nu personal.
o sa va povestesc experienta mea de la nastere. ca sa va minunati de personalul din spitalele din romania.
sa incepem cu moasa. eu nu stiam cum trebuie sa arate moasa si am hotarat sa-i dau primei persoane care se apropie de mine in sala de nasteri, 50 de lei. in afara de infirmiera, cu care ma intalnisem la clisma si deja "o felicitasem"
si uite asa trec 5 ore de la internare si 5 ore in care doamna moasa m-a spurcat incontinuu.
pe langa faptul ca ea era eroina in spital si ea facea toate treaba, dr. erau de umplutura din punctul ei de vedere, am suportat si o dilatare manuala facuta de dumneai
din juma in juma de ora. ca era obosita si eu nu mai fatam odata. si s-a dus la colega din salonul alaturat, care mi-este prietena si s-a plans ca sunt o chitroasa ca-i dau doar 50 de lei in conditiile in care am ales rezerva de 100 de euro pe zi.
dupa ce am nascut, cand ma cosea dr., i-am sesizat faptul ca ma doare si vreau local xilina. si au urmat 5 minute de negocieri in care ea sustinea ca nu mai e xilina, iar dr. insista sa lase comentariile si sa aduca mai repede. si uite asa se ratoiau ei doi, iar eu ma uitam stupefiata de pe masa de nasteri.
trecu si asta
.
si urmara alte 5 ore de calvar, in care am rugat-o insistent sa ma duca in rezerva, si se facea ocupata. pana a venit sotul, si i-am spus sa-i mai dea 50 de lei ca altfel dorm in sala de nasteri.
si sa vedeti cum doamna moasa si-a schimbat radical atitudinea. in maxim 5 minute a chemat infirmiera sa ma duca la rezerva, l-a felicitat pe sot si pe mine pt bebe si era toata luminata la fata.
sa nu mai zic ca am insistat juma de ora sa ma duc la wc si a zis ca ea nu ma taraste prin spital la baie. si mi-a dat copaia (am un lapsus, scuze), sa fac in pat. si m-am chinuit asa juma de ora si i-am zis ca tot nu pot sa fac si a venit in camera, a dat drumul la robinet si mi-a zis cu ranjetul pe buze, ca poate ma inspira susurul apei si fac.
si am reusit intr-un final
.
RUSINE!
SI SA NU CREDETI CA SUNT NEBUNA DIN PORUMB!
si nu generalizez, evident, ca doar tata si fratele meu sunt amandoi medici
.
dar jur ca la urmatoarea nastere nu o sa nasc intr-un spital de stat.
m-am cam incins. scuze si am si uitat ce mai aveam de spus.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi