Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
aaaaaaaaa si mai am o chestie
ma mananca rau de tot pielea.
dar ma mananca la modu de zici k am raie pe mine.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
6+
PaulaFrida spune:
Fetele,va las si eu ca vine sotiorul la Pc sa se joace,eu ma duc la tv,ne vedem maine la cafelutza
Cosmy

nici eu nu pot sa-i vad pe nemernicii astia in frunte cu Base ca ma apuca nervii,imi creste tensiunea instantaneu si-mi vine sa 
Imi pare rau ca nu ai primit vestile dorite de la dr,lasa ca o sa fie bine si o sa vina minunea mica
si la voi
bebelu am eu o banuiala ca tu ai un baietel in burtica,dar orice ar fii numai sanatos sa fie,ca frumos are de unde la ce parinti are

va 

pe toate si va doresc o seara placuta 
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Despre asta nu stiu ce sa zic
O fi si ala simptom de sarcina

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Paula
O seara placuta

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
PAula 

o seara placuta si ne vdm maine de dim la micul dejun
indiferent ce va fi, e bine venit si bineinteles iubit.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
6+
aditzaC spune:
fetelor ..acum am ajuns ..am intrat repede ca apoi fug la masa sa va zic ca suntem bine , am un samburel mikkkkkkk care are 4 sapt si 5 zile ....l-am vazut am poza cu el

sunt f fericita ......va doresc din inima tuturor sa aveti parte de asemenea mom , rugati.va si credeti in sansa voastra chiar daca pt mom credeti ca ati pierdut-o
va iubesc pe toate si va multumesc din inima pt sustinere
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
didi32 spune:
Aha, deci am intrat la fix! Felicitari Aditza pt punctulet, sa dea Dumnezeu sa stea cuminte si sanatos la mami in burtica pana la termen!

in devenire
cos_minutza spune:
Felicitari Aditza pt samburel
Sa stea acolo cumintel pana la termen
Didi