Aspirante optimiste > 20 ani (496)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am papat un pic.Mi-a scris o fata la alt topic ca ea a avut folicul de 20 si ceva prin z24 dupa stimulare,si daca stau bine si ma gandesc eu ultimul ciclu l-am avut de 40 zile si ovulatia prin z26(cred eu,cel putin aunci am observat mucusul),eu azi sunt abia z12 deci mai are timp sa creascaFata de luna trecuta sunt totusi mai mari,iar luna trecuta am fost la eco in z15.Speranta moare oricum ultima asa ca sper ca va fi bine pana la urma.Ma bucur ca nu au venit inca rusi,tin pumni sa nu vina acum o perioada de cel putin 9 luni

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Doamne ajuta sa creasca foliculii Nu stiu daca mai tii minte ca si mie mi-a zis dr ca e prea mic pt IA, nu stiu ce sa zic... nici nu vreau sa sper aiurea si p-urma iar s-o iau in plin
Oricum, va tin la curent!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

multumesc fetelor

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Didi pai daca trece si ziua de maine fara ciclu eu zic sa-ti iei totusi un test,mai ales ca tu ai ciclul regulat.Orice ar fi noi suntem aici alaturi de tine.Sa de DD sa fie cu ochisori
Aditza

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FELICITARI ADITA!!!!!

ti-am zis eu ca e bine.
sa traisca samburelu, sa se faca mare la mami in burtica si sa fiti sanatosi amandoi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Cosmi, o sa-ncerc sa rezist cat mai mult, pe criza asta nu vreau s-arunc banii si sa expire iar in sertar. Glumesc, as cumpara 100 dac-as sti ca ies pozitive. Mai bine-l donez cuiva daca n-apuc sa-l fac, nu? Oricum, multumesc mult de sustinere, dar parca mi-e frica sa sper...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Aditza felicitari draga mea

Toata seara m-am gandit la tine si abia asteptam sa intri cu vesti! Sa creasca samburelul mare mare si sanatos!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ce faci Bebelule? Cum mai stai cu mirosul? Esti mai bine?

in devenire

Mergi la inceput

Didi hai ca mai ai putin si elucidezi misterul.
Bebelul
Ama cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eee stau cu geamu deschis si acu. in camera e bine.dar dc ies... mi se intoarce stomacu.

Didi hai cu liniutele.

Ama cum te simti?

Cosmi hai k poate se mai mareste si se prinde ceva. voi puneti-va pe treaba, ca nu ai de unde sa sti cand vine bb

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput